Czyli jeśli wybije wszystkich orków na powierzchni (poza Miastem orków i Świątynią śniącego) to nie popsuję sobie w ten sposób żadnego zadania dla naszych zielonoskórych przyjaciół? Tzn poza Ur-Shakiem i Hosh-Pakiem nie ma tam żadnych innych ważnych orków? 
Popsujesz sobie kilka questow od Ur-Karras'a, jak maksujesz postac to lepiej zostawic gorskie orki w spokoju.
Ale ja nie chce zabijać górskich orków. Nawet nie wiem gdzie są...

Gram w returninga po raz pierwszy. Jestem w 2 rozdziale i niedawno wszedłem do Górniczej Doliny. Za każdym razem gdy grałem w zwykłego Gothica czyściłem te tereny do ,,zera,, (zostawały tylko smoki). Teraz chce zrobić to samo z tym że zauważyłem iż w solucji jest wątek orków. Przewija się tam świątynia śniącego oraz miasto orków do którego nieświadomie doszedłem w trakcie standardowych walk z orkami. Nie wiem teraz jak mam się zachować z jednej strony chciałbym wytłuc wszystkich niepotrzebnych orków ale z drugiej strony nie chce popsuć sobie ŻADNEGO dodatkowego zadania które oferuje ta modyfikacja.

Mogę ich (zwykłych orków bez imienia) zabijać czy nie? Są jakieś grupy orków czy tez miejsca w których lepiej zostawić ich w spokoju czy mogę śmiało oczyścić całą Górniczą dolinę? (wykluczając miasto orków i śś)