Pytania i problemy techniczne 1146673 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1146673

Odpowiedzi 3676

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie mozna pisac w watku DOWNLOAD wiec pisze tutaj jest inny server czy tylko torrent?

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Porada dla ludzi którzy grają na dx 11 i im ścina. Otóż po zainstalowaniu gry z dx 11 w menu głównym gry odpalamy kolejno najpierw LCtrl + F11  odznaczamy dwie opcje, write czy jakoś tak nie ważne ale chodzi o opcje fog czyli mgła, następnie przewijamy do dołu i odznaczamy opcje Rain movement partition, dzięki tej opcji nie będzie tego całego deszczu który zmniejsza fpsy,następnie zamykamy okno, i teraz klikamy LCtrl + F11 i w okienku zmiejszamy opcje z psyhx na wartość 2, dzięki temu nasze oświetlenia jak np od pochodzi w mieście itd będzie bliżej widoczne, dzięki temu zyskamy sporo fpsów wszędzie. I gra nie będzie już tak lagować, testowane i używane do tej pory na notebooku z geforce 840m.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już mówię, najlepiej do tego ściągnąć sobie riva statistic server i zredukować fpsy do 30, i w opcjach dx 11 wyłączyć ogranicznik klatek czyli opcja vsync, mam stałe 30 klatek wszędzie czy to miasto czy las.
Można też zmniejszyć sobie w opcjach odległość World draw distance na 2-3 I tak samo zrobić z obiektami, te paski u góry najlepiej na 5-6, dodam gram na full HD 1920x1080. Sam do tego doszedłem gra wywala z out of memory dopiero po 4-5 godzinach grania na wersji 0066 R1

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można linka do tego programu.

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można linka do tego programu.

http://en.freedownloadmanager.org/Windows-PC/RivaTuner-Statistics-Server-FREE.html

Ten link powinien działać, potem musisz wyszukać w programie gothic.exe i ustawić 30 fps

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z dwoma zadaniami u najemników.

Pierwsze zadanie - zabiłem wszystkich poszukiwaczy w obozie Dextera i w okolicy. Mimo to nie mam opcji dialogowej u Torlofa żeby zakończyć misję.
Drugie zadanie - nie mam opcji dialogowej u Wilka na temat pilnowania ziemi Bengara mimo rozpoczętej misji. Zacząłem ją u Bengara, potem znalazłem Malaka, cofnąłem się do Bengara i nic, potem poszedłem do Wilka i też nic.

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z dwoma zadaniami u najemników.

Pierwsze zadanie - zabiłem wszystkich poszukiwaczy w obozie Dextera i w okolicy. Mimo to nie mam opcji dialogowej u Torlofa żeby zakończyć misję.
Drugie zadanie - nie mam opcji dialogowej u Wilka na temat pilnowania ziemi Bengara mimo rozpoczętej misji. Zacząłem ją u Bengara, potem znalazłem Malaka, cofnąłem się do Bengara i nic, potem poszedłem do Wilka i też nic.

Na pewno wybiłeś wszystkich?  Jeden jest na szczycie jednej z wież i zwie się ich przywódcą.

Co do drugiego zadania spróbuj pogadać jeszcze raz z Malakiem może będziesz mieć opcje dialogową którą wygląda następująco. MALAK mówi że nie ma żadnych argumentów dla Ciebie a Ty odpowiadasz prawda i potem do Wilka.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można poradzić coś na błąd access volation po wczytaniu save? gra chodziła normalnie zapisałem koło louiza 3 save to samo, ładuje ekran i pulpit, muszę grac na tym z przed 30 minut, ps path na access volation nie pomaga.

PS andre po wpłaceniu 3k golda za pobicie arlika i falana po dowolnym pojedynku już wyciąga miecz na mój widok co jest? zapamiętuje co na całą grę czy po rozdziale od nowa będę mógł szaleś na arenie?.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Można poradzić coś na błąd access volation po wczytaniu save? gra chodziła normalnie zapisałem koło louiza 3 save to samo, ładuje ekran i pulpit, muszę grac na tym z przed 30 minut, ps path na access volation nie pomaga.

PS andre po wpłaceniu 3k golda za pobicie arlika i falana po dowolnym pojedynku już wyciąga miecz na mój widok co jest? zapamiętuje co na całą grę czy po rozdziale od nowa będę mógł szaleś na arenie?.
Zagadaj z Gravo powinien uspokoić Andre

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszystko działa, pełen wypas, ale nie mogę aktywować pochodni. Klikam i nic się nie dzieje. Miotła, napoje, bufet, scrolle super, tylko te pochodnie nie chcą. Tylko ja mam ten problem? Jestem na początku gry, czyżby potrzebny był jakiś skill do tego? :D

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciekxxx
Piszesz w złym temacie, jest cały temat do zadawania takich pytań.

Pochodnie "włączasz" wciskając 6 na klawiaturze numerycznej.

B0SSAN0VA

B0SSAN0VA

Użytkownicy
posty26
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię właśnie questa, gdzie muszę przetłumaczyć tabliczkę ze światyni adanosa, ale nie da się porozmawiać z Ashtarem. Nie pojawia się jego imię, nie mogę go kliknąć, nic się nie dzieje.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz powoli do niego podchodzić, w pewnym momencie załapie. Ewentualnie wyciągnij i schowaj broń.

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@bols92
Gdy byłem tam pierwszy raz to większość się na mnie rzuciła i nie przypominam się żebym zabijał jakiegoś przywódcę. Gdy idę sprawdzić czy coś tam zostało to nadal nikogo nie mam :/

Co do drugiego questa to biegałem między tymi trzema NPC potrzebnymi do misji i nadal nic ..

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@chowder123

Szczerze to nie wiem już jak Ci pomóc jutro spróbuję na marvinie przeskoczyć rozdział i sprawdzę to ewentualnie podeślę Ci screena.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Edit: problem z nową wersją rozwiązany

:D

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, ostatnio grając sobie w Returninga 2.0 a patchu 0.66 chciałem się nauczyć siły u Harada, niestety nie mogę uczyę się więcej niz 45, ponieważ wyśietla mi się napis: "Eceeding the allowable interval training" tak samo dzieje się gdy chce nauczyć sie więcej niz 25% walki 2H. Pozdrawiam i proszę o szybką pomoc.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dodawaj po 1 punkcie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potrzebuje kod na przywódcę klanu wysokiej skały, tego z zadania Ur-Karasa.

0 użytkowników
Do góry