O temacie
Autor matekacp
Zaczęty 27.12.2015 roku
Wyświetleń 1006259
Odpowiedzi 3676
Filipiaszek
Cytat: Filipiaszek w 2018-06-01, 09:29Co do Texture Replacer mam pytanie jeżeli nie podoba mi sie jakaś tekstura (np. szare menu ekwipunku , czy mikstury ), jak mogę znaleźć odpowiedni plik by daną teksturę usunąć ? Niektóre rzeczy z właśnie tego texturepacka bardzo mi się podobają a inne są okropne więc chciałbym edytować wedle gustu . Nie da rady.Czy można zmniejszyć rozdzielczość tekstur grając na dx11?
Co do Texture Replacer mam pytanie jeżeli nie podoba mi sie jakaś tekstura (np. szare menu ekwipunku , czy mikstury ), jak mogę znaleźć odpowiedni plik by daną teksturę usunąć ? Niektóre rzeczy z właśnie tego texturepacka bardzo mi się podobają a inne są okropne więc chciałbym edytować wedle gustu .
Kayoi281
Serbernus
Nelth
Kijori
Existence
Murgraht
DVCI
Bansu
frans
Witam, czy ta wytrzymałość ma tak szybko spadać? Kiedy wyciągam broń i podchodzi stwór to dosłownie każda akcja zabiera 7wytrzymałosci, unik, odskok, atak, cokolwiek, nie ma różnicy jaki to potwór. Poziom normalny.
Andargon
Sotis
Ok bo aż przykro że z gry która wymagała troszkę ponad 500ramu teraz potrzebuje nawet 8GB na 50/60fps! Powinni zmienić silnik gry na jakiś lepszy w sensie przerzucić grę na niego żeby optymalizacja była lepsza bo z gierki starej zrobili potwora która potrzebuje jakiegoś predatora żeby to utrzymał .. Szkoda żeby pograć moda trzeba mieć takiego kompa .. w nowe gry nie mogę grać za słaby komp w stara z modyfikacją też nie jprdl.. Niech już zrobią jakiś poradnik żeby fps zwiększyć i stabilność a nie wszędzie czytam o DX11 czy naprawdę czasy kiedy biedniejsi ludzie nie grają na wszystkich bajerach minęły? chyba zostałem jedynym biedakiem ze złomem nawet w moda nie pogram..
Jao