O temacie
Autor matekacp
Zaczęty 27.12.2015 roku
Wyświetleń 1036251
Odpowiedzi 3676
Simon Said Moderator
tedddy_bear
Marid
tldr
Mimo wyuczonej broni 2H na 93 Bezi używa kosturów jako 1H (czasem ale rzadko użyje jako 2H) a zwykły miecz trzyma zawsze jako 2H.Da się jakoś to naprawić?
Dlatego właśnie zapierdziale siedzę sobie na wersji 0.62 do której dziwnym trafem nie potrzebne były żadne "dodatkowe fixy". Wkurwia trochę to AST i access violationy nim wywołane, ale co poradzisz - taka była wizja modyfikacji.
Stegru
Art3q
http://rpgrussia.com/index.php?PHPSESSID=prhpuhnnhtpc5k91qo6rnei094&topic=8669.1040
LiberatorDesigns
oskar378
Cooba
Witam serdecznie, mam problem.. Chodzi o to że gdy uruchamiam returna to wszystko działa, czyli moge swobodnie poruszać sie po menu zmieniać ustawienia, ale gdy daje nowa gre to ładuje się troszke i wyskakuje mi acces violation, chciałbym naznaczyć jednacześnie że wyskakuje mi przy uruchamianiu taka jakby konsola ? i pisze że plik ast nie załadował się. Plik Ast mam jakiś bo na wersje angielską zamieniałem główne menu bo doczytać się nie szło.. z góry dziękuje za pomoc. Mam gothica gold edition
Apprentice
Tu pies pogrzebany.. nie moge Visuala 2015 zainstalowac.. probowalem kiedys bo do xenoverse 2 bylo potrzebne ale nie dalo rady.. wszystkie poprzednie wersje mam
matekacp
Podeśle też ktoś apropo ten nograss.vdf ?
Dobra, pobrałem i zainstalowałem najnowszą wersje Returninga i mi się pokazuje okienko jakby cmd, gdzie mam wiadomość, że "AST.dll not loaded"...