Pytania i problemy techniczne 1146041 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1146041

Odpowiedzi 3676

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tak nic to nie pomogło :/ nie wiem odpuszczam sobie retruninga patrze, a i przy okazji obraz strasznie mi się powiększył lipa.

s3bek

s3bek

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam taki problem, że z bardzo bliskiej odległości mi się teren pojawia. Niby mury miasta widać z daleka, ale drzewka, płotki i roślinność pojawia się zaraz przede mną. Próbowałem zmieniać w opcjach widoczność i nic to nie daje, tylko budynki widać z daleka odrazu. :/

EDIT.
Postacie też się pojawiąją jak jestem bardzo blisko :x

kubek1227

kubek1227

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podałby ktoś link do angielskiej wersji? Mam menu po rosyjsku a gdy chce zainstalować to ze strony themodders to gra jest cala po rosyjsku albo coś źle robie(?) Proszę o pomoc :D

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam mam problem chce przeniesc save na inny komputer i tu pojawia sie probem bo nie ma ich w folderze z gra poprostu pusty folder wie ktos gdzie sie znajduja? moje dokumenty i folder z gra przejrzalem DOKŁADNIE opcja szukaj w moj komputer tez nie dziala dodam tylko ze gdy uruchamiam jako administrator to nie pokazuje zadnych zapisów... a gdy normalnie to wszystko gra

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@sysek1231 || Główny folder Gothica + Returning 2.0 ---> folder "Saves" || ten folder masz pusty?

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak dokładnie ten folder jest pusty... jedyne co tam jest to pusty folder current ;/ kurde mam nowego kompa chce eleganco przegrac zapisy a ich nie ma eh

Dodge Such Music

Dodge Such Music

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Komuś udało się rozwiązać ten problem?
Próbowałem:
-Instalować grę na każdym dysku
- Tryby zgodności
- Wszystkie pliki .exe jako admin

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@sysek1231 Spróbuj wyszukać plik w całym komputerze " NEWWORLD.SAV " (bez cudzysłowia). To musi gdzieś być. Skoro normalnie wczytujesz sobie grę. Jak to nie zadziała to spróbuj tak || Opcje folderów ---> Widok ---> Pokaż ukryte pliki i foldery (Zaznacz to) || i zobacz czy się coś zmieniło.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
niestety nic nie pomoglo to wyglada tak jakby wogole ich niebyło mimo ze moge normalnie je wczytac...

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam co jest że mam straszne duże itemki w eq aż nachodzą na okno ekwipunku i dalej przycisk akcji nie działa CTRL , zmieniałem na inne przyciski też nie pomogło nie wiem o co kaman , zrobiłem też tak jak co napisał inny użytkownik na przedniej  stronie że wyłączyłem opcje przycisków stałych ale nic nie pomogło, chyba trzeba patrze na aktualizacje czekać :( .

kubek1227

kubek1227

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam co jest że mam straszne duże itemki w eq aż nachodzą na okno ekwipunku i dalej przycisk akcji nie działa CTRL , zmieniałem na inne przyciski też nie pomogło nie wiem o co kaman , zrobiłem też tak jak co napisał inny użytkownik na przedniej  stronie że wyłączyłem opcje przycisków stałych ale nic nie pomogło, chyba trzeba patrze na aktualizacje czekać :( .
może masz poprostu za małą rozdzielczość ?

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak uruchomic konsole?
v00061

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dobra problem z zapisami nieważny (zaczołem od nowa) ale mam kolejne pytanie otóż pasek zycia przeciwnkow zasłania ilosc ich hp ktos wie jak to naprawic?

Malczutt

Malczutt

Użytkownicy
posty22
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem odnośnie smoka AshTara, po przywołaniu dużego kamiennego strażnika nie da sie zwyczajnie pogadać ze smokiem, pomimo, ze na niego klikam nic sie nie dzieje ;/ (patch 061 czy coś, ten najnowszy)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@Fayors miał chyba podobny problem. Podzielisz się rozwiązaniem dla kolegi?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tuniak

Tuniak

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich : słuchajcie mam problem , otóż gdy odpalam swiezo zainstalowanego returninga 2.0 rozpoczynam nową przygodę to przy końcu paska jak juz ma się odpalać gra wyskakuje error "access violation" , wszystkie C++ directy mam poinstalowane , może warto wspomniec ze przy starcie gry wyskakuje mi takze błąd api-ms-win-crt-runtime-l1 itd. ze nie znaleziono takiej biblioteki oraz ze AST.dll sie nie zaladowal , tak czy siak mimo tych dwoch bledow gra i tak odpala się do menu. POMOCY !!!!!

EDIT: Podczas instalacji probowalem zmieniac raz zainstalowałem tą rusyfikacje dla gog/steam teraz odznaczyłem nadal to samo , reszta opcji zaznaczona oprocz dx11

Malczutt

Malczutt

Użytkownicy
posty22
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tuniak  Jeśli masz windowsa 7 zainstaluj Service Pack 1 i biblioteki c++ z 2015 roku i wtedy powinno zadziałać, przynajmniej u mnie to pomogło ;v

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak uruchomic konsole?
v00061

Greg nie dal mi pancerza *bandytów*(oddałem pancerz piratów dla Pustelnika i tym samym zniknął mi bandytów) i przez to nie mogę pójść dalej z fabułą.
Czy może ktoś mi pomóc?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jakiego znowu pancerza piratów? Na co Ci pancerz do fabuły?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej ! Mam problem otóż nic nie zrobiłem i Andre każe mi zapłacić 6tysięcy przez to, że biłem się z tym typkiem za magazynem i teraz nie mam tych pieniedzy i nie mogę przez to przejść dalej jakieś rady co zrobić lub jak zarobić tę pieniądze
Ps. Jestem czeladnikiem u Bospera wiec bug z mieczami nie zadziała.

0 użytkowników
Do góry