Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8859505 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8859505

Odpowiedzi 37317

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do zadania cienie przeszłości dla Ur Thralla potrzeba dwóch notatek ze ŚŚ bo jednej, tej z początku jak jest podane w solucji nie znalazłem a drugą owszem ale w solucji było podane że jest ona po lewej prawej stronie wgłębienia w ścianie a ona była po prawej. W solucji pisze też że po ich przeczytaniu dowiadujemy sie o Hush Gore. Ja przeczytałem tylko tą wspomnianą jedną a wpis do dziennika dostałem jakiś o nim. I moje pytanie czy na pewno trzeba dwie notatki czy jednej nie znalazłem (w takim razie gdzie ona dokładnie jest)?

@cwaniak123123 opcje grafiki/animowane okna

Edit: błędy w solucji, zdjęcia podane w niej pokazywał nieprawidłowe miejsca tych notatek

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem zdanie najlepszy myśliwy dla Falka, i nie dostałem łuku. Przeszukałem go w ekwipunku, podczas rozmowy nie było wpisu ''Łuk - otrzymałeś''. Co teraz? W ostateczności mogę użyć kodu.

Łuk dostajemy tylko jak należymy do gildii opartych na walce: najemnicy, straż i bractwo/strażnik swiatynny

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Opłaca się zatruwać broń ?
2.Nie wiem dlaczego ale u mnie Haniar i Tiamant nie chcą stoczyć walki (wg. solucji ma się odbyć w godz. 22-23).

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robie zadanie zaginieni nowicjusze a konkretniej misje z eliksirem przywracania pamieci. Tyon powiedzial mi wszystkie skladniki i wszystkie je mam w eq sprawdzalem 3 razy i wszystko jest w quest logu mam cos ala "zdobylem kwiat kaktusa czas wrocic do baal tyona" lecz nie mam z baalem zadnej opcji dialogowej. Cos zle robie?

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Sposób na czarnego trolla w 1 rozdział, ktoś coś?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zapewne nie grałeś w g2? bo tu się nic nie zmieniło

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kmatix

Kmatix

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Opłaca się robić tego questa dla orków z podpalenie zapasów paladynów? Są z tego jakieś konsekwencje?

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie ma. A quest ogólnie się opłaca robić (łatwy i szybki exp :)).

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Kmatix

Kmatix

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrTLord001PL Okej dzięki :D

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szybkie pytanie: Dwór Irdorath, rozwaliłem smoka i demony od opiekuna. Chce wracać na statek ale drzwi z powrotem są zamknięte. Jak je otworzyć? Czy jest jakaś inna droga?

Edit: ok, już rozkminiłem

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatton użyj runy, która tam leży

Zipperiusz

Zipperiusz

Użytkownicy
Team Sefaris, Obrońca królików
posty57
Propsy64
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Team Sefaris, Obrońca królików
Jestem w piątym rozdziale i mam już udawać się na Dwór Irdorath, a w solucji jest napisane, że powinienem dostać szatę od opiekunów(dostałem tylko szatę nowicjusza). Mógłby mi ktoś powiedzieć kiedy dostaje się tą szatę? nie mam z opiekunem, który mnie uczy żadnych dialogów z tym związanych.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Powiem tak szata lepsza jest już nie potrzebna. Na takim poziomie to powinieneś robić masakre ze wszystkiego co ci stanie na drodze.

Ukończone modyfikacje:
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Zipperiusz

Zipperiusz

Użytkownicy
posty57
Propsy64
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W chwili gdy mówię opiekunowi o tym że płynę na dwor irdorath zamiast mianować mnie opiekunem daje jakąś miksturę zwiększająca statystyki.
Zapomniałem wspomnieć że gram na AB jeżeli ma to jakieś znaczenie

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A czy wg można było zostać opiekunem? Jak tak no to coś ominołem. Też grałem na AB ale dostałem tylko te szatę (i co ciekawe nie dostałem miksturki na staty :/)

Ukończone modyfikacje:
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Esiellwow

Esiellwow

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, gram sobie z bratem w Returning 2.0 i chciał iść do kopalni ale Ur thrall nie pozwala chociaż ma 66 retoryki. (Rozmawiał z nim wcześniej gdy miał około 40 retoryki) proszę o pomoc. Poza tym Ur karras nie dał mu żadnej misji i ten szaman dał tylko 1 misje

Każdy ma prawo głosu i własne zdanie

Zipperiusz

Zipperiusz

Użytkownicy
posty57
Propsy64
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A czy wg można było zostać opiekunem? Jak tak no to coś ominołem. Też grałem na AB ale dostałem tylko te szatę (i co ciekawe nie dostałem miksturki na staty :/)

Kiedy grałem we wcześniejsze wersje returninga normalnie zostawałem opiekunem po pokonaniu smoków z GD bo chyba że w tej wersji jest już to niemożliwe

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@Esiellwow
Najpawdopodobniej nie dał bo zbyt szybko zakończyliście zadanie "najemnik orków" jeżeli tak to NATYCHMIAST cofnij save z przed zakończeniem zadania! Co do kopalni... Poza retoryką musisz mieć aktywne zadanie bodajże "Zaginieni" ale tą misje macie w solucjii :).

Ukończone modyfikacje:
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Zipperiusz Nigdy nie można było ZOSTAĆ Opiekunem, po prostu przed wyprawą na Irdorath dostawało się szatę. Od bodaj wersji 0065 zamiast tego dostajemy miksturę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

YuichiKitsune

YuichiKitsune

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydaje mi się, że kiedyś coś przeczytałem o profitach płynących z 100 poziomu alchemii. Mam pytanie wobec tego. Czy jak mam 100 alchemii to tworzę lepsze mikstury dające stałe statystyki? Czy eliksir życia zawsze daje +20 niezależnie od poziomu alchemii? Czy tworzę wtedy przykładowo mikstury siły +2 zamiast +1? Wtedy dawałyby +3 przy pref zamiast +2. Bo nie wiem, czy robić mikstury życia już teraz, czy może najpierw wbić 100 alchemii.

0 użytkowników
Do góry