Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7997504 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7997504

Odpowiedzi 37317

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da sie wejsc do krypty tam gdzie cor angar, bo jest zasłonięta głazem.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś wie może dlaczego gdy wchodzę do krainy opiekunów to drzwi ze stonosem się nie otwierają ?

Otwierają się tylko kiedy wybierzesz jego żywioł

Post połączony: 2018-12-28, 08:27
Da sie wejsc do krypty tam gdzie cor angar, bo jest zasłonięta głazem.

Wejdziesz w 5 rozdziale

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dinster
1.To oznacza że masz odpaloną akrobatykę jak klikniesz "t" na kawiaturze to wyłączasz/włączasz akrobatykę
2.Tego ci nie powiem bo grałem 2H pod zręczność ale chyba to jest uzależnione od rozdziału
3.Pasy złodziei skalują się z pancerzami pod zręczność  a pancerz z płytek pełzaczy jest pod siłę jak dobrze pamiętam
4.W solucji masz wypisane wszystkie łuki najlepsze jakie możesz zdobyć w danym rozdziale (strona 7 wpis 125 )

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie pokonałem słońce ale księżyc (mag) jest za mocny nawet jak nie trafia ym zaklęciem to jakimś cudem mnie trafia tego nie da się uniknąć jak z nim walczyć

Post połączony: 2018-12-28, 12:27
Dobra jakoś pokonałem tego maga ale ten Asinoks to jest koszmar mam 720 siły szpon ulepszony na maxa i prawie nic mu nie zadaje jeszcze prawie nigdy go nie trafiam

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gościo1 Z Asinoksem musisz walczyć mieczem na duchy - pod siłę najlepszy jest sigil dwuręczny lub jednoręczny (zdobywasz w 3 rozdziale). Jeśli jesteś w 2 rozdziale to musisz się męczyć srebrnym mieczem

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jestem w 4 rozdziale już go pokonałem.

-Mam pytanie jak jestem w tej lokacji nwm czy to normalne ale moja postać upada co 30 sekund nwm czy to jest utrudnienie lokacji czy co może mi ktoś napisać coś o tym bo mnie to już męczy jak co 30 sekund moja postać upada i wstaje 10 sekund

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gościo1

Nie masz nad paskiem życia jakiejś negatywnej prypadłości? Albo zmęczenie nie wskoczyło Ci na 100%?

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 sprawdzałem nie mam i to mnie martwi

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gościo1

Takie upadanie kojarzy mi się tylko z klątwą poszukiwaczy, ale skąd niby miałbyś się jej tam nabawić. Próbowałeś restartu returninga?

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
restartu w sensie włączyć i wyłączyć jak oto ci chodzi to próbowałem

Post połączony: 2018-12-28, 14:53
męczę się z tym Chel Drakiem i pokoać go nie mogę za każdym razem gdy go walne to spawni szkielety jeszcze sam ma 75khp powie mi ktoś jak go rozwalić

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jest problem
wyruszam na drów irdoraath mam jacka
laresa, diego, miltena, gorna, lee i więcej ludzi nie moge zabrac dlaczego?
to jest jakies ograniczenie? czy cos ja zle zrobiłem

jaka nagroda bedzie za przejscie piekielnej lokacji po kruku?

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra nie ważne tego pokonałem ale moje następne pytanie czy da się zbagować jakoś Ila Sihla

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Mam kilka pytań, z góry dzięki za pomoc:

1. Mógłby ktoś bardziej doświadczony powiedzieć mi w jakiej kolejności najlepiej atakować poniższe lokacje? Wszystkie są do zrobienia jeszcze w 3 rozdziale, czy coś mam zostawić na czwarty? (Mam 40lvl, wchodzę w trzeci rozdział)
  • Wątek Doliny Cieni / Kopalni orków / Świątyni Śniącego
  • Wątek lasu asasynów
  • Pustynia Adanosa
  • Lokacje ze sferami (Kopalnie w GD / Stare lokacje takie jak cmentarzysko orków)
  • Stary obóz sekty

2. Jak w skrócie działa demonologia? Runa demonologa to po prostu runa przyzwania demona? Nauczyłem się tego + tworzenia runy, lecz przy stole demonologa czegoś mi brakuje, mimo że wydaje mi się że mam wszystko :S Może za niski krąg magii? Na czym polega ulepszanie tej runy demonologa? Rozumiem, że potrzebne są do tego esencje demonów / serca?

