Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8845300 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8845300

Odpowiedzi 37317

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie czy mam po zadaniu w miescie orkow? Trzeba przyniesc chyba ur karrasowi książke chyba kunszt obrony poludniowcow z wiezy xardasa, a ja tą książke przeczytalem i sprzedalem gallahadowi.Trzeba miec to zadanie zrobione zeby miec dostęp do świątyni sniacego?(tzn zeby ur thrall wyslał nas do doliny cieni)

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Harad czy Bosper na legendranym, gram pod zręczność.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Legendarny to Harad 100% Chyba, że chcesz poczuć pot na dupie to weź Bospera.

Post połączony: 2019-01-26, 23:44
@adasm12 a co za problem odkupić książkę od Gallahada?

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Złodziejstwo jest jakoś utrudnione w Returningu? Za każdym razem jak wchodzę do domu, to zawsze ktoś do mnie przybiega, nawet jak mnie nie widział?

Post połączony: 2019-01-27, 00:28
Oczywiście w nocy kradnę. :D

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy na legendarnym mika nie pomaga z bandytami na farmie akila?

Edit/ Nie pomaga.

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy wszystko jest ok u mnie?  Porobilem kilka zadań dla orkow i ide do farroka zakonczyc najemnik orków a ur thrall mnie nie chce wpuscic do swiatyni sniacego, mówize sami sobie dadzą rade.Podobno jest bug ze zeby zakończyc najemnik orków trzeba najpierw wszystkie zadania zrobic.Musze wczytac wczesniejszy save?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@adasm12 zeby wejść do ŚS musisz zrobić zadanie dla szamana z oczyszczeniem obozu Bractwa. Jeśli szaman ci questa nie dał, tak wczytuj.

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie dał mi questa właśnie, a dlaczego ? dodam ze nie dał mi questa jeszcze przed pójsciem do farroka i zakończeniem najmenik orków

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie w 4 rozdziale w czasie ataku orków na jarkendar jest Thorus, Scatty i reszta?

Post połączony: 2019-01-27, 13:07
@adasm12 Da ci wejść do ŚŚ tylko musisz oczyścić obóz na bagnie i kopalnie orków, najpierw obóz na bagnie, tylko że w tym przypadku będziesz musiał zrobić to sam

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hi moge gdzies kupic jakis przedmiot np pas zwiekszajacy wytrzymalosc w r3?

vejp

vejp

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z Zadaniem w returnie 2.0 Otóż chodzi o zadanie z własnym obozem;
Chodzi o to że Zaprowadziłem Węża do swojej kopalni zgodził się zostać, następnie postanowiłem pójść do Grimesa ale nie mam z nim żadnej opcji dialogowej związanej z tym może ktoś pomóc o co chodzi Próbowałem to odbugować GVE ale pewnie coś źle zrobiłem pomoże ktoś
ps. Grimes został pobity przezemnie żeby zabrać mu klucz do skrzyni z eliksirem dla Zurisa

Post połączony: 2019-01-27, 13:32
Jakiś szybki sposób na zdobycie retoryki oprócz opcji dialogowych Jestem w 3 rozdziale a posiadam tylko 22 punkty ;/ a chce Snipsa zaciągnąć do swojego obozu

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oplaca sie zrobic pierscien z zelaza co daje 5 wytrzymalosci? on kosztuje topaz a nw czy jest ich wiele na mapie

vejp

vejp

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno gdzie mogę dostać zwój niepamięć Jestem po Morderstwie Ignaza i nie wiem gdzie mogę takowy dostać

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Puszczyk W jaskini na plaży przy obozie piratów.
@vejp 22 retoryki w trzecim rozdziale?! Musisz zabrać się do okradania ludzi, wbijasz punkt co 10 udanych wyłgań po nieudanej kradzieży. Grimesa już nie zwerbujesz, bo do tego wymagane jest, żebyś wydobył od niego tamten klucz retoryką właśnie. Zwój powinien mieć Gallahad, a jeśli nie wybrałeś u niego nauki magii, to raczej już nie dostaniesz.
@milygosc Zasadniczo pierścieni ze złota w ogóle nie opłaca się robić, a do 5 rozdziału powinieneś wbić dość wytrzymałości z innych źródeł, także rób.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a przedmiot do znalezienia jakis jest? bo punktow to ja nie chce wydawac w wytrzymalosc

vejp

vejp

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra nie zaciągne Grimsa do kopalni to w takim razie są inni kopacze żeby zaciągnąć ich do obozu ? Czy np Wąż i Snipes wystarczą

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
moze lepiej zacznij od nowa jak masz w r3 22 retoryki

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram paladynem pod zręczność dualami, co warto zrobić ze szponem beliara? Mam na myśli czy jest sens pakować w niego dusze senyaka?

vejp

vejp

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie techniczne jak wyłączyć animacje podnoszenia w Returning 2.0 i szybkie potki ?

0 użytkowników
Do góry