Pytania i problemy techniczne 1068986 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1068986

Odpowiedzi 3676

janosik311

janosik311

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem mianowicie returning 2.0 crashuje mi w losowych miejscach na poczatku 3 rozdzialu tuz po wiadomosci ze Oko Innosa zostalo skradzione czy ktos ma jakies pomysly jakie moga byc tego przyczyny?

diego1234

diego1234

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zainstalowałem na czysto 066 wersję i nie włącza mi się ona. NA pulpicie pojawia się taki mały ekran loadingowy po czym znika i nic dalej się nie dzieje. Próbowałem przeinstalować i returna i samego gothica. Ktoś wie o co chodzi, miał taki problem? Może zaznaczyłem coś złego w instalacji (np. są jakieś okienka z dx11 i nie wiem o co z nimi chodzi). Ale cały potrzebny software zawsze instaluję przed samym returnem. ANYONE?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Podbije, bo jestem ciekawe czy ktoś wie jak w 0066 zrobić żeby pokazywało zadane obrażenia :) u rosjan normalnie to działa

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak rozwiązać problem ast.dll not loaded? Zainstalowałem nową wersje 0066.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zainstaluj Systempacka 1.1

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Teraz mam problem z wersją 0066 po wczytaniu sejva dostaje laga i nie mogę się ruszać nawet ctr alt dlt nie działa bo mam czarny ekran, a gry próbuje grę wyłączyć to mam zamiast pulpitu czarny ekran i muszę się wylogować. Wie ktoś jak to naprawić??

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wersja 0066,
nie mogę zwiększyć rozdzielczości w settings- graphics, mam tylko dostępną 800x600 i 1024x768- w 0062 grałem na 1280x1024 bez problemu, w linijce graphic card nie ma nic- nie wyświetla nazwy karty graficznej. ktoś może wie dlaczego?

edit: odinstalowałem, wyczyściłem rejestr, co być może się komuś przyda: doinstalowałem przed instalacją rzeczy stąd
https://www.youtube.com/watch?v=ShmPJnSOwtg
i później duperelki z returninga i na końcu sam dodatek i poszło. Wykrywa kartę i mogę zmieniać rozdzielczość, może się komuś przyda

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jakiś sposób na pozbycie się  nakładajacej się na siebie muzyki ?
po zmianie lokacji np. wejdę do wieży xardasa , miasto itp. wkurza mnie to trochę xd

wersja 0066

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie ma na to sposobu, tylko wylaczanie muzyki w opcji i ponowne wlaczenie. Mieli to naprawic ale nie potrafia widocznie.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę wgrać wersję AST 0065 do 0066? Bo do tej nowszej nie mogę znaleźć, no o ile to jakaś różnica :D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

amanek

amanek

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zainstalowałem na czysto 066 wersję i nie włącza mi się ona. NA pulpicie pojawia się taki mały ekran loadingowy po czym znika i nic dalej się nie dzieje. Próbowałem przeinstalować i returna i samego gothica. Ktoś wie o co chodzi, miał taki problem? Może zaznaczyłem coś złego w instalacji (np. są jakieś okienka z dx11 i nie wiem o co z nimi chodzi). Ale cały potrzebny software zawsze instaluję przed samym returnem. ANYONE?

mam to samo help

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zmienic w wersji 065 wyglad ramek i calej reszty na ten z gothic 2 ? W menu to robie a to nic nie daje

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może dlaczego jak dałem opcję 'tak', to nie pokazuje mi się karma u Innosa i Beliara? No i może to głupie, ale irytuje mnie to, że na dole jak jestem w ekwipunku to nie pokazuje mi tego itemu w opisie gdzie jest np. ile dmg na broni itd. wie ktoś co z tym zrobić? xD

amanek

amanek

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

mam to samo help
+ http://imgur.com/a/K5TlA

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Odpalajcie ikoną utworzoną na pulpicie, to nie instaluje się jako MOD (playerkit jest zbędny) ale jako gra.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wie ktoś może dlaczego jak dałem opcję 'tak', to nie pokazuje mi się karma u Innosa i Beliara? No i może to głupie, ale irytuje mnie to, że na dole jak jestem w ekwipunku to nie pokazuje mi tego itemu w opisie gdzie jest np. ile dmg na broni itd. wie ktoś co z tym zrobić? xD

Karma wyświetla się dodatkowo w menu statystyk a jeśli chodzi o ekwipunek to spróbuj włączyć renderowanie podglądu ekwipunku (czy jakoś tak) w opcjach.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, to z karmą to wiem, ale zawsze jakoś lepiej jak nie trzeba co chwilę sprawdzać :D Z ekwipunkiem też już w porządku, dzięki.

amanek

amanek

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpalajcie ikoną utworzoną na pulpicie, to nie instaluje się jako MOD (playerkit jest zbędny) ale jako gra.
Nadal nie działa. 0065 normalnie działa, a 0066 nie.  ;(

0 użytkowników
Do góry