Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8834059 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8834059

Odpowiedzi 37317

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W trakcie czyszczenia Górniczej Doliny zabiłem wszystkich orków przed wejściem do Orkowego miasta. Dopiero po wejściu do środka dowiedziałem się gdzie ów ścieżka prowadzi i tak się teraz zastanawiam czy aby nie popsułem sobie niczego związanego z wątkiem orków? Poza tym jak to jest z tymi orkami na powierzchni? Mogę zabić wszystkich poza Hosh Packiem i Urshakiem czy są teraz jakieś wyjątki? :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W GD możesz zabić wszystkich poza Ur-Shakiem. (nie wiem, czemu ktokolwiek chce zostawiać Hosh-Paka)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha czyli Miltena, Gorna, Lestera i Diego bierzemy przed Angarem, Lee, Laresem, Bennetem, Vatrasem, Mariem, Girionem. Ok

@Latwopalny jeszcze wódz klanu górskiej skały. Jego też trzeba oszczędzić do czasu.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli jeśli wybije wszystkich orków na powierzchni (poza Miastem orków i Świątynią śniącego) to nie popsuję sobie w ten sposób żadnego zadania dla naszych zielonoskórych przyjaciół? Tzn poza Ur-Shakiem i Hosh-Pakiem nie ma tam żadnych innych ważnych orków? :)

Melothar

Melothar

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z tym szponem beliara jak jestem paladynem? Da się duszę syneka wciągnąć?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z tym szponem beliara jak jestem paladynem? Da się duszę syneka wciągnąć?

Da się ale jest bardzo ciężko. Bo żeby zdobyć rune, trzeba poprosić beliara, a paladyn i mag ognia mają bardzo małą szansę, na wysłuchanie. Pokroju kilku %

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w GD jest jakaś dzida do zdobycia lepsza niż srebrny księżyc u Ashtara?

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli jeśli wybije wszystkich orków na powierzchni (poza Miastem orków i Świątynią śniącego) to nie popsuję sobie w ten sposób żadnego zadania dla naszych zielonoskórych przyjaciół? Tzn poza Ur-Shakiem i Hosh-Pakiem nie ma tam żadnych innych ważnych orków? :)

Popsujesz sobie kilka questow od  Ur-Karras'a, jak maksujesz postac to lepiej zostawic gorskie orki w spokoju.

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie.
1. Wszedlem do GD po Jarkendarze, gram strażnikiem miejskim. Moge gdzies zdobyc lepsza zbr? Mam na sobie te co dostajemy od Thorusa, ma ona staty w okolicach 90/80.

2. Bron mam ktora otrzymuje sie chyba za wszystkie glowy zbirow (230 dmg). Moge gdzies zdobyc lepsza 2 reke?

3. Moge na tym etapie spokojnie wszystkie trofea sprzedawac?

Voxter123sz

Voxter123sz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pawelwel na 2 pierwsze ci nie odpowiem, ale odnośnie 3 to możesz wszystko na luzie sprzedać, ale zachowaj sobie rzeczy na ulu-mulu w sensie schowaj do skrzyni pojedyńcze rzeczy głównie ząb błotnego węża bo potem trudno go zdobyć.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Popsujesz sobie kilka questow od  Ur-Karras'a, jak maksujesz postac to lepiej zostawic gorskie orki w spokoju.

Ale ja nie chce zabijać górskich orków. Nawet nie wiem gdzie są... :)

Gram w returninga po raz pierwszy. Jestem w 2 rozdziale i niedawno wszedłem do Górniczej Doliny. Za każdym razem gdy grałem w zwykłego Gothica czyściłem te tereny do ,,zera,, (zostawały tylko smoki). Teraz chce zrobić to samo z tym że zauważyłem iż w solucji jest wątek orków. Przewija się tam świątynia śniącego oraz miasto orków do którego nieświadomie doszedłem w trakcie standardowych walk z orkami. Nie wiem teraz jak mam się zachować z jednej strony chciałbym wytłuc wszystkich niepotrzebnych orków ale z drugiej strony nie chce popsuć sobie ŻADNEGO dodatkowego zadania które oferuje ta modyfikacja. :)

Mogę ich (zwykłych orków bez imienia) zabijać czy nie? Są jakieś grupy orków czy tez miejsca w których lepiej zostawić ich w spokoju czy mogę śmiało oczyścić całą Górniczą dolinę? (wykluczając miasto orków i śś) :)

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Latwopalny tak możesz zabijać orków z wyjątkiem wodza klanu górskiej skały i Ur-Shaka, oczywiście nie licząc miasta orków.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@pawelwel
1. Tak, ale lokacje w których one są szybko ciebie rozpierdolą.
2. Jak drugi rozdział to raczej nie.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie jestem w tej lokacji z Zaginionego brata ale zaczyna mi brakować potek gdzie tam jest stół alchemiczny

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pawelwel
1. Tak, ale lokacje w których one są szybko ciebie rozpierdolą.
2. Jak drugi rozdział to raczej nie.

Powiedz gdzie? Sprobuje swoich sil by zdobyc lepszy ekwipunek

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zadanie odnośnie pomodlenia się przy sanktuariach orków( gram z AB) ( są 3) i nie mogę znaleść tego który niby jest przy mieście orków? 

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema mam kilka pytań:
1. Co to za efekt nad paskiem życia i o ile to możliwe to jak go zniwelować?  https://zapodaj.net/0a31ca0b6bceb.png.html
2. Czy ostatnia szpada w r1 do nauki od Ramireza to cicha śmierć jeśli nie to ile ich jeszcze jest?
3. Czy zbroja z płytek pełzaczy skaluje się z pasem od złodziei?
4. Czy jest jakiś lepszy łuk do zdobycia w r1 od nocnego łowcy?
 Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pawelwel kup sobie zbroję od Engroma na zamku.

@Dinster
1. Nw co ten efekt robi, ale nie zdejmiesz go do końca gry. I nie martw się, raczej każdy to ma.
2. nw
3. no jasne, że nie  (co to za pytanie wgl?)
4. nw

Voxter123sz

Voxter123sz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie może dlaczego gdy wchodzę do krainy opiekunów to drzwi ze stonosem się nie otwierają ?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dinster Jak mnie oczy nie mylą to efekt akrobatyki.

0 użytkowników
Do góry