Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8823620 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8823620

Odpowiedzi 37317

wolan

wolan

Użytkownicy
posty78
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@screamerr Constantino uczy po wykonaniu zadania z zabójstwem Ignaza

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy pominięcie śnieżnych gór orków będzie miało jakieś konsekwencje fabularne? Strasznie irytuje mnie ta lokacja i odechciewa mi się grać jak tam wchodze.

modzel1998

modzel1998

Użytkownicy
posty28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Jeśli chce grać strażnikiem swiątynnym to na co wydawać punkty? Narazie dalem w siłe i 2H,w zręczność coś dawac i w mane? I uczyć się akrobatyki,alchemi,i wykuwania mieczy do elbastardo? Ostrzenia tez sie nauczyłem.

wolan

wolan

Użytkownicy
posty78
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@modzel1998 osobiście nie polecam grać wojem 2h, gdyż jest to najsłabszy wojownik(słabe bronie, mały dmg, brak broni na nieumarłych) ale jeśli chcesz to łap kilka porad:alchemii naucz wszystkich potek leczenia i siły, wytrzymałości też, wszystkie miecze u Harada jak najszybciej się naucz i wykuj ich tyle żeby mieć z 10k hajsu na Jarkendar, wydobycie rudy u Snipesa do 50 bo tylko do tylu uczy(do 100 uczy Grimes ale dopiero w GD), wytrzymałość do 300 się przyda, akrobatyki nie ucz się u Casii bo trzeba mieć zręczności ileś(nwm ile dokładnie ale ponad 80 na pewno), w mieście orków cie jeden typek nauczy bez wymogu zręczności(naucz się bo akrobatyka w walce się bardzo przydaje), kuszy się naucz do 30 przed Jarkiem przynajmniej, jak grałem strażnikiem to nic nie dawałem w magie i dawało rade, siła to podstawa oczywiście, 2h dobij do 90% przed Jarkiem(no chyba że grasz na trudnym to nie wiem jak ci starczy z punktami nauki).

Jeśli chcesz żeby gierka była potem przyjemna to radzę ci zacząć od nowa i pograć pod 1h z tarczą albo duale, mag ognia też jest spoko słyszałem ale jeśli lubisz wyzwania(np. mieć problem z 2 demonicznymi szkieletami na raz ;) ) to graj śmiało 2h

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W ogóle każdemu polecam grać na AB, w ogóle lepiej się gra. Sam grałem 2 razy w Returninga 2.0 samego i zdecydowanie AB jest lepsze. :3

wolan

wolan

Użytkownicy
posty78
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@UmeczekPL Na razie staram się zwykłego skończyć po raz 3 xD, jak znowu się nie uda to po AB sięgnę ale nie porzucę teraz zwykłego 2.0 bo już za daleko jestem i wiem że jak teraz zacznę od nowa to mi się nie będzie chciało niezależnie czy z AB czy nie

xkosmateusz

xkosmateusz

Użytkownicy
posty15
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Siemka,
Mam problem z poszukiwaczami, gram typowego łucznika (130 zr, 80% łuk, poziom trudności: legendarny). Aktualnie wale im po 20hp z zwykłej strzały i samorobionego łuku bukowego.
Czy magiczne strzały mogą mi pomóc z tym przeciwnikiem?
Czy jest jakiś lepszy łuk dostępny w tym rozdziale?
 I jakie zadanie trzeba wykonać u lorda Hagena, żeby móc tworzyć święte strzały?

