Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844382 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844382

Odpowiedzi 37317

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gram nekro na AB. Wyjaśni mi ktoś jak działa demonologia? Wyuczyłem się jej u Xardasa, ale na tym stole demonologicznym nie mogę nic zrobić. Jak mogę mieć przyzwańca? Potrzebuję 4 kręgu czy jak?

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Działa ten bug, że jak okradniemy postać w Khorinis to w Jarkendarze znowu pojawi się taka opcja?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mogę skorzystać ze zwoju przyzwanie demona?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Puszczyk musisz miec karmę Beliara wysoką.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieny, tak mi się wydawało właśnie

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Pytanko panowie. Dużo tu czytałem więc myślę, że pomożecie. Jestem po walce z krukiem. Byłem u złotego smoka. Po opcjach dialogowych z nim nie wiem co robić.. Niby coś pisze w dzienniku zadań o jakimś zagrożeniu (artefakty starożytności) że strony szpony beliara, ale jakoś tak niewiele. Byłem u saturasa z rozmową, jednak gdy wracam do smoka nic się nie dzieje. Żadnych opcji dialogowych. Co muszę zrobić, by popchnac fabułę dalej? Gram w returninga 2.0 widziałem, że coś jest w solucji na temat naładowania kapliczki mocą runy. Jednak gdy podchodzę do pulpitu w bibliotece budowniczej i wchodzę w interakcje jest tylko koniec. Nic o naladowaniu tabliczek. Ktoś coś wie?

wasserfull123

wasserfull123

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, wiecie gdzie znajdę w drugim rozdziale jakiś miecz najlepiej dwuręczny który zadaje dodatkowe obrażenia nieumarłym?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Palovnik300 wszystko masz napisane w solucji,przeczytales ta tabliczke ktora znalazles w swiatyni adanosa? powinienes miec wpis w dzienniku,smok tlumaczy Ci tą tabliczke i reszte masz w poradniku

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak zwiększyć inteligencje będąc wojownikiem ?
Czemu nie mogę przeczytać niektórych książek ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
inta wojownikiem wbijasz poprzed karme od bogow,tabliczkami i ciastami,nie pamietam nazwy(spis jest w solucji)
znaczy jakich ksiazek dokladnie? pewnie nie da sie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję za szybką odpowiedź, mój błąd polega na tym, że jej nie przeczytałem... Ogólnie to podpowie ktoś jeszcze jakaś broń jednoreczna na siłę w drugim rozdziale? Ja cały czas biegam z mieczem orkowa zguba. Siły mam koło 180 czytałem różne porady odnośnie broni, Ale jak zauważyłem są różne wersje gry... Sporą część lokacji poobchodzilem i jakoś nic lepszego nie mogę znaleźć...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Młot nordmarski obok krypty z amuletem Angara, niszczyciel nieumarłych w zatopionej wieży Xardasa, srebrny miecz nordmarski w wieży mgieł... na szybko wiele więcej nie wymienię.
I pamiętaj, żeby wbijać siłę, na koniec 2 rozdziału optimum to 250-300.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

trayzz

trayzz

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuje za odpowiedź odnośnie mojego problemu. W takim razie zaczynam grę od nowa i będę się bardziej pilnować solucji by nie spieprzyć sobie questów z moda.

Chciałbym te rozgrywkę rozpocząć magiem bądź nekromantą i tu pojawia się moje nowe pytanie.
Jak tym się gra na dodatku? Na podstawce grałem zawsze full mana buildem. Zaś tutaj to nie mam totalnie pojęcia.

Dawno temu grałem nekro i pamiętam, że przywoływałem około 10 goblinów szkieletów które w ciągu kilku minut zabijały zombie bądź orka to był dramat...

W co warto pakować na początku żeby nie przeżywać tego co wyżej opisałem? W dwuręczną broń do 60% i zręczność? Lub może coś innego? (Mag chyba dostaje kostur, Nekro też?)

Pozdrawiam

edit.
Oraz jakiego mistrza w khorinis wybrać? I warto się uczyć gotowania zup i pieczenie ciast jako postać magiczna?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@trayzz ucz się siły trochę, mana wiadomo, broń 2h, mistrz to Bennet 100%

Jakie będą składniki na błogosławione strzały? Sobie zapas zrobię zawczasu.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
żeby się włamać do klasztoru muszę ukraść klucz od pedro ?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@trayzz Czeladnik najlepiej u Harada, będziesz miał nieskończoną ilość hajsu kopiac rude i przetwarzajac ja na prety. Zupy i ciasta obowiązkowo te które dają bonus do many.

W zreke nie pakuj jak idziesz pod magię, w siłę też nie. Dostaniesz kostur jako nekro. Broń 2h się uczysz, ale to najmniejszy priorytet. Ogólnie nekro na r2.0 ssie, ale na AB wymiata

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@domix musisz wpierdolić sie przez góry, ale jak masz 15 retoryki conajmniej.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 2 krąg na AB i przyzwaliśmy tego demona dla mnie z xardasem. Dostałem runę, ale nie mogę go przyzwać jeszcze raz. Wiadomość "something is preventing it". O co chodzi? Czy przyzwańce wymagają więcej karmy u Beliara? Mam 160.. ile trzeba?

BuletkaWhisky

BuletkaWhisky

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Warto zostać czeladnikiem u Bospera na AB pod zręczność? Czy standardowo Harad? :D i jeszcze kilka pytań ^^

1.Opłaca się inwestować pn w jednorękę jeśli gram pod zręczność? Bo aktualnie chodze z jakąś dwuręką 60dmg i wbiłem sobie 30% żeby jakoś tym machać...
2.Wie ktoś gdzie jest klucz Constantina do skrzynki?
3.Czy na 10 poziomie zacząć powoli pakować w łuki? czy jeszcze wstrzymać się z tym i ew. zacząć pakować w jedno/dwu rękę?

muriel

muriel

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
1. Jak działają dodatkowe obrażenia Uriziela? trochę go używam i nic specjalnego nie zauważyłem
2. Możliwe jest przekucie orkowej zbroi od Ur-Thrala?
3. Czy 100% w umiejętności walki bronią to max?
4. Są lepsze bronie w IV rozdziale niz Uriziel?
5. i jakieś protipy do zabijania smoków?

0 użytkowników
Do góry