O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8833389
Odpowiedzi 37317
Hatton
Hmm. Też miałem problem z ulepszeniem szponu. Nie wiem czy to ten sam powód, ale powiem Ci co u mnie pomogło. Pójdź do Xardasa i pochwal się, że masz tę duszę, ten powtórzy dokładnie to samo co mówił Ash'Tar, a wtedy pojawi się odpowiednia opcja dialogowa przy ołtarzu beliara.
Gorys211034
Zadanie zacznie się w rozmowie z Złotym smokiem. Kończy się po ulepszeniu szponu. Ulepszacie szpon najpierw duszami (400 R2.0) (350 AB) , a potem duszą Synaka przy kapliczce Beliara. Zadanie się kończy. No chyba że jakiś dialog kończy misję nie pamietam.
Jao
Matrixen
Komachi
Czy ciemne grzyby oraz wątroby czarnych zębaczy są do czegoś potrzebne ?
tedddy_bear
Hamerajt
Kurcze wiem że często są pytania o ten szpon Beliara ale to da tego że dokładnie to nie jest opisane w solucji. Jak już zdobyłem Mora Ulartu to po użyciu zbiera mi dusze tak. I czy to gdzieś pisze ile ja tego mam? I czy jak użyłem Mora Ulartu to potem na Senyaku to nie działa? Bo w solucji pisze:SpoilerZadanie zacznie się w rozmowie z Złotym smokiem. Kończy się po ulepszeniu szponu. Ulepszacie szpon najpierw duszami (400 R2.0) (350 AB) , a potem duszą Synaka przy kapliczce Beliara. Zadanie się kończy.Ale no czytałem że można albo tym albo tym. Więc już sie zmieszałem. I czy jak ulepszę szpon duszami to mi przepada możliwość ubicia Senyaka?
Patryqs
gelenczei
Cruc
MrTLord001PL
Nauczyłem się walki dualami ale nie mogę założyć drugiego miecza ( mam duale które znajdujemy w ukrytym sanktuarium pod koniec lasu assasynow ). Ktoś może coś poradzić?
RolThe888
dawidrap1
adasm12
Musisz miec bagienne ziele normalne a nie skręty.nie masz roslin bo balam wszystko ci wziął.wiec zbierz 3x bagienne zielePost połączony: 2018-12-13, 02:13Gdzie i kiedy najszyciej mogę zdobyć jakis lepszy miecz 1h niz rozjemca naostrzony 165dmg?Jaką najlepszą zbroję przed pojsciem do jarkendaru mogę miec? Zakladajac ze quest od wulgrafa gdzie pozniej w nagrode dostajemy ciezka zbroje straznika mi przepadl?
Musisz miec bagienne ziele normalne a nie skręty.nie masz roslin bo balam wszystko ci wziął.wiec zbierz 3x bagienne zieleMam bagienne ziele bo nie oddalem Balamowi wszystkiego. Mam ponad 30 bagiennego ziela i mam kazdy inny skladnik... Czy jest jakis inny sposob aby zaczac watek asasynow?