Pytania i problemy techniczne 1038367 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1038367

Odpowiedzi 3676

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Hah, "ostateczna wersja".

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mimo wyuczonej broni 2H na 93 Bezi używa kosturów jako 1H (czasem ale rzadko użyje jako 2H) a zwykły miecz trzyma zawsze jako 2H.
Da się jakoś to naprawić?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@tldr

Dlatego właśnie zapierdziale siedzę sobie na wersji 0.62 do której dziwnym trafem nie potrzebne były żadne "dodatkowe fixy". Wkurwia trochę to AST i access violationy nim wywołane, ale co poradzisz - taka była wizja modyfikacji.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mimo wyuczonej broni 2H na 93 Bezi używa kosturów jako 1H (czasem ale rzadko użyje jako 2H) a zwykły miecz trzyma zawsze jako 2H.
Da się jakoś to naprawić?

nie

Dlatego właśnie zapierdziale siedzę sobie na wersji 0.62 do której dziwnym trafem nie potrzebne były żadne "dodatkowe fixy". Wkurwia trochę to AST i access violationy nim wywołane, ale co poradzisz - taka była wizja modyfikacji.

Już 0061 z fixami była mega stabilna, a o 0062 mogę tylko pomyśleć jak o wiele lepiej była dopracowana. Teraz w sumie trzeba czekać na kolejne fixy i za 3 miesiące znowu kolejna wersja bedzie :lol2:

Stegru

Stegru

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie ja mam taki problem, że gdy odpalam nową grę i ładowanie dochodzi do tych filmików to wywala mi grę i pokazuje access violation
Spoiler

Art3q

Art3q

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wpadłem do buga w Jarkendarze i nie mogę się ruszyć ( animacja spadania) , jedynym roziwązaniem jest wydostanie się przy użyciu konsoli. Save nadpisywałem jeden na drugi (wielki błąd). Gram na wersji 0060 (Marvin nie działa) . Proszę o pomoc xD

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i mamy drugi fix

http://rpgrussia.com/index.php?PHPSESSID=prhpuhnnhtpc5k91qo6rnei094&topic=8669.1040 :lol2:

LiberatorDesigns

LiberatorDesigns

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam taki problem, że jak Moe wyzywa mnie na pojedynek i przegrywa, to Andre chce ode mnie 3000 sztuk złota, bo podobno napadłem uczciwego obywatela :)

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pralko
Nie możesz dopuścić żeby Moe lub ktokolwiek zadał ci cios czy to w mieście lub w porcie. Ciągniesz takiego delikwenta w prawo w porcie jak jest dźwig nad wejściem do gildii złodziei. Tam spokojnie go obijasz i jest po sprawie.

LiberatorDesigns

LiberatorDesigns

Użytkownicy
posty3
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear
Wziąłem go na te nowe kładki w porcie. Podobnie zrobiłem z Fellanem.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam serdecznie, mam problem.. :) Chodzi o to że gdy uruchamiam returna to wszystko działa, czyli moge swobodnie poruszać sie po menu zmieniać ustawienia, ale gdy daje nowa gre to ładuje się troszke i wyskakuje mi acces violation, chciałbym naznaczyć jednacześnie że wyskakuje mi przy uruchamianiu   taka jakby konsola ? i pisze że plik ast nie załadował się. Plik Ast mam jakiś bo na wersje angielską zamieniałem główne menu bo doczytać się nie szło.. z góry dziękuje za pomoc. Mam gothica gold edition

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam serdecznie, mam problem.. :) Chodzi o to że gdy uruchamiam returna to wszystko działa, czyli moge swobodnie poruszać sie po menu zmieniać ustawienia, ale gdy daje nowa gre to ładuje się troszke i wyskakuje mi acces violation, chciałbym naznaczyć jednacześnie że wyskakuje mi przy uruchamianiu   taka jakby konsola ? i pisze że plik ast nie załadował się. Plik Ast mam jakiś bo na wersje angielską zamieniałem główne menu bo doczytać się nie szło.. z góry dziękuje za pomoc. Mam gothica gold edition

Podczas wybierania opcji instalacji, zaznacz wszystkie okienka (ptaszki) poza tym ostatnim czyli dx11 camera coś tam...
albo po prostu instaluj gre wg. tego filmiku (jest on pod wersje 0060, ale pasuje do kazdej nastepnej)
https://www.youtube.com/watch?v=JWzJwUdmKiw

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378
Nie masz zainstalowanego któregoś Visual C++, masz 2015?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Tu pies pogrzebany.. nie moge Visuala 2015 zainstalowac.. probowalem kiedys bo do xenoverse 2  bylo potrzebne ale nie dalo rady.. wszystkie poprzednie wersje mam

Stegru

Stegru

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tu pies pogrzebany.. nie moge Visuala 2015 zainstalowac.. probowalem kiedys bo do xenoverse 2  bylo potrzebne ale nie dalo rady.. wszystkie poprzednie wersje mam
Upewnij się, że instalujesz dla odpowiedniej wesji systemu(32/64 bitowy). Mi zainstalowanie tego pomogło, gra śmiga  :ok:

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378
No to póki nie zainstalujesz to nie pograsz. Jak masz pirackiego windowsa to zaktualizuj go do System Packa.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy przy graniu z dx11 trzeba cos jeszcze doinstalowac ? Bez dx11 smiga mi gierka ale z dx11 pojawia mi sie jakis komunikat ze ta wersja returninga jest przeznaczona dla gothic 2 jakiejs tam wersji lub systempacka ale nie dla dx11. LOL

Post połączony: 2016-12-30, 15:03
Podeśle też ktoś apropo ten nograss.vdf ?

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Stegru

Stegru

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, pobrałem i zainstalowałem najnowszą wersje Returninga i mi się pokazuje okienko jakby cmd, gdzie mam wiadomość, że "AST.dll not loaded"...

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, pobrałem i zainstalowałem najnowszą wersje Returninga i mi się pokazuje okienko jakby cmd, gdzie mam wiadomość, że "AST.dll not loaded"...

Ast.dll masz tu:
http://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1470404-RETURNING-v2-0-Stand-Fragen-Antworten-2/page29?p=25244553&viewfull=1#post25244553

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry