Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849533 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849533

Odpowiedzi 37317

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W mieście orków miałem problem, ogólnie z całym wątkiem orków, przez to że ubiłem kilka orków

A jeszcze zapytam czy jest jakiś szybszy sposób na zdobycie Kerenowych strzał niż gadanie z Bosperem i spanie?

I kolejne pytanie. Grając na zręczność jest jakaś możliwość zrobić arenę w mieście orków?

Jak zakończysz wątek "najemnik orków" to wtedy możesz bez konsekwencji zabijać orków. Polecam jednak dobrze zrobić ten wątek, żeby nie mieć problemów z misjami od nich (uzbierać trzeba dużo reputacji)

Nie ma szybszego sposobu.

Grając pod zręczność tylko pierwszą walke masz z ulu-mulu. Potem możesz używać swojej broni. Naparzanka po 5dmg daje rade :) Ewentualnie spróbuj łukiem, a dobić ulumulem  :lol2:

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nie da rady właśnie łukiem bo jak tylko wyciągnę to się rzucają downy jak na karpia w lidlu

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile należy mieć siły i jaki ekipunek (na podstawie własnych przeżyć) aby dość spokojnie wykonać wątek zaginionego brata (poziom normalny)

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym się przełącza tryb walki? Mam mistrza a mi wyciąga zielonego

Post połączony: 2019-01-08, 11:38
Dobra, sam rozkmniniłem, jakby ktoś nie wiedział to prawy shift i num 1 2 3

Post połączony: 2019-01-08, 11:39
Kurwa, załączyłem ekspert a ten nadal jak zielony trzyma

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puszczyk

Masz Buga, pomaga restart gry.

Post połączony: 2019-01-08, 11:53
W mieście orków miałem problem, ogólnie z całym wątkiem orków, przez to że ubiłem kilka orków

A jeszcze zapytam czy jest jakiś szybszy sposób na zdobycie Kerenowych strzał niż gadanie z Bosperem i spanie?

I kolejne pytanie. Grając na zręczność jest jakaś możliwość zrobić arenę w mieście orków?

Jak zakończysz wątek "najemnik orków" to wtedy możesz bez konsekwencji zabijać orków. Polecam jednak dobrze zrobić ten wątek, żeby nie mieć problemów z misjami od nich (uzbierać trzeba dużo reputacji)

Nie ma szybszego sposobu.

Grając pod zręczność tylko pierwszą walke masz z ulu-mulu. Potem możesz używać swojej broni. Naparzanka po 5dmg daje rade :) Ewentualnie spróbuj łukiem, a dobić ulumulem  :lol2:

1- Musisz uzbierać przynajmniej 80pkt. Z tym, że z ujemną reputacją też działa. Tzn masz -200, wbijesz 80 i masz -120. Zadanie zaliczone.

2- Jest szybszy sposób, nauczyć się je wyrabiać, trzeba być czeladnikiem Bospera wtedy nas uczy. Składniki potrzebne są dość rzadkie jak choćby pióra harpi

3-Nie możesz używać łuku, po pierwszej walce można używać innej broni niż ulu-mulu ale tyczy się to tylko broni białej. Nie możesz używać ani magii ani łuków/kusz, bo wtedy zostaniesz zaatakowany przez inne orki.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 Dzięki za pomoc, a co do buga to własnie restart mi nie pomaga kurde faja, może wyjście z lokacji pomoże

Post połączony: 2019-01-08, 12:07
Dupa, nie pomogło nic

Post połączony: 2019-01-08, 12:30
Wczytałem zapis przed wejściem do miasta orków i miałem eksperta normalnie, podszedłem na arenę, zapisałem i zrestartowałem grę bo spadek fps miałem, wczytuje i znowu mam zielonego, to chyba w tym mieście orków jakiś bug jest

Post połączony: 2019-01-08, 13:48
Opłaca się oddawać Ur Krassowi Kieł muritana? gram pod zręke łucznikiem i w sumie fajny bonus daje, da się to potem jakoś wykorzystać?
I jeszcze jedno pytanie :D Jak ostatnio grałem to pamiętam że dało się dostać od Orków coś takiego, że nie trzeba nosić ulumulu a i tak nie atakują, jakieś trofeum czy coś?

huczu

huczu

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może co oznacza ikona szaty nad paskiem zdrowia?

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puszczyk po oddaniu będziesz mógł od Ur-Thralla otrzymać zadanie "ciecie przeszłości" (jeszcze nie wykonałem więc nie wiem jakie są nagrody).
A zresztą jescze zdobędziesz ten kieł

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema, wracam po długiej nieobecności do reta i generalnie takie pytanie czy jak chce być nekro to w co najlepiej na samym początku polecieć? :D

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Wiem ze 25PNów kosztuje Penetracja, miałem na myśli golda. Bo tekst się nie mieści w ramce...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@huczu Zrób screena i pokaż.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Its Mre broń 2h + siła, oczywiście harad i kupować książki zeby mieć retoryki duzo. 1000 złota na start od Lehmara zdobędziesz jak masz 10-15 retoryki

huczu

huczu

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

gugu1313

gugu1313

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gelenczei

Post połączony: 2019-01-08, 08:13
W rozdziale III po dotarciu do słonecznego kręgu odpala mi się cutscenka na której xardas rozmawia z pyrokarem i pod koniec tej cutscenki blokuje mi się kamera, czekałem 30 minut nawet i nic... da się jakoś wyłączyć cutscenki albo pominąć? Może jest jakiś przycisk do naprawienia kamery, proszę o pomoc.

Reinstalacja Returna + zainstalowanie podstawowego spolszczenia. Brakuje dubbingu rosyjskiego i cutscenka się nie może odbyć
Zrobiłem ponowną instalacje wraz z zainstalowaniem dubbingu rosyjskiego i jest to samo, cutscenka odpala się, trochę trwa i w momencie w którym powinna się zakończyć kamera się zawiesza i nie da się grać, mogę wejść do ekwipunku lub wyjąć broń ale nie da się ruszyć z miejsca.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A możesz do menu wejść? Jak tak to możesz próbować zapisać i wczytać

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kiedy będę mógł płynąć ze Skipem elzą sprzedać łupy piratów?
Gdzie znajdę tomy mądrości starożytnych i ile ich jest? (chce oddać książki Gallahadowi, ale no tych otworzyć jeszcze nie mogę)

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy