Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862247 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862247

Odpowiedzi 37317

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Necrontyr Misja od gildii kupców, okradnięcie Pedra kradzieżą kieszonkową... i wejście po murze jest bardzo opłacalne, jeśli masz 15 retoryki, Parlan zleci ci wtedy misję, na której dobrze wyjdziesz.
Przecież nikt Nekromanty nie nauczy kradzieży kieszonkowej. Próbowałem dołączyć do gildii złodziei bo jakiś pajac mi napisał na FB że to gildia poboczna i można być w niej jak i zarówno Nekromantą. Okazało się to kłamstwem. Więc pozostaje mi chyba wspinaczka po murze i ubicie go ręcznie w klasztorze. będzie mnie to kosztowało 750 godla kary xD Ale oni tego moda zje****

hdw3

hdw3

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Necrontyr
@Necrontyr Misja od gildii kupców, okradnięcie Pedra kradzieżą kieszonkową... i wejście po murze jest bardzo opłacalne, jeśli masz 15 retoryki, Parlan zleci ci wtedy misję, na której dobrze wyjdziesz.
Przecież nikt Nekromanty nie nauczy kradzieży kieszonkowej. Próbowałem dołączyć do gildii złodziei bo jakiś pajac mi napisał na FB że to gildia poboczna i można być w niej jak i zarówno Nekromantą. Okazało się to kłamstwem. Więc pozostaje mi chyba wspinaczka po murze i ubicie go ręcznie w klasztorze. będzie mnie to kosztowało 750 godla kary xD Ale oni tego moda zje****
Jak jesteś w drugim rozdziale, to jeszcze ziomek u piratów uczy  k. kieszonkowej (chyba Bill się nazywa), a do gildii złodziei można chyba tylko dołączyć jeśli jest się, co najwyżej obywatelem, ale mogę się mylić

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tylko wtedy droga maga zablokowana :v  Błędne koło. Jest jakiś kod na ten klucz do Klasztoru? Albo na wyuczenie się kradzieży? Chyba da się jakoś pominąć tę wpadkę moderów

hdw3

hdw3

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gildia złodziei niczego nie blokuje, jak dołączysz do nich to możesz być nekromantą, ale nie możesz do nich dołączyć jak już jesteś nekromantą

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To dlaczego na wcześniejszym zapisie jak dołączyłem do gildii to potem xardas kazał mi spadać?
Jest jakiś kod na to czy nie ma? Pozostaje mi sprzedać ich na psiarskich a samemu ruszyć wątek z Jarkendarem

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht siemanko. Twoj avatar kozak-wymiatacz! Ja aby tak dokładnie przejść grę potrzebowałbym kilka miesięcy... Praca, jedzenie, kobieta, seks, alkohol, returning, kilka innych głupot oprócz tych, które wymieniłem. Jednak będę cisnal :P powiedz mi tylko ile masz tam przegranych godzin na tej postaci. Dzięki wielkie. Na pewno spróbuję tylko zręczności... Tylko powiedz mi jak mam rozwijać retoryke, jeśli każda kradzież będzie mi się udawała i nie uda mi się wyłgac? Pozdrawiam!

hdw3

hdw3

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Necrontyr to może się mylę, bo nie sprawdzałem tego z Nekromantami, ale na pewno jak dołączyłem do gildii złodziei to mogłem zostać strażnikiem więc założyłem, że z magami jest tak samo.

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A jest jakiś kod na klucz do klasztoru? Albo na nauczenie się Kradziezy kieszonkowej?

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I tak.. Na zręczność to lepiej zostać czeladnikiem u bospera? No i generalnie nie pamiętam, czy można znaleźć gdzieś w khorinis coś spoko na zręczność (chodzi o broń) proszę o szybką odpowiedź ;)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Necrontyr Co ty pierdzielisz? Jakie 750 kary, przecież Parlan da ci klucz, jak wejdziesz po murze. I coś musiałeś spieprzyć, jak to Xardas kazał ci spadać? MOŻNA być złodziejem i nekromantą jednocześnie. Tylko trzeba właśnie w tej kolejności, bo Cassia akurat faktycznie każe spadać.
@hdw3 Jak Carlowi nie przyniosłeś węgla w 1 rozdziale, to już dupa, nie sprowadzisz go.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Parlan nie da mi klucza tylko fajerbola prosto w ryj. I nic nie spieprzyłem bo wczytałem sejwa, przyłączyłem się do złodziei i polazłem do Xardasa który stwierdził że już wybrałem. Wczytałem tego samego sejwa, nie poszedłem do gildii tylko do Xardasa i bez problemu mnie przyjął. jedyne co moge zrobić to wejść przez mur, zabić nowicjusza na terenie klasztoru i zapłacić 750 golda kary u Andree bo zawsze ktoś widzi tę walkę

hdw3

hdw3

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao a jest jakiś inny kowal do obozu czy już nigdy nie zrobię tego questa?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Palovnik300 retoryka to tak: kupuj książki (potem i tak je dasz Gallahadowi a HP zawsze się przyda) oraz wykonuj zadania z retoryką. Jakie? A proszę: https://drive.google.com/file/d/1IW7fOZmwYF10rWB_44Ny59aVtrs2JDLp/view

A co do gry?
Spoiler
[\spoiler]

Post połączony: 2019-02-23, 17:07
@hdw3 niema innego.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

hdw3

hdw3

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś dlaczego Ur-Karras w mieście orków nie chce mi dać żadnego questa? Spotkałem go w mieście orków jak już miałem dostęp do Ur-Thralla, czy to dlatego?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Necrontyr Parlan da ci questa i klucz, jeśli będziesz miał 15 retoryki i wybierzesz trzecią bodaj opcję dialogową. I jest jeszcze misja od gildii kupców. A z tym Xardasem to... kurde, dziwne. Mógłbym przysiąc, że tak nie miałem. i że zostałem nowicjuszem już będąc w gildii złodziei. W której dokładnie rozmowie stwierdził, że już wybrałeś? W tej pierwszej czy po odczekaniu dwóch dni?
@hdw3 No, raczej już nie będziesz miał kowala. Quest i tak przechodzi do wykonanych w 7 rozdziale.

You didn't grow.
You didn't improve.

Necrontyr

Necrontyr

Użytkownicy
posty43
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hmmm retoryki? Muszę ją w takim razie podciągnąć. Z tym Xardasem to oczywiście że po tych 2 dniach czekania. Pewnie jeden z milionów błędów tego moda

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cassia nie daje mi zadania z skarbami smoków a wbiłem te 200zrecznosci i mam 5 rozdzial z tym ze reputacji 27. Czyzby reputacji jednak za mało ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Cassia nie da tego zadania po 4 rozdziale.

You didn't grow.
You didn't improve.

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co najgorsze... Jadę trochę na skróty i próbuje jak najszybciej wstąpić do gildii złodziei... Wydałem złodzieja, który zabrał torbę jory, atilla już u mnie był o stracił klucz.. Jednak wchodząc do gildii nie dowiaduje się nic ciekawego od jej członków... Nie dostaje żadnego questa. A ramirez nie gada ze mną nawet jak rzuciłem na niego zaklęcie zapomnienia.. Czym usze najpierw zrobić zadanie z halvorem? Chcę jak najszybciej dołączyć do złodziei i nauczyć się kłuć rapierów. Jak to ogarnąć, żeby było dobrze l?

0 użytkowników
Do góry