Ty chyba nie łapiesz nikt ci nie każe wydawać pn na zreke, bez większego wysiłku osiągniesz wymagana zręczność nie wydajać nawet 1 pn poza tym dziwne ze chcesz marnować pn na ich umiejki która są ci zbędne na początkowym etapie, otwierania zamków się nie uczymy magiem waste pn-ów od tego jest runa, kradzieży kieszonkowej można się tez w jarku nauczyć jak coś, ważna umiejętność ale i ona również wymaga zreki tej sama co wymagają questt wiec mimo chodem jak wspomniałem ja wbijesz.
Nie wiem kto ci nagadał ze jakaś kasa będziesz za nich miał czy za ich bronie, ich bronie to może z 100 golda, za nich samych tez nie będzie więcej za sam quest z pucharami masz tego dożo więcej a to pierwszy quest.
Ramierez martwy nie zapłaci ci za bandyckie miecze a to tez kilkukrotni więcej niż za ich zabicie nie wiem jak ci to napisać abyś zrozumiał ich śmierć jest totalnie nie opłacalna żywi zapewnia kilkukrotnie większy zastrzyk gotówki
Za ich głowy nic nie dostaniesz bo niema żadnego ich głowy to się tyczy bandytów nie gildi zlodziej
Tak swoja droga idąc twoim tokiem obywateli w khorinis tez możesz zabić nie są ci do niczego potrzebni, wiec powinni zginać tam pal licho ze grzywna w wysokości 30kafli bedzie