Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849970 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849970

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dlaczego sobie robisz pod górkę? dlaczego nie możesz zrobić tego tak jak należy, to jest Returning tu się nie robi na szybko a robi się zęby było poprawnie,  najlepiej po dobroci nie wydajać nikogo.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wiecie gdzie jest sakiewka glanza w forcie azgan? solucja mówi: koło rączki na plaży ,po czym ja latam i latam i nie widze.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ostatni szaman w świątyni sniącego? Brakuje mi chyba tego, który normalnie spawni się przed przejściem do głównej części świątyni.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jest ich tylko czterech i wszyscy są tam, gdzie w G1 oprócz ostatniego właśnie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skąd mam wiedziec na ile punktów mam retorykę skoro nigdzie nie ma podanej tej informacji? xD

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Trzeci panel w oknie umiejętności, zjedź strzałką w dół.

You didn't grow.
You didn't improve.

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie ma nic, w sensie jest tylko zielony ale nie wiem ile mam punktów

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musiałem kilka razy sejwa odpalić by się liczba pojawiła wreszcie. CO do tego problemu to udało mi się za setnym razem dołączyć do gildii złodziei  a potem do Nowicjuszy Nekromantów. Wyuczę się co sięda a potem ich pozabijam. Gildia złodziei chyba nie będzie już mi do niczego potrzebna?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dlaczego chcesz to zrobić? brak w tym logicznego sensu

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlaczego chcesz to zrobić? brak w tym logicznego sensu
Bo jest za nich nagroda, i zabiore im wszystko co mają, broń, kase, zawartości skrzyń. Są mi potrzebni tylko do wyuczenia mnie 2 umiejętności. Dlatego na wszelki wypadek pytam czy są potem niezbędni, zwłaszcza dla wątku głównego

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Necrontyr Jakby co, to oni mają teraz więcej zadań za które dostaniesz 4x więcej expa i kasy niż za "nagrode". (skrzynie i tak zawsze można otwierać) ¯\_(ツ)_/¯

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie ma żadnej nagrody ta od andre nie jest warta zachodu  po za tym dają kilka questów oraz nagród z tytułu wykonania ich , brak logicznego sensu w zabijaniu ich niezlezienie od gildii żywi dają znacznie większe profity.

Kufry możesz opędzlować nawet jak żyją  maja  to gdzieś żadnych umiejek tez od nich nie potrzebujesz jako gildia magiczna co wciąż nie zmienia faktu ze zywi są duzo bardziej pożyteczni.

hdw3

hdw3

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ukończyć quest'a "Tajemnice chramu adanosa"? Ożywiłem drzewko korzeniem od Napletka i według internetów powinien być portal w świątyni prawdy, ale u mnie nadal są wyłączone. Zrobiłem te questy na pustyni adanosa w 2 rozdziale, a teraz jestem  w 3 i nadal nie mogę znaleźć teleportu. Bug czy coś jeszcze trzeba zrobić?

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie ma żadnej nagrody ta od andre nie jest warta zachodu  po za tym dają kilka questów oraz nagród z tytułu wykonania ich , brak logicznego sensu w zabijaniu ich niezlezienie od gildii żywi dają znacznie większe profity.

Kufry możesz opędzlować nawet jak żyją  maja  to gdzieś żadnych umiejek tez od nich nie potrzebujesz jako gildia magiczna co wciąż nie zmienia faktu ze zywi są duzo bardziej pożyteczni.
Nie mam zamiaru robić ich misji bo do ich wykonania trzeba punktów zręczności a ja gram magiem więc nie będę marnował punktów na zręczność. Więc po wyuczeniu umek nie sa mi do niczego potrzebni, a skoro nie są potrzebni to zginą. Zgarne przynajmniej troche hajsu za ich głowy i ich broń i to co tam przy sobie mają

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ty chyba nie łapiesz nikt ci nie każe wydawać pn na zreke,  bez większego  wysiłku osiągniesz wymagana zręczność nie wydajać nawet 1 pn poza tym dziwne ze chcesz marnować pn na ich umiejki która są ci zbędne na początkowym etapie, otwierania zamków się nie uczymy magiem waste pn-ów od tego jest runa, kradzieży kieszonkowej można się tez w jarku nauczyć jak coś, ważna umiejętność ale i ona również wymaga zreki tej sama co wymagają questt wiec mimo chodem jak wspomniałem ja wbijesz.

Nie wiem kto ci nagadał ze jakaś kasa będziesz za nich miał czy za ich bronie, ich bronie to może z 100 golda, za nich samych tez nie będzie więcej za sam quest z pucharami masz tego dożo więcej a to pierwszy quest.
Ramierez martwy nie zapłaci ci za bandyckie miecze a to tez kilkukrotni więcej niż za ich zabicie nie wiem jak ci to napisać abyś zrozumiał ich śmierć jest totalnie nie opłacalna żywi zapewnia kilkukrotnie większy zastrzyk gotówki

Za ich głowy nic nie dostaniesz bo niema żadnego  ich głowy to się tyczy bandytów nie gildi zlodziej
Tak swoja droga idąc twoim tokiem obywateli w khorinis tez możesz zabić nie są ci do niczego potrzebni, wiec powinni zginać tam pal licho ze grzywna w wysokości 30kafli bedzie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@hdw3 Dotknij jeszcze raz pulpitu, gdzie dostałeś zadanie ożywienia drzewa.

You didn't grow.
You didn't improve.

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Więc zginą tak czy siak bo nie są mi potrzebni. A za nich jest 450 golda. Zawsze coś. A do wykonania misji trzeba w chuj zręczności. Nie gram na AB więc musiałbym wydac mase punktów na coś co jest nieopłacalne.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

@Tizgar  to się dzieje kiedy tworzysz kulturę w returningu na najwyższy poziom w 1 rozdziale i każdy później chcę wszystko wyczyścić.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
> mam solucję
> a chuj zrobie na skróty
> o kurwa panowie pomocy zjebało się chujowy returning!

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

0 użytkowników
Do góry