Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8863482 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8863482

Odpowiedzi 37317

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czasami też zamiata podłogę obok zejścia do podziemi klasztoru.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dwa pytania:

1. Gram nekro, gdzie w 3 rozdziale zdobyc jakis kostur? Mam ten poczatkowy od Xardasa i troche juz slaby..
2. Mam 430 many. Dobrze, zle? Jak mam zdobyc recepture na eliksir z ciemnych grzybow?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dwa pytania:

1. Gram nekro, gdzie w 3 rozdziale zdobyc jakis kostur? Mam ten poczatkowy od Xardasa i troche juz slaby..
2. Mam 430 many. Dobrze, zle? Jak mam zdobyc recepture na eliksir z ciemnych grzybow?

1) Dostaniesz nowy jak wyuczysz się 4 kręgu u Xardasa. Jeszcze lepszy znajdziesz w dolinie Cieni a najlepszy u zaginionego brata.
2) Im więcej tym lepiej, minimum 1500 musisz wyciągnąć do 6 rozdziału. Snaff w Jarku nauczy Cię zupy z ciemnych grzybów, Thekla piec ciasto z mięsnych grzybów. Jako nekromanta Xardas będzie Ci dawał + 2 do many za każde serce demona. Reszta to szczawie królewskie i mikstura many którą obowiązkowo musisz robic. Korona Adanosa da Ci też + 100 do many. Kolejne 100 wodna scieżka wiary u Stonnosa, chociaż lepiej żebyś wziął mroczną dla +20% magicznych obrażeń. No i szafirowa biżu w 5 rozdziale + 150 many. Szukaj 3 szafirów i trzymaj je.

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siema. jakie questy moge zrobic tylko w 2 rozdziale?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
siema. jakie questy moge zrobic tylko w 2 rozdziale?

Wątek z Loą na pewno.

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie spotykaliśmy ur-shaka w gothic 1? Bo gram AB a po rozmowie z Ur-Shakiem Tarrok nie pojawia się tam gdzie zawsze a trzeba pójść do jakichś ludzi gdzie to (jak pisze dziennik) spotkałem się pierwszy raz z ur-shakiem.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@lukipukix2002 Spokojnie wątek Loi da się zrobić później. Z kolei Ur-Shaka spotkałeś po raz pierwszy tam, gdzie w G2 zwykłym i Returnie bez AB jest ognisty smok.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

lukipukix2002

lukipukix2002

Użytkownicy
posty84
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzięki :)

Post połączony: 2018-12-21, 11:28
jeszcze krótkie aczkolwiek ważne dla mnie pytanie. mam 500 many (bez pierścieni itd.). jak chce sie nauczyc wiecej to musze u pyrokara ALE on nie ma zadnej opcji dialogowej aby mnie nauczyc. slyszalem ze musze najpierw pogadac z parlanem ale on tez nie ma nic do powiedzenia. jak cos to probowalem zdjac pierscienie aby miec równo 500. jakies pomysły? jestem w 2r, czekac na 3?

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Ktoś poleci jakąś fajną broń pod zręczność w 1 rozdziale?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Żelazna włócznia w wieży tam gdzie Joe, a potem stalowa w jaskini w drodze do słonecznego kręgu.

Ja też mam pytanie. Za kowalstwo wchodzi + 1 do siły za kucie broni, przy alchemii + 1 do inta za 15 miksturek. Czy tworzenie łuków podbija zręczność?

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja też mam pytanie. Za kowalstwo wchodzi + 1 do siły za kucie broni, przy alchemii + 1 do inta za 15 miksturek. Czy tworzenie łuków podbija zręczność?

Trochę już łuków zrobiłem (około 50) i ani jednego punkta zręczności nie dostałem  :antyprops:

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Analogiczny bonus do zręczności jest z kradzieży kieszonkowej.

You didn't grow.
You didn't improve.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wykonać misję strzał w dziesiątkę od wilka? Strzelam do tych tarcz i nic. Gdzie powinienem stanać?

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy smok Ashtar zawsze jest zmuszony, żeby się poświęcił? Czy pojawi się inna opcja dialogowa jeśli najpierw oddam Stonnosowi sfery? Czy po prostu wtedy zablokuję sobie Senyaka? Ktoś coś wie?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hatton tu i musisz trafić mniej więcej w środek jak trafisz dostaniesz chyba 50 doświadczenia

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Panker Oddanie sfer Stonnosowi da inną opcję dialogową i Ashtar faktycznie przeżyje. Tym niemniej nie jest potem do niczego potrzebny i tracisz 500 expa (no, niby mało, ale).

You didn't grow.
You didn't improve.

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Panker Oddanie sfer Stonnosowi da inną opcję dialogową i Ashtar faktycznie przeżyje. Tym niemniej nie jest potem do niczego potrzebny i tracisz 500 expa (no, niby mało, ale).

Dzięki, a zabić się go nie da nie potem może? Czy on nieśmiertelny już do końca?

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś zbagować tego demona na bagnie Mog ara ? I czy mam się z nim bić blisko kręgu?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś zbagować tego demona na bagnie Mog ara ? I czy mam się z nim bić blisko kręgu?

Najlepiej weź orków do pomocy, a Ty tylko zadaj mu ostatni cios, żeby dostać exp i PN

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale nie dostałem tego questa żeby zabić tego demona na bagnie i mam go zabić sam ale on jest strasznie mocny fakt dużo mu bije ale on mi też

Post połączony: 2018-12-21, 16:29
Samo to zaklęcie jego mnie zabija

Post połączony: 2018-12-21, 16:29
muszę go zabić aby ruszyć wątek orków proszę o jakąś dobrą rade

0 użytkowników
Do góry