Pytania i problemy techniczne 1146435 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1146435

Odpowiedzi 3676

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@CiastekCS
Patch 1.3.2 Rebalance 2.1v
Nie żeby coś ale to jest forum Returninga 2.0, a ty piszesz o lets playach z bardzo starej wersji, kapelusz maga jest w jarkendarze w bibliotece z tego co pamiętam.

EDIT. W jarkendarze znajduje się Kapelusz starożytnego kapłana, z tego co patrzyłem to nie ma czegoś takiego jak kapelusz maga w ret2.0

CiastekCS

CiastekCS

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wszyscy mi gadali, że w grobowcu za Orlanem jest

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powie mi ktos w jakim folderze zapisują sie sejwy w Returningu 2.0? Mam dwa foldery "Saves" w folderach z Grą i w każdym pusto w środku a mam zapisane gry...

kubaju99

kubaju99

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mógłby mi ktoś pomóc jeśli łaskaw? Zainstalowałem wszystko playerkit'y itd. potem returning 2.0. No dobra wszystko fajnie pięknie i tu jest problem bo ani nie mam skrótu na pulpicie ani nie mam plików z tego returninga tzn w plikach mdv powinnien być rosyjski skrypt i chciałbym go zangielszczyć i go nie ma . Także nie wiem czy to zła instalka czy coś mógłby ktoś poratować nie wiem nową instalką linkiem czy coś?

*EDIT

Próbowałem re-instalacji i jak był wybór pełna ruska instalacja lub inne pierdoły typu dx11 lub większa czcionka dla wyższych rozdzielczości bądź muzyka oryginalna widziałem że returning był na szaro tak niby był zaznaczony (ten ptaszek) ale na szaro był i pisało że wymagane miejsce to 1.2 gb no kurwa mać za przeproszeniem ściągałem 4.6 gb czy coś takiego a instaluje 1.2? no to powiem coś sie nie kalkuluje albo nie umiem liczyć.

*EDIT

Jak coś to pobrałem torrenta z tej strony:
http://worldofplayers.ru/threads/39914/

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@kubaju99 gdy najedziesz na ten returning zaznaczony na szaro to w podpisie masz "choose one of installation types addon". To sugeruje, że cholera wie czym jest ten zaznaczony na szaro, ale returning właściwy się instaluje po wybraniu opcji Russian version installation (i rozmiar wtedy wzrasta też do rozsądnych 6.9GB, powinno Ci się zacząć kalkulować).

Zdaje się, że tak się chcieli przygotować na wyjście innych wersji językowych czy coś.

@bazix savy są w głównym folderze (u mnie Gothic 2 Gold/Saves)

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No a ja właśnie mam puste te foldery Saves, a jak wchodze do gry to sejwy normalnie są... Czy ktos miał podobny problem?

kubaju99

kubaju99

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sorki za spam ale jeszce 1 jak wyłączyć tą wegetacje roślin ? tak patrze na yt że kiedyś było można a teraz?

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a może chociaż ktoś mi podpowie jak u niego sie nazywają pliki z sejwami i jakie mają rozszerzenie to moze tak je gdzies wyszukam bo w folderze save nie mam

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem już co mam robić po formacie chciałem sobie zagrać w Returninga ale mecze się ciągle z tym problemem access violation instaluje grę już chyba z 5raz i dalej to samo mam zainstalowane wszystkie te systempacki gra włącza mi się normalnie i działa tylko mod nie chce się odpalić wie ktoś jak to zrobić bo ostatnio przed formatem działało normalnie??

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak odpalić Returna w oknie?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
witam mam returna wersje 065, ale zbyt zbugowana i chcialbym  zmienic na 066 jest jakis path czy trzeba calego najnowszego returna sciagac ? na innym temaci ktos podal link do stronki z torrentem ale to wazy ponad 4gb

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ruunaldo ALT+ENTER

hmm ta kombinacja mi nie działa..  Jakiś potencjalny powód czemu nie trybi?

Zapraszam na mój kanał!

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ruunaldo Możesz jeszcze spróbować alt+tab.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty

Nie zmienia mi na okno tylko przerzuca między innymi odpalonymi programami. Kurde muszę coś nagrać w OBSie w returnie a bez okna nic się nie nagrywa...

Zapraszam na mój kanał!

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ruunaldo W folderze system masz plik Gothic.dll otwierasz to notatnikiem, szukasz lini (ctr+f) zStartupWindowed=0 , i 0 zmieniasz na 1. W moim przypadku działa.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
2 razy zawiesił mi się gothic i ustawienia same się zresetowały do domyślnych. Zauważyłem, że przeciwnicy pojawiają się dopiero kiedy podchodzę do nich naprawdę blisko. Przed tą sytuacją widziałem ich z większej odległości. Widoczność mam ustawioną na takim samym poziomie jak przed errorem.
Jest jakaś opcja która zwiększa odległość w jakiej pojawiają się od nas przeciwnicy?
Miał ktoś taką sytuację?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem- zainstalowałem wszystko poprawnie na nowym lapku (grałem już wcześniej, na pewno wszystko ok). Po odpaleniu gry przez przypadek po ctr +f11 zmniejszyłem rozdzielczość do komicznych 320x200. Mam tak rozjechany obraz, że kursor nie  sięga do ustawień paska rozdzielczości. Edit: udało mi się nakierować go na pasek regulacji (jeżdżę kilka cm poniżej, ale jakby mam go ne celowniku ;)), ale jedyna opcja od lewej do prawej go przesuwając to ta, która jest obecnie ustawiona, czyli 320x200. Mogę to edytować w jakims pliku? Zrobiłem reinstall, ale nie pomaga- ustawienia tego pliku się nie usuwają po deinstalacji returninga, tak jak save'y zresztą. Dzięki za pomoc.

Roxell

Roxell

Użytkownicy
posty67
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
angielska wersją językowa (autotranslate) nie obejmuje u mnie instrukcji tworzenia (tych pod C). Macie jakąś sprawną wersję? Potrzebuję tego głównie do tworzenia łuków

ciepiel

ciepiel

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, zainstalowałem returninga 2.0, ale po odpaleniu gry wyskakuje mi błąd "Access Violation", próbowałem przeinstalowywać , nic nie pomogło. ( fix 2.6 i player kit jest wgrany). Męczę się od 3 h pomocy :P

0 użytkowników
Do góry