Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833389 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833389

Odpowiedzi 37317

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hmm. Też miałem problem z ulepszeniem szponu. Nie wiem czy to ten sam powód, ale powiem Ci co u mnie pomogło. Pójdź do Xardasa i pochwal się, że masz tę duszę, ten powtórzy dokładnie to samo co mówił Ash'Tar, a wtedy pojawi się odpowiednia opcja dialogowa przy ołtarzu beliara.

Spróbuję i dam znać, dzięki

Post połączony: 2018-12-12, 07:40
Jeszcze jedna rzecz. Jak wykonać zadanie Szpon Beliara skoro samo ulepszenie go nie wykonuje?

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie zacznie się w rozmowie z Złotym smokiem. Kończy się po ulepszeniu szponu. Ulepszacie szpon najpierw duszami (400 R2.0) (350 AB) , a potem duszą Synaka przy kapliczce Beliara. Zadanie się kończy.
No chyba że jakiś dialog kończy misję nie pamietam.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zadanie zacznie się w rozmowie z Złotym smokiem. Kończy się po ulepszeniu szponu. Ulepszacie szpon najpierw duszami (400 R2.0) (350 AB) , a potem duszą Synaka przy kapliczce Beliara. Zadanie się kończy.
No chyba że jakiś dialog kończy misję nie pamietam.

W sumie dopiero teraz zdobyłem more ulartu. Jakiś pomysł skąd natrzaskac szybko 400 dusz?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Etlu i orkowie z Górniczej Doliny. Poza tym oczywiście zniszczenie Szponu u Ashtara też zakończy zadanie, ale pewnie nie interesuje cie ta opcja. :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ciemne grzyby oraz wątroby czarnych zębaczy są do czegoś potrzebne ?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ciemne grzyby oraz wątroby czarnych zębaczy są do czegoś potrzebne ?

Tak, z grzybów robisz ciasto albo.zupe, nie pamiętam i daje bonusy, a z wątroby robisz zajebista potke, która daje speeda na 12 minut

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi Tyle że ciasto robi się z mięs kopacza a zupy dają chyba tylko jednokrotny bonus

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Matrixen  Z 50 ciemnych grzybów robisz zupę, która daje +1 do many i możesz je spożywać w nieskończoność otrzymując bonus.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurcze wiem że często są pytania o ten szpon Beliara ale to da tego że dokładnie to nie jest opisane w solucji. Jak już zdobyłem Mora Ulartu to po użyciu zbiera mi dusze tak. I czy to gdzieś pisze ile ja tego mam? I czy jak użyłem Mora Ulartu to potem na Senyaku to nie działa?   Bo w solucji pisze:
Spoiler
Ale no czytałem że można albo tym albo tym. Więc już sie zmieszałem. I czy jak ulepszę szpon duszami to mi przepada możliwość ubicia Senyaka?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kurcze wiem że często są pytania o ten szpon Beliara ale to da tego że dokładnie to nie jest opisane w solucji. Jak już zdobyłem Mora Ulartu to po użyciu zbiera mi dusze tak. I czy to gdzieś pisze ile ja tego mam? I czy jak użyłem Mora Ulartu to potem na Senyaku to nie działa?   Bo w solucji pisze:
Spoiler
Ale no czytałem że można albo tym albo tym. Więc już sie zmieszałem. I czy jak ulepszę szpon duszami to mi przepada możliwość ubicia Senyaka?

Zebrane dusze masz w ekwipunku

Patryqs

Patryqs

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem się walki dualami ale nie mogę założyć drugiego miecza ( mam duale które znajdujemy w ukrytym sanktuarium pod koniec lasu assasynow ). Ktoś może coś poradzić?

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da sie uniknac spadania wytrzymałości na bagnach w zadaniu mroczne rytuały?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi w ogóle nie spadała, ale to może dlatego, że idąc za radą tych, którzy przeszli returna wcześniej, wyuczyłem się uprzednio ochrony przed truciznami.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nauczyłem się walki dualami ale nie mogę założyć drugiego miecza ( mam duale które znajdujemy w ukrytym sanktuarium pod koniec lasu assasynow ). Ktoś może coś poradzić?
Spr czy masz odpalone w ustawieniach obcje (nie pamiętam jak to się po polsku nazywało) Old Dair (czy jakoś tak). (Chyba po polsku nazywało się to "stara zawartość")

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: włożenie duszy Senyaka do szponu beliara nie wykonało mi zadania "Szpon Beliara". Jak je wykonać? Gram na 2.0

RolThe888

RolThe888

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie da się robić runy na Returningu w pierwszym rozdziale? A jak tak to u kogo kręgi magii nauczone u Gallahada

dawidrap1

dawidrap1

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie Zaginieni Nowicjusze. Mam przyniesc skladniki dla Baal Tyona na miksture dla Lokiego, mam wszystkie skladniki ale nie mam opcji rozmowy z Tyonem. Dlaczego?

adasm12

adasm12

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz miec bagienne ziele normalne a nie skręty.nie masz roslin bo balam wszystko ci wziął.wiec zbierz 3x bagienne ziele

Post połączony: 2018-12-13, 02:13
Gdzie i kiedy najszyciej mogę zdobyć jakis lepszy miecz 1h niz rozjemca naostrzony 165dmg?Jaką najlepszą zbroję przed pojsciem do jarkendaru mogę miec? Zakladajac ze quest od wulgrafa gdzie pozniej w nagrode dostajemy ciezka zbroje straznika mi przepadl?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz miec bagienne ziele normalne a nie skręty.nie masz roslin bo balam wszystko ci wziął.wiec zbierz 3x bagienne ziele

Post połączony: 2018-12-13, 02:13
Gdzie i kiedy najszyciej mogę zdobyć jakis lepszy miecz 1h niz rozjemca naostrzony 165dmg?Jaką najlepszą zbroję przed pojsciem do jarkendaru mogę miec? Zakladajac ze quest od wulgrafa gdzie pozniej w nagrode dostajemy ciezka zbroje straznika mi przepadl?

Sihil albo miecz ze skrzyni w wieży kreola. Ja w 2 drugim rozdziale śmigałem w zbroi z płytek pełazaczy, a potem w jarku dostajesz ciężką zbroję strażnika, która jest lepsza.

dawidrap1

dawidrap1

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mam bagienne ziele bo nie oddalem Balamowi wszystkiego. Mam ponad 30 bagiennego ziela i mam kazdy inny skladnik... Czy jest jakis inny sposob aby zaczac watek asasynow?

0 użytkowników
Do góry