Pytania i problemy techniczne 1147521 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1147521

Odpowiedzi 3676

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na jakiej grasz wersji ? U mnie na 066 R2 regeneracja działa normalnie :) Załóż więc trofeum czaszkę smoka jeśli jakiś masz

Naucz się innych run 1 poziomu i twórz je :)
Na tej samej co ty, 0066 z najnowszym hotfixem, poziom trudności najłatwiejszy. Dopiero zacząłem drugi rozdział, więc nic takiego nie mam. Możesz podesłać swój save, żebym mógł zobaczyć czy to od gry jest czy od mojego save'a?

Nie mam do nauczenia się żadnych run z 1 poziomu ani drugiego, tylko ognista strzała i ognista kula były dostępne. Już poradziłem sobie z punktami tworzenia run.

EDIT: Nieważne, napiłem się wody i działa (tak polecili tutaj https://rpgrussia.com/index.php?topic=8676.msg331258#msg331258 )

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Otóż mam problem z wykonaniem niektórych misji, ponieważ wszytkie potwory zniknęły mi z Khorinis. Bardzo byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał jak rozwiązać ten problem. (wszystkie nowe, po przyjęciu questa się respią).

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czółko Społeczności Gothic! Sprawa jest, wiem, ze ten temat był milionami wałkowany. Ale mam cholerny problem z tym jeba#ym Ur-Thrallem. Warczy na mnie małpa jedna zamiast dać klucz do Doliny Cieni. Byłym wdzięczny gdybyś ktoś podrzucił link z rozwiązaniem tego problemu. Albo przynajmniej od nowa dobrze i konkretnie wytłumaczył co mam zrobić, gdyż wiem, że można to naprawić za pomocą jakiegoś programu VGF bodajże, ale nie jestem pewien. :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie potrzebujesz żadnych narzędzi jeśli nie grasz na wersji 0065. A musisz spełnić kilka warunków:
1. Wykonane 3-cie zadanie szamana orków (wystarczy zabić demona w starym obozie na bagnach).
2. Zadanie "Missing" na poziomie, w którym musisz rozmawiać z orkami (po rozmowie z Garondem rozmowa z Jerganem, Talbinem i znowu z Garondem).
3. Przynajmniej 60 pkt retoryki.
Musisz w rozmowie z Ur-Thrallem wspomnieć o paladynie w kopalni. Dalej wykonujesz wątek kopalni, potem świątynię Śniącego, wreszcie dostaniesz klucz do Doliny Cieni.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gram na wersji 0065 ;-;

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ou, a no to potrzebujesz GVE (http://themodders.org/index.php?topic=26533.0). Nigdy z tego nie korzystałem, ale jeśli dobrze pamiętam, co było mówione, musisz u Ur-Thralla znaleźć linijkę MustGoIntoMine i zmienić wartość 0 na 1. Jest też chyba linijka o demonie (DemonPsi czy coś), tam wartość musi być chyba 4.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mi wytłumaczy czemu po wejściu 1 raz do GD zaczynają mi znikać tekstury jak na załączonym obrazku.
https://ufile.io/m7uw1

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Jao Nie ma takiego Zadania MustGoIntoMine :c.
Edit: Nawet gdy zmieniłem to nic się nie zmieniło w dzienniku ;-;

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Mogę zainstalować Returna 2.0 mając L'HIVERA 0.9.7? Czy te modyfikację będą się gryzły?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Będą.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. mam zainstalowane wszystko jak trzeba znaczy zwykły gothic cały "neccesary software" potem returninga wszystko pieknie tylko ze załącza sie zwykły gothic odpalałem jako administrator i nic dodam tylko że returnign podejrzanie szybko sie instaluje w mniej wiecej 30s co jest dziwne. Returnigna pobrałem stąd http://worldofplayers.ru/threads/39914/

ja131666

ja131666

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich. Mam ogromny problem z wydajnością gry :( ,a mianowicie z gdy jestem na farmie przed miastem mam tylko 15 fps a jak zbliżę się do bramy to tylko 10 i w dół wiem żę mój PC nie jest mocny ale bez przesady. :D
Proszę o jakość pomoc rade trick aby to zmienić moja specyfikacja stacji domowej to:
FX 8350 8 rdzeni po 4 ghz ,Radeon R9 280 3Gb ,8Gb pamieci ram.

Proszę o pomoc :D

Podpis:XYZ :trollface:

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam was. Miał ktoś z was problem z nieładowanymi postaciami? Nie mogę nigdzie znaleźć Lehmara i Bromora. Przydaliby się w sumie :D Jak czekam aż włączy się pauza gry, wpisuje marvin, dodaje obie postaci, ale niestety nic dalej nie mogę zrobić, ani zapisać ani chodzić. Mogę tylko odtworzyć notatnik. Ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać?

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wystąpił dość dziwny problem po przebudzeniu strażnika w świątyni adanosa, poszedłem do smoka on powiedział mi o młocie ale nie było go w domu kapłanów na ołtarzu. Czy to bug, czy muszę poczekać do jakiegoś rozdziału ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
U mnie npce zmieniły kolor skóry i teraz są czarni. Oprócz tego paladyni nie mają hełmów, jeszcze ktoś tak ma? Da się coś z tym zrobić?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wystąpił dość dziwny problem po przebudzeniu strażnika w świątyni adanosa, poszedłem do smoka on powiedział mi o młocie ale nie było go w domu kapłanów na ołtarzu. Czy to bug, czy muszę poczekać do jakiegoś rozdziału ?

A on się nie pojawia randomowo, w którymkolwiek z domów, nie tylko u Kapłanów?

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

A on się nie pojawia randomowo, w którymkolwiek z domów, nie tylko u Kapłanów?

Jeśli tak to problem rozwiązany, 2 razy pod rząd spawnował mi się u Kapłanów więc wziąłem za pewnika.

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co powiecie o wersji 66 bez patchy ? Można zagrać i czy poprawia wydajność względem poprzednich wersji ?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Czy wersja 0065 jest FINALNĄ wersją, czy ruscy nadal będą aktualizować moda? Nie mówię tu  o dodatku, bo liczę bardzo na Simena i jego spolszczenie, w filmie mówił, że jak ruscy wydadzą "pełną, finalną wersję" to ruszy z pracami.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Necro59  ogółem to wiesz że są jeszcze inne wersje? 0066 na przykład. Szybko finalnej wersji nie będzie ze względu na to że coś dodają, tu coś zmieniają, a tu coś naprawiają.

Z innej beczki, mam mały problem gdyż hełm który dostałem z misji Czarna Sieć, jest niewidzialny xd

0 użytkowników
Do góry