Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7997255 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7997255

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
A skąd my mamy to wiedzieć skoro nie podałeś żadnych info o postaci itp? myślmy trochę przed zadaniem pytania

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli dobrze rozumiem to przetapiania magicznej rudy uczy nas Wąż po wykonaniu dla niego zadania Torba pełna rudy. Jednak to zadanie najlepiej wykonać po zaproszeniu go do obozu. A więc przez cały 2 akt jesteśmy bez możliwości wykuwania magicznych mieczy od Beneta.

W tej sytuacji czyszczenie GD staje się trochę upierdliwe. Ruski nawalili tam tyle orków że nawet nie wiem od czego zacząć. Powie mi ktoś gdzie mogę znaleźć jakiś lepszy 2H mieczyk niż ten pierwszy od Beneta? Tym aktualnym prędzej brodę do kolan zapuszczę niż oczyszczę te rejony :)

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
@Latwopalny A dlaczego chcesz robić zadanie u Węża dopiero po zaproszeniu go do obozu? Rób w 2 rozdziale, nie kieruj się tym co masz w solucji.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Latwopalny A dlaczego chcesz robić zadanie u Węża dopiero po zaproszeniu go do obozu? Rób w 2 rozdziale, nie kieruj się tym co masz w solucji.

Zakładam że później z jego obecności będę mógł czerpać jakieś profity. Poza tym podoba mi się koncepcja własnego obozu i grając po raz pierwszy chciałbym go rozwinąć na maxa :)

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
@Latwopalny Na maxa to i tak go nie rozwiniesz, bo tego zadania bez, w pewnym sensie, bugowania ukończyć się nie da.
Jeśli kierujesz się solucją, to wiedz że jest w niej błąd. Wykonaj zadanie z rudą w 2 rozdziale. W 3 rozdziale Węża da się przekonać do pozostania w obozie jeśli masz odpowiedni poziom retoryki. Bodajże było to 60.

Latwopalny

Latwopalny

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Latwopalny Na maxa to i tak go nie rozwiniesz, bo tego zadania bez, w pewnym sensie, bugowania ukończyć się nie da.
Jeśli kierujesz się solucją, to wiedz że jest w niej błąd. Wykonaj zadanie z rudą w 2 rozdziale. W 3 rozdziale Węża da się przekonać do pozostania w obozie jeśli masz odpowiedni poziom retoryki. Bodajże było to 60.

Właśnie w solucji możemy przeczytać :

,,Polecam się wstrzymać z oddawaniem rudy do czasu dopóki nie zaprosicie Węża do waszego obozu inaczej nie będzie chciał dołączyć (powie że ma dość rudy że nie musi już więcej kopać rudy).,,

Jeśli jest to błędem to dziękuje za sprostowanie. Już się biorę za to zadanie :)

Voxter123sz

Voxter123sz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 5 rozdziale Nekromantą, i moja najlepsza szata to ta od orków, wie ktoś może czy jest jakiś lepszy ekwikunek ? I jak go zdobyć.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cholera, chyba zbugował mi się quest ;/ Zadanie "Świątynie budowniczych", Saturas chce abym przeszukał Sale Pradawnych, Riordian ma mi powiedzieć gdzie znaleźć te budowle. U Riordana nie mam żadnych opcji dialogowych :/ Ktoś miał podobny problem? Obecnie już pokonałem kruka w światyni adanosa i zadanie się nie wykonało.... Ewentualnie, jest jakiś kod na zakończenie zadania, odblokowanie opcji dialogowej? A może to zadanie samo się wykona w którymś rozdziale?

Ktoś ma jakiś pomysł? :/

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Hatton Obawiam się, że to zadanie trzeba zrobić przed walką z Krukiem i teraz jest dupa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Melothar

Melothar

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z tym szponem beliara jak jestem paladynem? Będę mógł wciągnąć dusze syneka?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hatton Obawiam się, że to zadanie trzeba zrobić przed walką z Krukiem i teraz jest dupa.

Kurła, stoję zatem przed dylematem czy cofnąć się do sejva sprzed kilku godzin, czego nie chce mi się robić, czy olać sprawę. Pozostawione zadanie w dzienniku bardzo drażni mój perfekcjonistyczny zmysł. Nie idzie tego jakoś kodami wykonać?

Wafelek135

Wafelek135

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem jestem nowicjuszem i muszę otworzyć skrzynie przy chorym orku lecz ani thorben ani Ramirez nie chcą mnie tego nauczyć pomocy ps zwój  otwierania zamków też nie działa

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
mam problem jestem nowicjuszem i muszę otworzyć skrzynie przy chorym orku lecz ani thorben ani Ramirez nie chcą mnie tego nauczyć pomocy ps zwój  otwierania zamków też nie działa

To musisz zrobić tak aby ramirez cię nauczył otwierać zamki.

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty181
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy będę mógł walczyć z jednym z Asgardów aby do nich dołączyć jakby co mam 74 lv 640 siły i gram najemnikiem

Voxter123sz

Voxter123sz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 :facepalm:

Kurła, stoję zatem przed dylematem czy cofnąć się do sejva sprzed kilku godzin, czego nie chce mi się robić, czy olać sprawę. Pozostawione zadanie w dzienniku bardzo drażni mój perfekcjonistyczny zmysł. Nie idzie tego jakoś kodami wykonać?
zadanie wykona ci się jak zabijesz kruka na pustyni adanosa

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Gościo1 trzeba być w 5 rodziale przed wyprawą na Irdorath o ile pamiętam. Albo zajebać smoki. Coś koło 4-5 rodziału.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Voxter123sz jesteś pewien? To nie jest zadanie z chramami Adanosa, to jest zadanie jeszcze z NK. Ale byłoby miło gdyby się wykonalo....

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaka powinna być kolejność zbierania załogi na statek w 5 rozdziale żeby zabrać jak najwięcej osób?

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiecie może co zrobić żeby mikstura życia przywracała dane % życia od razu a nie po jednym punkcie przez jakiś czas?

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Voxter123sz

Voxter123sz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatton tak, też miałem problem z zakończeniem tego zadania a jak zabiłem kruka to się wykonało.

0 użytkowników
Do góry