Pytania i problemy techniczne 1072508 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1072508

Odpowiedzi 3676

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poda mi ktoś kod na ten pierścień teleportujacy do świątyni adanosa ? A jak nie kod to jak można sprawdzić jak nazywa sie pierścień?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam, w jaki sposób mogę nabić znacznie mane ? Gram Nekro i jestem w 3 rozdziale i w chwili obecniej mam około 300 many...

vree31

vree31

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z wyświetlaniem między innymi pory dnia czy karmy bogów niezależnie czy mam je włączone czy nie, podczas gry nie widzę tych informacji. Rozdziałke próbowałem zmieniać ale nie daje żadnych efektów.
Miał ktoś podobny problem/wie jak go rozwiązać?
Z góry dzięki za pomoc

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
"Najczęściej zadawane pytania".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Letho naucz się alchemii i eliksiru ducha? Plus pierścienie u Matea i te ciasta.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
@Letho naucz się alchemii i eliksiru ducha? Plus pierścienie u Matea i te ciasta.
A w 3 rozdziale będzie możliwość zakupu eliksir na max many z ciemnych grzybów.. ? Bo jest eliksir ochrony przed magią z 25 mięs kopacza oraz powinien też być z ciemnych grzybów za max mane...

plesiak236

plesiak236

Użytkownicy
posty15
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć, da się jakoś włączyć celownik? Fajne jest granie bez auto aim, ale bez celownika ciężko :)

Edit: Ogarnąłem sam :)

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z ladowaniem sie niektorych elementow gry. Laduja sie one z opoznienem dopiero jak do nich podejde. Na pustyni Adanosa bardzo dawalo mi to w kosc bo nie moglem znalezc wszystkich swiatyni/posogow. Mam widocznosc ustawiona na 300% i dalej nic...

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w optymalizacji bodajże ostatnia opcja (bo chyba jest ustawiona na niską automatycznie)

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam duży problem, mianowicie jestem w mieście orków (III rozdział i walczę na arenie orków) i problem polega na tym że mając broń dwuręczną rozwiniętą  na 95%,(mistrz) Bezimieny po zmianie z Ulu-mulu, na broń którą używam trzyma miecz tak, jak by był nowicjuszem. I teraz pytanie czy to minie ( wczytywanie poprzednich zapisów nic nie daje).

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przy próbie wczytania jakiegokolwiek zapisu (a robię ich pięć) wyskakuje mi komunikat C: zCPar_DataStack :: Push()

: stack overflow!!!

Co to za chujoza i dlaczego niszczy mi grę po pięciu rozdziałach?

EDIT: udało mi się wczytać zapasowy zapis. Czyszczę ten monotonny, zaje... kurwendar ze śmiecia po raz milionowy i znowu to samo. Padał deszcz i gra szumiała w niektórych miejscach - nie wiem, może to coś jebie.

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może dlaczego jak pierwszy raz wchodzę do Jarkendaru to już na starcie mam wszystkie portale uruchomione, w kanionie mam nieśmiertelnych strażników a koło magów wody stoi ten NPC , któremu później musimy dać zbroje? czy to może być przez to że pobierałem save?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak. Ermita został członkiem wodnego kręgu za larsa czy jak mu tam (tego co poszedł na bagna i zdechł). Nieśmiertelni strażnicy bujają się po jarku, bo ten gość od którego wziąłeś zapis pewnikiem otworzył przejście na pustynie adanosa, ale jeszcze nie skończył jej fabuły. Dopiero mając młot, koronę i berło adanosa możesz zabijać nieśmiertelnych.

To co... Skazany jestem na oplucie tej zabugowanej gry?

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą  ale u mnie to wszystko wygląda tak jakby coś już w jarku było robione , bo tak jak mowie , wchodzę tam dopiero pierwszy raz a wszystkie portale są już odpalone a dostaje misje na te teleporty od merdariona .Ermita już jest u magów w zbroi z płytek pełzaczy. to już drugi save tak się dzieje. obydwa save'y miałem przed wyborem gildii.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A to nie wiem... Wygląda na to, że najlepiej przeinstalować i grać od początku samemu.

Chyba, że ktoś ma jakiś inny pomysł.

EDIT: Dobra, to nie chodzi chyba o deszcz... Bo padał podczas dobrego zapisu. Tu się coś pierdoli z zadaniami. Tylko nie wiem, czy chodzi o gadkę z Rademesem czy o oczyszczenie tej zasyfiałej doliny, czy o zabicie szanownego kapłana kurwidorna.

EDIT 2: Ok, znalazłem gdzie wywala. Od mostu przy domku ermity aż po plac przed świątynią. Chuj, dupa i kamieni kupa a także chuj bombki strzelił, nie ma bata. Przy trzykrotnym podejściu i po początkowym skonfundowaniu stwierdzam, że można to wyleczyć, zapisując w innej lokacji. Najlepiej gdzieś poza tymi przeklętymi ziemiami, w bezpiecznym Khorinis.
Nie wiem, dlaczego ta lokacja to taki syf. Nie liczę, że ktoś mi odpowie. Ale jakby ktoś miał to samo, to zostawiam poradę.
A nie... jednak nie. Teraz wywala przy próbie jakiejkolwiek teleportacji do jarka. O dziwo przy próbach teleport działał a przestał po pokonaniu khardimona. Nie wiem, nie rozumiem...

Dvois

Dvois

Użytkownicy
posty6
Propsy1
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Siemka.
Przez 25h grania w returninga nic się nie psuło nagle przed trzecim rozdziałem jak czyściłem stara kopalnie to sejvy zaczęły się psuć (brak miniaturki) i wyskakiwanie erroru access violation podczas wczytywania niekiedy za 20 razem uda się załadować grę, ale jeśli znów umrę, to jest męka wczytać grę.
Próbowałem uruchamiać jako administrator, w zgodnościach wszystkie także wypróbowałem już i nawet zaglądałem do pliku VDFS.CFG czy jest poprawnie napisany.

Jakieś rady?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Dlaczego jak wciskam F11 to nie wyświetla mi się okno z opcjami dx11? CTRL z F11 działa ale samo F11 nie

Bulo582

Bulo582

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam serdecznie,
mam problem, gdy wchodzę w portal do jarkendaru w pewnym momencie wczytywania wywala mi Access Violation
Mam wersje Returninga 0066 Rev2 ze spolszczeniem dubbingowym i DX11.
Co już zrobiłem ? Odinstalowałem grę i zainstalowałem na nowo. Brak poprawy.
Proszę was o pomoc.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Może spróbuj dodać Gothic 2 do wyjątków DEP.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Buugles

Buugles

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,
Mam problem z odpaleniem modyfikacji.
Po kliknięciu przycisku nowa gra pasek ładuje się prawie do samego końca i się nagle zatrzymuje.
Próbowałem odpalić bez spolszczenia i wtedy wyskakuje access violation. Nie wiem w czym może być tu problem.Przeinstalowanie gry nie pomaga. Nie działa ani na wersji steam ani z normalnej płyty.
Proszę o pomoc.

0 użytkowników
Do góry