wolan

wolan

Użytkownicy
posty78
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xkosmateusz o kurwa 130 zręki i 3 rozdział, ja rozumiem że legenda i trudno ale kurna to nie ma być symulator masochisty

xkosmateusz

xkosmateusz

Użytkownicy
posty15
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Specjalnie szybko przeskoczyłem z 1 rozdziału do 3 na chyba 18 lv, żeby móc zrobić sobie ten łuk bukowy. Ja i tak sobie łatwo radzę z większością organicznych stworzeń, cieniostwór czy ork to dla mnie mżonka gdy mam dobrą pozycję. Ogromny problem mam z szkieletami i im podobnymi. A mój aktualny plan to zrobienie 90 łuków i resztę walić w zręczność (aktualnie mam 24lv)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
I się kurwa dziwisz, że masz problem z poszukiwaczami? 24 lvl to ty powinieneś mieć w pierwszym rozdziale. Nawet na legendzie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xkosmateusz

xkosmateusz

Użytkownicy
posty15
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Zrobienie 200k expa w samym pierwszym rozdziale jest chyba niemożliwe. Zabijając wszystko co nie jest trollem/szkieletem czy innym naprawdę silnym potworem typu ogrem w jarkendarze i khorinis miałem około 120k expa (z zrobionymi 95% misji). Aktualnie expie na orkach w GD

modzel1998

modzel1998

Użytkownicy
posty28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Więc można grać swiątynnym pod 1h? myslalem ze nim tylko pod 2h bo podobno jakies bronie specjalne są dla nich 2h.

I w zręke nie dawać jak ide na swiątynnego strażnika?

Uczyć sie tez wszystkich umiejetności lowieckich? Serca itd tez?

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wejść na ten domek w jarku gdzie jest stół alchemiczny i runiczny, saturas tam spi. Nie moge tam wskoczyc a coś tam jest.

https://imgur.com/Lw1UMex

Keldran

Keldran

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, wie ktos gdzie sie znajduje Dom Gildi Zabojcow w AB? To jest ten w porcie jak patrze w strone morza to najbardziej po prawej stronie z zamknietymi drzwiami?

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Artefakty starozytnosci. Gram paladynem, 4 rozdzial, chce wykonac to zadanie ale zacialem sie.. zdobylem te rune More U-cos tam.. tylko ze zywioly oddalem opiekunom, da rade dokonczyc ten watek jakos?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka,
Mam problem z poszukiwaczami, gram typowego łucznika (130 zr, 80% łuk, poziom trudności: legendarny). Aktualnie wale im po 20hp z zwykłej strzały i samorobionego łuku bukowego.
Czy magiczne strzały mogą mi pomóc z tym przeciwnikiem?
Czy jest jakiś lepszy łuk dostępny w tym rozdziale?
 I jakie zadanie trzeba wykonać u lorda Hagena, żeby móc tworzyć święte strzały?

Zacznij grać od nowa... Serio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Keldran Po co pytasz, jak wiesz? o.O To nie jest tak, że gra cię jakoś nieodwracalnie ukarze za spróbowanie niewłaściwego domu.
@pawelwel Nawet nie spróbowałeś pogadać z Ashtarem. Od razu też mówię, żebyś z miejsca użył Mora Ulartu, bo potem będziesz się dopytywał, czemu nie można złapać duszy S'enyaka.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xkosmateusz

xkosmateusz

Użytkownicy
posty15
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Zacznij grać od nowa... Serio
Nie zrobię tego, już sobie poradziłem z tym problemem będąc na 26 lv. Wystarczają 3 magiczne strzały.

modzel1998

modzel1998

Użytkownicy
posty28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powinienem dostać punkt retoryki za zabicie strażnikow na farmie bengara? Bo tak przeczytalem gdzies ale nie dostałem tego punktu.

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

@pawelwel Nawet nie spróbowałeś pogadać z Ashtarem. Od razu też mówię, żebyś z miejsca użył Mora Ulartu, bo potem będziesz się dopytywał, czemu nie można złapać duszy S'enyaka.

Z ashtarem mam tylko opcje o szponie w ktorej moge po prostu mu ja oddac a jsk uzywam mora ulartu to pojawia sie wpis w dzienniku a runa mi jakby znikala z ekwipunku

0 użytkowników
Do góry