Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862991 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862991

Odpowiedzi 37317

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akurat to nie jest próba oszustwa, tylko pewnego rodzaju zabezpieczenie gry, żebyś porozmawiał z pierwszym poszukiwaczem, bo jak tego nie zrobisz, to się skrypty posypią. Przerabiałem to w normalnym Returningu.

Post połączony: 2019-06-22, 19:52
@derstorix Z tego ca pamiętam, to w normalnym returnie nie było wprowadzone rozmieszczanie w ekwipunku na F1, F2, itp., a wprowadzili to w AB. Jeśli pytasz o to w kontekście AB, to wiem, że opcja OFF/ON tej funkcji była źle przetłumaczona, chyba że zostało zaktualizowane - w co wątpię.

Misiek1205

Misiek1205

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś tak miał, po tym jak Garond dal mi list do Hagena nie moge sie teleportowac do Khorinis, a jak próbuje wskoczyc na stopien prowadzacy do wyjscia z kopalni mam cos takiego https://zapodaj.net/99ed014941957.bmp.html
https://zapodaj.net/01a2eadd7d588.bmp.html

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Czy ty naprawdę jesteś tak bezczelny? pytasz się o coś dostajesz odp po czym pytasz się jeszcze raz o to samo

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Misiek1205

Misiek1205

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ty naprawde nie widzisz na zalaczonym obrazku ze nie moge sie wspiąc, bo moja postac nie lapie sie recami za krawędz, na ktora musze sie wspiac zeby wyjsc z kopalni.

Jakoś z fartem sie udało wskoczyc, ale w tak kluczowym miejscu, nie powinno byc problemu z wskoczeniem na gore, jak np. do miejsc do tego nie przeznaczonych.

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jao teleport działa potwierdzam, ale po tym jak dostałem list Garonda do Lorda Hagena, przy probie teleportacji, nie ma opcji dialogowych zwiazanych z teleportacja, wie ktos czemu tak jest, cos jak by gra zablokowala mozliwosc powrotu kiedy musimy wracac do Khorinis do Lorda Hagena. Czyt to jakis blad w grze czy cos.

To nie jest błąd po prostu tp się do przełęczy GD idź z buta i jak już będziesz w khorinis to idź z buta do przełęczy i wtedy się dopiero teleportuj :P

Misiek1205

Misiek1205

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić Drake(szkieleta) z jaskini obok piratów. Moje ciosy nie czynia mu żadnych obrażeń.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Misiek1205 zadajesz czlowieku najbardziej absurdalne pytania jaikie mozna sobie wyobrazic.

Btw. Mam problem z zadaniem od orkow ze spaleniem zapasow paladynoe. Wchodze do magazynu, widze podswietlone skrzynki. Pisze za daleko. Podchodze blizej, wciskam co trzeba, nic sie nie dzieje. Zadnej interrakcji. Chce wyjac pochodnie, nic sie nie dzieje. Nawet jej w6jac nie moge. Wciskam num6 wyjmuje pochodznie, wciskam na skrzynki ale nic sie nie dzieje. Jakis pomysl?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukas900 Podchodzisz do skrzyń od tylu, stajesz jak się podświetlają i wyciągasz w tym momencie pochodnie za pomocą Num6. Amen.

Post połączony: 2019-06-23, 14:38
@Misiek1205 Prawdopodonie walczysz mieczem, czyli zakładam, że jesteś za slaby na niego.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Misiek1205 Po pierwsze, zadajesz mu obrażenia, tylko pewnie 5 pkt. Po drugie, przerzuć się na broń obuchową. Po trzecie, jak to nie pomoże, patrz wypowiedź wyżej.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniami w kopalni orkow.
1.Kowal prosi aby odwrocic uwage pilnujacego go orka. Wyczytalem ze chodzi o zaklecie snu. Jednak ono nie dziala a same orki mnie atakuja. Co trzeba zrobic?
2. Na jakies 2 zadania potrzebuje okolo 80 brylek zlota, skad mam je wziac? Niestety ale 3 kopalnie zlota juz wyczyscilem do zera. 1 w jarkendarze, 2 w GD. Jakis pomysl?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukas900
1.Ustaw się odpowiednio chłopie, żeby cię nikt nie widział podczas rzucania zaklęcia snu.
2.Pojawia się jedna aktywna żyła złota, bodajże w kopalni na przełęczy w GD.
   W 4. rozdziale w misji w Jarkendarze dostaniesz chyba 300 bryłek.
   W mieście orków jest trochę złota w skrzyniach.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear niestety, przelecialem wszystkie juz kopalnie, nic nie znalazlem. Chyba ze cos przeoczylem.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lukas900 Zapomniałem, że to nie AB. Jedynie misja u Scuty'iego w 4. rozdziale cię ratuje.

derstorix

derstorix

Użytkownicy
posty68
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z wątkiem zabójców otóż wykonałem zadanie gallahada i teraz gilian powinien zabić wambo miedzy 22/24 w nocy no tylko problem jest taki że po 1 nie spałem do tej 22 pierwszego dnia jak spytałem kim był ten nieznajomy a 2 problem że wambo pije w karczmie bo mu zapłaciłem dużo wcześniej i co mam teraz zrobić ??

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear a tak z ciekawosci, jaka misja u scattyego? Bo przyznam ze gram z  solucja bo wiadomo jak jest z ta gra i tam nic w 4 rozdziale nie ma o nim. Tym bardziej ze oboz bandutow jest zajety wtedy u orkow?
Dopytuje, bo jak nie zdobede zlota to skoncze watek niewolnikow a tak poczekam.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@lukas900 Dlatego właśnie Scatty'ego w 4 rozdziale spotykamy w jaskini za obozem piratów. Daje nam wtedy klucz do swojej skrzyni z 500 samorodkami, pod warunkiem, że mu je przyniesiemy - wtedy dostajemy połowę. Nie radzę go swoją drogą kantować, bo w 5 rozdziale będzie w mieście i może nam narobić problemów.

You didn't grow.
You didn't improve.

Cobrem

Cobrem

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem ze spolszczeniem w recepturach, schematach itd. poprzez wybrakowane składniki (puste pola). Mniejsza o schematy, mógłbym poprosić by ktoś mi podał listę składników Orkowego Claymore Herszta? Mimo materiałów(wg spolszczenia) nie mogę żadnej orkowej broni wykuć. Chyba, że jest coś, o czym nie wiem.

Paxren

Paxren

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z szansą dla igaraza, po zostaniu magiem ognia mialem z nim jeden dialog o tym, że powinien sie przyłożyc do wszystkiego itp. , u pyrokara tez nie moge o nim wspomniec.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zaczekaj do 2 rozdziału.

You didn't grow.
You didn't improve.

Stepnicki2002

Stepnicki2002

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! Gdzie dokładnie mam podejść w świątyni śniącego żeby dostać wpis? Biegam tam już 10 minut i jak narazie nic nie dostałem (AB)

0 użytkowników
Do góry