Pytania i problemy techniczne 1148230 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1148230

Odpowiedzi 3676

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Enaxe Spróbuj użyć Fali Lodu albo Gromu.
@Lordhanibal Jest to prawdopodobnie spowodowane tym, że masz słaby sprzęt, a ilosć przedmiotów i ich tekstury w Ekwipunku po prostu zmniejsza ci FPS'y. Spróbuj całą grafikę, widoczność i zanikanie ustawić na najniższe. Nie gwarantuje, że to może lecz spróbować zawsze można.
EDIT:
@ruunaldo musiałbyś pewnie pogrzebać w plikach Gothic.ini. Albo w Systemie ogólnie, preferuję to drugię. Pewnie znajdziesz gdzieś opcję typu - ~"Używaj Karty graficznej".

A teraz możecie mi przypomnieć Jak się Włączało i Wyłączało Kody? Bo mam dług u Andre w wysokości 5tys sztuk złota. A nawet nie wiem za co, a bogatym to nie jestem. ;/

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@RevanRevan Klikasz Pause na klawiaturze, wpisujesz marwin, i potem Esc. Ale nie możesz się ruszać bo ci gre do menu wywali. A żeby wyłączyć to ten sam manewr, tylko zamiast marvin wpisujesz 42.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś, co zrobić, kiedy przy zapisywaniu gry co jakiś czas po prostu gra się zacina? Od razu przy rozpoczęciu zapisywania (nie wpływa to w żaden sposób na save, po prostu muszę ją włączyć i wyłączyć jeszcze raz).

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba ustawić żeby pokazywało ile obrażeń się zadało?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co trzeba ustawić żeby pokazywało ile obrażeń się zadało?
w ustawieniach masz taką opcję.

Przy okazji ponawiam swoje pytanie z posta wyżej.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy Nie mogę znaleść tej opcji... Możesz powiedzieć w jakiej ona sekcji w ustawieniach jest, oraz jak się nazywa? A co do twojego pytania: Jest kilka odpowiedzi. 1. Jeśli dzieje się to w Jarkendarze, to normalka chociarz u mnie nigdy jeszcze nie wywaliło gry.  2. Masz pewnie za nowe sterowniki, spróbuj zainstalować starsze. 3. Lub masz jakieś moda ( takie jak Velaja Chistoria Wojowniczki, Wojna Królów itp ). Bo Returning się gryzie z innymi modyfikacjami, dlatego lepiej mieć go na czystym gothicu, oczywiście z playerkitem.  Chociaż to pewnie wina sterowników.

Post połączony: 2017-07-30, 16:08
Wie ktoś jak włączyć licznik obrażeń? W jakiej sekcji w ustawieniach jest, i jak ta opcja się nazywa?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Niemy Nie mogę znaleść tej opcji... Możesz powiedzieć w jakiej ona sekcji w ustawieniach jest, oraz jak się nazywa? A co do twojego pytania: Jest kilka odpowiedzi. 1. Jeśli dzieje się to w Jarkendarze, to normalka chociarz u mnie nigdy jeszcze nie wywaliło gry.  2. Masz pewnie za nowe sterowniki, spróbuj zainstalować starsze. 3. Lub masz jakieś moda ( takie jak Velaja Chistoria Wojowniczki, Wojna Królów itp ). Bo Returning się gryzie z innymi modyfikacjami, dlatego lepiej mieć go na czystym gothicu, oczywiście z playerkitem.  Chociaż to pewnie wina sterowników.

Post połączony: 2017-07-30, 16:08
Wie ktoś jak włączyć licznik obrażeń? W jakiej sekcji w ustawieniach jest, i jak ta opcja się nazywa?
Sprawdzę sterowniki, a co do Twojego pytania, to sam na wersji 66.1 tego nie mam, natomiast jestem pewny, że na 61 była ta opcja w ustawieniach.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nic nie pomaga, ktoś ma jakieś pomysły? Returninga mam dokładnie tak samo jak kiedyś, tylko teraz z jakiś powodów się zacina po krótkim czasie gry, najczęściej przy zapisywaniu i wczytywaniu.

