Pytania i problemy techniczne 1148323 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1148323

Odpowiedzi 3676

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ExtremeD100 W 1-2 rozdziale jedyną lepsza broń na zrękę jaką dostaniesz to ta, którą wykujesz sobie ale wcześniej nauczysz się kuć od Ramireza

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@UberHype Czyli na początku raczej warto iść w siłę niż w zręczność, tak?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ExtremeD100
Jak idziesz w sile to do kona gry w siłe, nie sądze że da sie połączyć te dwie wartości. Może na łatwym sie uda, ale wyżej to zapomnij.
Jak idziesz w siłke to zręczność bedzie bardzo droga i odwrotnie.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ExtremeD100 Nie, możesz po pokonaniu Asmala dostać dosyć ciekawą broń na zręczność
@Cooba Ma rację, jeżeli pójdziesz z początku w siłę, to nie daj Boże żebyś wpakował chociaż 1 pkt w siłę i na odwrót

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, mam rozumieć, że tylko Bosper uczy robić mnie tych ciekawych łuków, tak? Jeśli tak, to uczy ktoś robienia kusz?

malec1

malec1

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mozna jakos zredukowac te trawy? Czy Returning 2.0 mozna laczyc z L'Hiverem?

Avasis

Avasis

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mozna jakos zredukowac te trawy? Czy Returning 2.0 mozna laczyc z L'Hiverem?
Można wyrzucić trawę są do tego fixy na rosyjskim forum, zwykły automatyczny google translate strony ci wystarczy aby znaleźć.
I nie, nie łącz z L'Hiverem.

malec1

malec1

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest mozliwosc zmiany czcionki w dialogach? Na tej nic nie mozna przeczytac

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest mozliwosc zmiany czcionki w dialogach? Na tej nic nie mozna przeczytac

Jest opcja przy instalacji moda, alternatywnie możesz ściągnąć plik z rpgrussia high resolution font. Jestem tak dobry że nawet podeślę Ci link:

http://rpgrussia.com/index.php?topic=8669.0

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Warto też wspomnieć, że po zainstalowaniu HiRefFont'ów trzeba ustawić wielkość interfejsu na najmniejszą wartość. Są bodajże trzy - default,high i large. Domyślnie jest high, które dobrze współgra z czcionką domyślną. Po zainstalowaniu HiRef'u trzeba więc zmienić tą wartość na default.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Witam, panowie mieliście problem na tej stronie http://rpgrussia.com z rejestracją? Zrobiłem konto,kolega drugie i ani mi ani jemu nie przyszedł email aktywujący.
Jeżeli mam lagi w Returningu 2.0 i pobiorę NoGrassFULL.vdf usunie mi to te wszystkie grzyby,trawe,drzewa itd w jaskiniach i nie tylko czy jeszcze muszę coś pobrać żeby sprawnie to działało?

Bezi archer ;]

Gego

Gego

Użytkownicy
posty47
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmiana gammy w opcjach gry lub w modyfikowaniu linijki odpowiadającej za gamme w pliku gothic.ini nic nie pomaga, tzn. nie ważne jaką dałbym wartość nic to nie zmienia w grze. Miał ktoś podobny problem?

malec1

malec1

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Warto też wspomnieć, że po zainstalowaniu HiRefFont'ów trzeba ustawić wielkość interfejsu na najmniejszą wartość. Są bodajże trzy - default,high i large. Domyślnie jest high, które dobrze współgra z czcionką domyślną. Po zainstalowaniu HiRef'u trzeba więc zmienić tą wartość na default.
Trzeba to zmienic jakos w plikach gry? Bo szukalem w opcjach i nic nie znalazlem

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Ma ktoś pożyczyć konto na stronie russiarpg.com? Nie przychodzi mi na emaila ten kod aktywujący a bez tego sie nie moge zalogować i niczego pobrać z tej strony... :/ Jak coś to pw

Serio nikt nie ma pożyczyć na kilka minut... ;_; :(

Bezi archer ;]

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nikt Ci nie da konta bo nie chce ryzykować że straci konto sam mam jedno hasło do 3 różnych rzeczy wiec sorry.Weź inna przegladarke pobierz i loguj sie ja brałem z opery

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Ale np ktoś może zmienić hasło na byle jakie a potem sobie znowu zmienić ;/

Post połączony: 2017-01-16, 00:39
Nikt Ci nie da konta bo nie chce ryzykować że straci konto sam mam jedno hasło do 3 różnych rzeczy wiec sorry.Weź inna przegladarke pobierz i loguj sie ja brałem z opery

Może ty byś mi spróbował zrobić konto i potwierdzić email? :/ Ja zrobiłem 3 konta 3 różne emaile i nie przyszło, 3 kolegów zrobiło 3 konta z różnych emaili i tez nie przyszlo... Nawet próbowałem zrobić na rosyjskim emailu i nic :/

@@@@EDIT Okazało się że mieli problem z wysyłaniem tych kodów wczoraj, dzisiaj już wszystko działa i dotarło. ;)

Bezi archer ;]

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Slaybacko
Sprawdź czy email aktywacyjny nie przychodzi ci do folderu "spam" jeśli nie to załóż sobie porządnego emaila, np. Na googlach.
Chyba się coś zmieniło bo do pobierania z rpgrussia nigdy nie wymagało odemnie konta.

@malec1
Tak jest to w opcjach gry, nie powiem Ci konkretnie w których ale na pewno pisze przy tym cos typu "interface size" czy coś :) kto szuka ten znajdzie.

@Gego
Ale zmiana gammy na "monitorze" zadziała na pewno =)

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Jest jakiś fix na zwiększenie fpsów? Straszne lagi w mieście mam :/

Bezi archer ;]

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Pisano to już w chuj razy. Słowo klucz do wyszukiwania w temacie returning 2.0 : nograss.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Pisano to już w chuj razy. Słowo klucz do wyszukiwania w temacie returning 2.0 : nograss.

No nie bardzo, ten nograss jedynie działa poza miastem a w mieście chuja daje

Bezi archer ;]

0 użytkowników
Do góry