Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8241873 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8241873

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To w jaki sposób niby osiągnąć takie lvle? na jakim lvlu niby wychodzicie z pierwszego rozdziału?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiem Ci tak. Ja na legendzie skończyłem 1R na 18 levelu (pewnie weterani by się popłakali na ten widok), bo czułem, że nic więcej nie zrobię. Najważniejsze jest to, żeby z questów zebrać te dodatkowe poziomy, a później się wrócić, żeby porobić to, czego wcześniej nie dało rady. Najważniejsze to sukcesywnie czyścić mapę. Jak nie dajesz rady to idziesz w inne miejsce. Jak nigdzie nie dajesz rady to idziesz po kolejne questy. Potem wracasz i próbujesz znowu. W końcu dostaniesz swój powerspike.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cruc Dokładnie tak robiłem, nie miałem tam już nic do roboty to ruszyłem dalej, nie jest może lekko bo nie wiem za bardzo jak postać poprowadzić, zostałem paladynem 2h i ide w zręczność na łuki xD trochę dziwnie wyszło ale z tego co wiem to są dwuręczne bronie na zręczność a łuki bardzo mi ułatwiają życie. A powerspike to co to jest? :D

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś podpowie w jaki sposób ubić Drake'a? Łucznikiem, 98 ognistych strzał mam tylko, no ja nie mam pomysłu na niego

Proste, zrób tak żeby za Tobą pobiegł do obozu piratów, a potem celuj żebyś to Ty zadał ostatni cios. Da się zrobić :D

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

BuletkaWhisky

BuletkaWhisky

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Panowie, podałby ktoś mi linka do tego returninga AB? , byłbym bardzo wdzięczny! <3

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Puszczyk ... co? 2h bronie to siła... Duale i włócznie to zręczność + wytrzymałość... Ale Duale to jeszcze daleka droga...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Kurwa kiedy tego czaru ignaza mozna uzyc? Na regisa chuja działa, próbowałem i pobić i niepobić tego straznika koło Mattea, ZAWSZE Rupert chuj to widzi jezu...

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
sprobuj na Malethcie,zawsze działa.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
A chuj juz sobie poradziłem. Pobiłem Regisa, jakaś obywatelka to widziała i rzuciłem na niej, mimo ze z Portu xd

BuletkaWhisky

BuletkaWhisky

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można zdobyć łzawy pieprz potrzebny do mikstury "Oddech śmierci" ?

gugu1313

gugu1313

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam bo nie mogę grać już od 3 dni, może ktoś pomoże. W rozdziale III po dotarciu do słonecznego kręgu odpala mi się cutscenka na której xardas rozmawia z pyrokarem i pod koniec tej cutscenki blokuje mi się kamera, czekałem 30 minut nawet i nic... da się jakoś wyłączyć cutscenki albo pominąć? Może jest jakiś przycisk do naprawienia kamery, proszę o pomoc.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puszczyk  jak chcesz zabić drake'a to po prostu wróć się do khorinis naucz się tworzenia strzał zrób se ich z 500 potem wróc do jaskini gdzie jest drake zabij jego pomocników jakimś czarem obszarowym takim jak deszcz ognia i idź z samym drakiem w strone obozu piratów będzie tam taka skała na którą musisz wskoczyć (ta co oddziela plaże i obóz piratów) i po prostu strzelaj do gnoja :) troche to trwa ale wg mnie nie ma prostszego sposobu

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Ile potrzeba było retoryki by przekonać Węża by dał nam więcej bryłek rudy niż 100?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
150 expa za jaszczura? Milion leveli można osiągnąc w tej modyfikacji.
Nie da się usunąć z gry simsów - snu, głodu i pragnienia? Czy jest chociaż jedna osoba, którą to nie frustruje? I która uważa, że dobrze, że zostało takie gówno dodane do gry?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puszczyk  jak chcesz zabić drake'a to po prostu wróć się do khorinis naucz się tworzenia strzał zrób se ich z 500 potem wróc do jaskini gdzie jest drake zabij jego pomocników jakimś czarem obszarowym takim jak deszcz ognia i idź z samym drakiem w strone obozu piratów będzie tam taka skała na którą musisz wskoczyć (ta co oddziela plaże i obóz piratów) i po prostu strzelaj do gnoja :) troche to trwa ale wg mnie nie ma prostszego sposobu
Właśnie tak go zrboiłem, tylko ognistymi żeby było szybciej

Post połączony: 2019-01-06, 13:04
@Puszczyk ... co? 2h bronie to siła... Duale i włócznie to zręczność + wytrzymałość... Ale Duale to jeszcze daleka droga...
Włócznie też są dwuręczne i właśnie z jedną biegam

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, koncze wlasnie pierwsze podejscie jako straznik swiatynny. Zostalo mi tylko praktycznie wybicie miasta orkow. Planuje teraz przejsc jako nekromanta i tu pytanie, czy nekromanta bedzie ciezko? Dodam ze tylko raz gralem magiem w zwyklej nocy kruka i bylo to dla mnie lekko wyzwanie. Jak rozdawac staty pod nekromante?

BuletkaWhisky

BuletkaWhisky

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@Maciuś A tego nie wyłączało się gdzieś w ustawieniach .ini albo w grze?, grałem jakieś półtora roku temu to pamiętam że jakoś to wyłączałem bo też mnie to zaczęło irytować :D, poszperaj po googlu a na pewno znajdziesz ;)

0 użytkowników
Do góry