Pytania i problemy techniczne 1145463 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1145463

Odpowiedzi 3676

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ehh, no to chyba się nie dowiem :c

Hudof

Hudof

Użytkownicy
Dragonslayer
posty145
Propsy17
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Dragonslayer
Mam wielki problem, zapisałem grę w trakcie biegnięcia z Laresem do "gęstego lasu", na drodze stoi czarny przepotężny czarny rosyjski ork elitarny, mnie na strzała, jego na dwa-trzy, nie ma już opcji powrotu, pobiłem go nawet kilka razy w nadziei że wróci do portu, a on dalej swoje pcha się do grobu, wcześniejszy save mam sprzed 3h gry, i prędzej chyba odinstaluje moda niż znowu będę to powtarzał... jak uruchomić kody? muszę przyzwać w porcie Laresa, i jakie mogą być konsekwencje użycia kodów? podobno ma się potem rozmaite bugi i anomalie....

Lares go ubije, po prostu uderz go 2 razy żeby zmieniał aggro na Ciebie, wtedy Lares atakuje i tak w kółko

Mission Impossible, on w końcu musi mnie trafić i jestem martwy, potem jego 2-3 razy i to samo, już inaczej to rozegrałem...

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wciskasz pause MARVIN pause targetujesz orka chyba klawiszem "O" wywalasz mu broń na ziemie targetujesz beziego i tłuczecie go we 2, nie pamiętam czy była opcja zabijania kodami.

Kody wyłączasz pause 42 pause i nie zapisujesz gry przy włączonych kodach.

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaki atrubut wpływa na obrażenia zadawane pierwszym kosturem nekromanty ? (ten co wymaga 120 many i daje 55 int) ?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z właczeniem kodów
pause break wpisanie 42 (i tu znowu pause break nie wiem dlaczego bo pauza nie zostaje zniesiona, dopiero po esc) to mi tylko jakies dziwne znaczki w lewym gornym rogu wyskakuja, nie moge przywolac konsoli
pause MARVIN pause to mi wywala do wyboru zapisz, wczytaj itp i nie moge tego wylaczyc zeby wrocic do gry
Kiedys w 2 rozdziale po wpisaniu marvina postac mi siadała i koniec nic nie dalo sie zrobic

Jak wlaczyc te kody? Potrzebuje miecza Alrika ktory Jora nie ma opcji zeby mi dał

Drugi problem mam taki ze nie moge uzywac przedmiotow ktore wymagaja uzycia shift+cos z numpada, normanie 1-9 mi chodzi ale np nie moge resać NPC shift+9, wie ktos jak to naprawic?

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Jest jakiś sposób żeby returning lepiej chodził? Przy 8 rdzeniowym procesorze,16 gb ramu oraz karcie graficznej 2gb gra strasznie mi chodzi...   Dopiero jak widoczność obniże do 60 to chodzi płynnie. Pomóżcie proszę.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Subuki wgraj poprawke usuwajaca wiekszosc trawy mi pomoglo mocno

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest to no grass czy no grass full?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
noGRASS_all.vdf
jak ci nadal bedzie lagowac to full usuwa tez drzewa, ale nie ma ich jakos duzo, tylko w sumie przy wiezy xardupy, nigdzie indziej nie zauwazylem wzrost drzew

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wrzucić do folderu system czy data? Nie mogę se pozwolić na nie granie w gothica :p.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś gra w returninga 2.0 na pełnych detalach? Jeżeli tak to proszę podajcie co macie takiego w komputerze że ogarnia gre na maxa w 60fpsach. Ostatnio dokupilem 8 gb ramu i nie widzę za dużej poprawy. No poprostu nie wiem co robić. A granie bez roślinności nie wchodzi w grę. Gra z plikiem no grass wygląda strasznie.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wywal DX11. Gra faktycznie nie wygląda tak dobrze, ale jest dużo bardziej praktyczna - mniejsze lagi i nie przegapi się ziół czy przedmiotów.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi ci o te dwa ostatnie opcję w instalatorze? Jeżeli tak to gram bez tego.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie, czy zwykłe mieszki u npc zostały usunięte w 66v2? bo mam wyłączoną kradzież AST, a jedyne co moge krasc to ksiazki, klucze, sekstans itd. pozdrawiam

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurcze, no nie da się grać. Wywala mnie przy próbie wejścia do Khorinis, także jak używam teleportu druidów. Raz już tak miałem, samo się naprawiło i przez parę dni było ok, teraz znowu mam ten problem. Co może być przyczyną?

Bajceps

Bajceps

Użytkownicy
posty15
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
wtf po powrocie z jarkendaru wszyscy nie żyja... WTF o.0

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi sie zamknely drzwi w dworze irdorath te na 5 spustów i jak mam kurde wyjsc
a takze wytrzymka spadla do 100 o tak o

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Jest jakaś umiejętność pozwalająca biegać bez utraty wytrzymałości?
Kiedy Ingaz uczy robienia ognistych bełtów ?

0 użytkowników
Do góry