3. Będąc magiem - nekromantą - jak najlepiej ubijać starożytnych strażników aka mini śniących? Zauważyłem, że bicie ich kosturem i picie potków many jest niezłe, odkąd szkielety nic im nie robią.

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Majkel niech ci Tarrok zrobi Ulu-Mulu quest ,,świątynia śniącego'' idziesz do miasta orków i wykonujesz dla nich zadania i tam będziesz robił w kolejności wszystkie są powiązane z ich zadaniami Stary obóz sekty ,kopalnia orków, świątynia śniącego i na koniec Dolina Cieni

A odnośnie Pustyni Adanosa ja jej wątek już w 2 rozdziale zaczynałem a zakończyłem w 3 bo w 2 Kruk dla mnie był za mocny

-Las Asasynów najlepiej w trzecim ,ale dobrze by było jakbyś patrzył do solucji bo łatwo tam można sobie zepsuć

Post połączony: 2018-12-28, 15:14
Pustynia Adanosa zależy od rozwoju bohatera ;)

Post połączony: 2018-12-28, 15:15
A i mam pytanie te itemy co zdobyłem z lokacji z Zaginionym Bratem są najlepsze czy można zdobyć lepsze?

Post połączony: 2018-12-28, 15:19
@gibonex16 zależy czym grasz jak grasz magiem dostaniesz kostur i szate jak grasz pod zręczność to pod zręczność jak masz więcej w 2h niż w 1h to dostaniesz miecz 2h i tak dalej i tak dalej...

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jestem w 4 rozdziale już go pokonałem.

-Mam pytanie jak jestem w tej lokacji nwm czy to normalne ale moja postać upada co 30 sekund nwm czy to jest utrudnienie lokacji czy co może mi ktoś napisać coś o tym bo mnie to już męczy jak co 30 sekund moja postać upada i wstaje 10 sekund

A nie dostałeś od tego npc amuletu chroniacego od zgubnego wpływu lokacji?

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dostałem

Post połączony: 2018-12-28, 15:51
ale jużwyszedłem z tej lokacji i nie ma już tego efektu więc jest po problemie

Post połączony: 2018-12-28, 15:52
było trochę ciężko bo walczę walczę i nagle upadam podczas walki z bossem więc walka była ciężka ale dałem sobie rade

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra nie ważne tego pokonałem ale moje następne pytanie czy da się zbagować jakoś Ila Sihla

przed walką wypij mgłę( powinieneś mieć po pokonaniu popszedniego bosa) i spróbuj przecisnąć się przez kratę i zrobić zapis

Opium

Opium

Użytkownicy
posty60
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest w tej wersji możliwość przekucia Uriziela na miecz jednoręczny? Jeśli nie, czy jest jakiś dobry magiczny miecz jednoręczny który porównywalny do Uriziela?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Opium Zasadniczo bronie jednoręczne zwłaszcza w późniejszej części gry są słabsze od dwuręcznych odpowiedników, ale bez tragedii, do tego dają możliwość korzystania z tarczy. Mniej więcej na podobnym poziomie co Uriziel jest miecz 1h, który wypada z S'enyaka, do tego w Dolinie Cieni trafia się na jeszcze lepszy. No i oczywiście broń (zarówno 1h jak i 2h) z lochu za Krukiem jest lepsza od wszystkiego innego.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zapomniana wyspa:
zrobiłem wszystkie zadania (zaginiona wyspa, remont statku, skutku buzry, prowiant, zrodło magii, złoza rudy, gdzie moje złoto, powrót)

pogadałem ze wszystkimi (jack, lee, lares, pedro, bennet, lester, diego, gorn, milten, angar) o tym ze złoze rudy do sprzedania dla palladynów, o tym ze wypływamy.
w solicji było napisane ze własnie trzeba ze wszystkimi pogadac łącznie z kapitanem, następnie isc do kajuty i zakonczyc wątek tej wyspy

mój problem jest następujący. nie mogę opuscic tej wyspy, a pogadałem ze wszystkimi na temat jej pouszczenia.
jakies pomysły co dalej mam zrobic?

0 użytkowników
Do góry