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da sie jakoś wyłączyć głód pragnienie i zmęczenie nie chce mi sie grać w survival tylko gothica.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Da sie jakoś wyłączyć głód pragnienie i zmęczenie nie chce mi sie grać w survival tylko gothica.
Na normalnym i łatwym poziomie trudności tego nie ma.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A ja mam dwa pytania ;D

Jak zwiększyć szybkość "obracania" kamery myszką? mam na full i w ciul wolna jest kamera;-;

I jak wyłączyć animacje podnoszenia przedmiotu? ;v Kiedyś grałem na innej wersji i norm to miałem a teraz jakoś kurna nie moge ogarnąć;-; - ...znalazłem xD

Ale co z tą kamerą ;c

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Niemy to ja wiem ze tam nie ma ale chcialem zagrac na legendarnym właśnie.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To niestety będziesz się musiał bawić w survival.

Co do szybkości obracania kamery, to w takim razie zwiększ sobie czułość myszki w komputerze.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
To niestety będziesz się musiał bawić w survival.

Co do szybkości obracania kamery, to w takim razie zwiększ sobie czułość myszki w komputerze.

Myślisz, że nie sprawdzałem tego? ;D

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś działającego linka do Hotfixa 5?

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie 1.
Mam drugi rozdział, 150 many i nauczyłem się regeneracji many, jednak ona mi się w ogóle nie regeneruje. Mam błąd w grze?

Pytanie 2.
Mam runę Ognistej strzały, zrobiłem przy próbie ognia i teraz nauczyłem się robić runę ognistej kuli, ale że mam tylko 5 puntów w tworzeniu run, a wymagane jest 15 to jak cholera mam te punkty zdobyć?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Pytanie 1.
Mam drugi rozdział, 150 many i nauczyłem się regeneracji many, jednak ona mi się w ogóle nie regeneruje. Mam błąd w grze?

Pytanie 2.
Mam runę Ognistej strzały, zrobiłem przy próbie ognia i teraz nauczyłem się robić runę ognistej kuli, ale że mam tylko 5 puntów w tworzeniu run, a wymagane jest 15 to jak cholera mam te punkty zdobyć?

Co do regeneracji to jest ona powolna u mnie odnawiała manę 1 na sekundę. Jeśli regeneracja ci nie działa to spróbuj wczytać i nauczyć się jej jeszcze raz albo u Galahada. Ewentualnie z ciała zabitego smoka zdobywa się trofeum czaszka smoka która daje regeneracje Many, HP i wytrzymałości.

Punkty run nabijasz tworząc nowe runy musisz stworzyć kilka run ognistej strzały a punkty tworzenia run powinny ci się podnieść, tak samo jest z kowalstwem (kucie mieczy) , alchemią (warzenie mikstur ) i kilkoma  innymi umiejętnościami.

:D

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie 1.

Pytanie 2.

Co do regeneracji to jest ona powolna u mnie odnawiała manę 1 na sekundę. Jeśli regeneracja ci nie działa to spróbuj wczytać i nauczyć się jej jeszcze raz albo u Galahada. Ewentualnie z ciała zabitego smoka zdobywa się trofeum czaszka smoka która daje regeneracje Many, HP i wytrzymałości.

Punkty run nabijasz tworząc nowe runy musisz stworzyć kilka run ognistej strzały a punkty tworzenia run powinny ci się podnieść, tak samo jest z kowalstwem (kucie mieczy) , alchemią (warzenie mikstur ) i kilkoma  innymi umiejętnościami.
1. Niestety nic nie dała ponowna nauka, nawet specjalnie zmieniłem cheat enginem manę na 1000, żeby sprawdzić czy faktycznie wolno się odnawia czy w ogóle...

2. Tworzenie 3 razy tej samej runy nie dało mi ani jednego punktu więcej w tworzeniu run.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Na jakiej grasz wersji ? U mnie na 066 R2 regeneracja działa normalnie :) Załóż więc trofeum czaszkę smoka jeśli jakiś masz

Naucz się innych run 1 poziomu i twórz je :)

:D

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Może ktoś napisać mi w jakiej kolejności i co mam zainstalować włącznie z polskim autotranslate? Byłbym bardzo wdzięczny. To jest moje 1 podejście do 2.0 i troszkę się w tym nie łapie jaka wersja jest teraz najnowsza działająca z polskim auto tłumaczem itd. Z góry dziękuję.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

0 użytkowników
Do góry