Pytania i problemy techniczne 996861 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 996861

Odpowiedzi 3676

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pierdziele nie gram, int spadl mi do 10, wytrzymka do 100, C i B nie dziala, nie moge spac, robic run, robic potek bo interakcja z takimi objektami konczy sie na braku okna wyboru

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Zauważyłem, że cały czas jak gram spada mi HP co parę sekund o jakieś 50. Dodatkowo nie mogę spać, wyświetla się komunikat "Koszmary senne nie dają Ci się wyspać" - jak temu zaradzić? Odtrutka nie działa

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Wycieczka do Pyrokara.

J-Dog

J-Dog

Użytkownicy
posty35
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Emm, mały problem mam. Jestem już w 7 rozdziale, dałem Januszowi kamień duszy smoka-ożywieńca, i chce brać na pysk tego golema, a tu nagle czytam, gdzie JEST NAPISANE to dopiero w połowie solucji ... że potrzebna mi runa z Wyprawy Magów Ognia, otóż prośba ma jest taka. Ktoś mógłby użyć kodu set ffbox i dać mi kod na tą runę?

ps. Wolę tutaj to napisać, bo w Pytaniach odnośne Zadań etc... Jest w luj bullshitu i nie widać wtedy prosby. ...

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie jak działa ta kradzież ( o ile działa 00.66 v2) mógłby ktoś w końcu powiedzieć? ast mam wyłączoną i brak opcji dialogowej do kradzieży (tylko przedmioty nie ma mieszków)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@GroBar pisalem ci, WŁĄCZ AST, kucnij za plecami typa i kliknij prawy lub lewy nie pamietam

Jak naprawic buga z resetem statystyk? Int z 550 spadl mi do 10 (mimo ze mam cale eq do inta) wytrzymalosc do 100 podstawowych spadla

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@zeddicus94 no teraz już ogarnąłem, a nie ma możliwość do powrotu do starego systemu? dzięki ziomek dzięki

Post połączony: 2018-05-27, 18:41
@zeddicus94 a co do inta to jedyne co mi przychodzi do głowy to spędzić 15 minut na marvinie i spawnować sobie mikstury inteligencji/wytrzymałości (no może 30 minut)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
probowalem, marvin jako tako jeszcze wejdzie ale konsola nie chce sie przywołac

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sorry na zły temat wysłałem

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://imgur.com/QliqlGT

Coś takiego czasami po crashu wyskakuje podczas uruchamiania gry. O co kaman?

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
https://imgur.com/QliqlGT

Coś takiego czasami po crashu wyskakuje podczas uruchamiania gry. O co kaman?
Brakuje ci jakiegoś pliku próbuj uruchamiać ponownie

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Int sie zbugował i wytrzymka mimo ze sam kostur powinien mi dawac 250 inta to mam go 230 mimo ze mam full bizu do inta + cala mase ksiazek i umiejetek nauczonych, mialem przed dworem irdorath prawie 600 teraz 230... wytrzymka tak samo z 550 do 100, nie moge wydostac sie ze statku na wyspie gdzie sie rozbijamy bo w polowie stamina mi sie konczy

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zeddicus94 Wczytaj poprzedniego sejva, albo użyj marvina ?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wlaczeniu marvina konsola nie odpala, albo w ogole postac siada i ma w dupie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zeddicus94  Więc wczytaj wcześniejszy sejv.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
deko szkoda mi 5h męczenia tego gowna na irdorath a pozniej nowu sie zbuguje

Wojtasegg

Wojtasegg

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja miałem to  samo z wytrzymałością i inteligencją jak za którymś razem teleportowałem sie do Jarkendaru. Z 350 wytrzymałości miałem nagle 100 z 201 punktów inta miałem nagle 10. Robiłem reinstalke mam nadzieje że pomoże. Ten błąd zdarzał się tylko w Jarkendarze nigdy w kolonii karnej.

Cocytus

Cocytus

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich. Mógłby mi ktoś pomóc z pewnym problemem? Otóż chciałem wykonać wątek ze świątynią śniącego, wykonałem wszystkie możliwe na tą chwilę misje w mieście u orków ale gdy rozmawiam z Ur-Thrallem to odpowiada mi coś że orkowie sami sobie poradzą. Nie dostaję żadnego wpisu w dzienniku ani o Świątyni śniącego ani nie dostaję misji z doliną Cienia. Stwierdziłem nawet że po prostu odpuszczę sobie Dolinę Cienia i wybiję wszystkich orków ale ku mojemu zdziwieniu po zaatakowaniu Ur-Thralla od razu umieram. Miał może ktoś podobny problem?

eteryt

eteryt

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie chciałem zmienić gildię poprzez użycie marvina żeby móc dostać się do gildii zabójców a jestem najemnikiem i nie zdążyłem tego samego dnia pójść do Górnego Miasta w Khorinis aby zobaczyć jak Asmal zabija Wambo. Uruchomiłem konsole i przy próbie zmiany gildii wywala do menu gry. Czytałem na temat skutków użycia marvina i nie znalazłem jasnej odpowiedzi odnośnie tego czy jak nie zapisałem grę lub mam save na których nie używałem marvina gra może mi się posypać teoretycznie?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cocytus Musisz pierw zabic demona z bagien sekty potem demona z kopalni orkow i dopiero wtedy sniacy i po tym dolina cieni
@eteryt jako najemnik nie blokuja ci sie gildie poboczne, z tego co wiem ramirez mowi o gildi zabojcow i cie wysyla na spotkanie z asmalem

0 użytkowników
Do góry