Pytania i problemy techniczne 1146204 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1146204

Odpowiedzi 3676

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darekstrzalka4
Witam, dziękujemy za informacje.

@ExtremeD100
To jest dwuręczny młot, nazywa się jakoś "beach guard". Powinien leżeć w świątyni, u mnie był w bibliotece przy ołtarzu. Przejrzyj dokładnie te świątynie bo może być oparty o ścianę w cieniu. I na pewno przeszedłeś wszystkie opcje dialogowe u Ashtara i Saturasa?

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już ja zdobyłem. Jak mówiłem miałem buga i broń mi się nie pojawiła i musiałem to obejść za pomocą pewnego programu. Dzięki za pomoc.

Mentos73

Mentos73

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomocy
Kiedy gadam z xardasem to nie ma dyskusji o Urizielu oraz nie ma pokazanego hp , nie ma wyboru trudności oraz nie mogę zobaczyć moich stat PLS HELP

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to blad czy tak ma byc w modyfikacji, ale nie ma u mnie Martina w porcie przy skrzyniach paladynow, o zadnej godzinie. Tak ma byc czy to blad?

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie. Jak byś trochę poszukał to byś go znalazł, jest w stoczni, na tej dobudówce z returninga.

SimonJKGF

SimonJKGF

Użytkownicy
posty38
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzilem po tej dobudowce i tez go nie widzialem, wiec prawdopodobnie jest o okreslonych godzinach. Chodzi o to co jest na wodzie, tak?

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak i jest tam zawsze.

Post połączony: 2017-01-30, 18:16
Gdzie dostanę ciężki pancerz straży?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ExtremeD100

Za zrobienie questa z Dexterem.

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, że jak to zrobiłem zanim dołączyłem do straży, to już nie dostanę tej zbroi?

Post połączony: 2017-01-30, 23:31
Co mam zrobić, by Pyrokar porozmawiał ze mną o duszach piratów?

Keszamot

Keszamot

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję pomocy,
Po pokonaniu kruka po raz pierwszy teleportuje się on gdzieś, a bezi zostaje skierowany do teleportu, który prowadzi do doliny złotego smoka ash'tara. Tam odbywam z nim rozmowę, podnoszę kwiatek oraz łuk i kieruję się do teleportu za smokiem. No i tu jest problem. Nieważne czego bym nie próbował, to i tak na końcu ładowania w czasie teleportacji otrzymuję komunikat od windowsa, iż gothic przestał działać. Czy ktoś wie co z tym fantem zrobić?

Keszamot

Keszamot

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli co, mam cały ten wątek ucieczki kruka i tego demona zignorować i lecieć do górniczej?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie tak, kruka złapiesz na pustyni, teleport jest na samym końcu kanionu, a demona po zdobyciu szponu beliara.

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki piąty rozdział? W 2 rozdziale możesz się tam dostać. Sam właśnie zmierzam do Pustyni Adanosa.

Post połączony: 2017-01-31, 17:14
Jest jakiś lepszy sposób na zabicie tych mini śniących na pustyni Adananosa czy trzeba zwyczajnie mieczem?

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki piąty rozdział? W 2 rozdziale możesz się tam dostać. Sam właśnie zmierzam do Pustyni Adanosa.

Post połączony: 2017-01-31, 17:14
Jest jakiś lepszy sposób na zabicie tych mini śniących na pustyni Adananosa czy trzeba zwyczajnie mieczem?
Broń obuchowa jest skuteczniejsza :)

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obuchowa? A jest coś ciekawego ukrytego, jeśli chodzi o ten rodzaj broni na tej pustyni?

Megaxxis

Megaxxis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już ja zdobyłem. Jak mówiłem miałem buga i broń mi się nie pojawiła i musiałem to obejść za pomocą pewnego programu. Dzięki za pomoc.

Witaj. Mam ten sam problem na 0065, młota nie ma w żadnej światyni, sprawdzałem dokładnie dwa razy, nawet cofnąłem sie do save'a o godzine wstecz, żeby zrobić ten wątek jeszcze raz i nic to nie dało. Powiesz mi, jak to obejść?

TheNoxPump

TheNoxPump

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś gdzie jest Cassia? Przywódczyni złodziei? Właśnie zacząłem grę. Wykonuję wszystkie zadania w mieście. Nie wydałem Halvora i dostałem klucz do kanałów. Chciałbym dołączyć do gildii złodziei ale nie mogę pogadać z Cassią bo nigdzie jej nie ma, niezależnie od pory dnia. Pamiętam że zawsze stała przy pulpicie.

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siedzi sobie na fotelu obok pulpitu

TheNoxPump

TheNoxPump

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeszukiwałem wielokrotnie całe pomieszczenie. Fotel jest pusty, jest tam tylko ramirez. Jasper i Attila

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem zatem, nigdy nie miałem takiej sytuacji. Weź na chwilę nową grę poleć szybko do kanałów za pomocą marvin mode i sprawdź czy tam jest, jeśli tak, to jesteś ofiarą buga.

0 użytkowników
Do góry