Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851277 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851277

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Flintstone Jedna podstawowa zasada - nigdy, NIGDY, w Returnie nie omijaj expa i zgarniaj WSZYSTKO, co jesteś w stanie, żeby stać się na tyle silnym, by móc zgarnąć resztę. nigdy nie idź do przodu, dopóki nie sprawdzisz wszystkich boków.
@Hatton Nie wiem, nigdy nie grałem jako MO. :F Ale 1% to ciągle więcej niż 0%, no nie?
@Andargon Akurat historii gildyjnych rodem z Przeznaczenia nie oczekuj. Tu gildia to prawie wyłącznie atuty gameplayowe, jakie oferuje. I mówię ci, że nekromanta, bo summony... i na tym mogę poprzestać, to największa argumentacja.
@Matrixen To nie ta. We właściwej będzie 500 monet, jest koło topielca nieopodal Rączki.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@joe czyli twoim zdaniem nekro gra sie lepiej? Najbardziej interesuja mnie czary guru szczegolnie 6kregu jak to zrobili a nekro to tylko chyba o ile sie nie myle bazuje na demonie ktory sie ulepsza? Chodz troche glupio walczyc przeciwko stwora beliara dysponujac jego magia ale to juz inna kwestia

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Przede wszystkim nekro gra się łatwiej, właśnie ze względu na te przywołańce - guru ma chyba tylko drzewca od 4 rozdziału. Co do czarów guru, zwłaszcza tych dostępnych w późnej fazie gry - nie wypowiadam się, niech zrobi to ktoś inny.
Tak czy inaczej, zwłaszcza w wersji bez AB, magowie niezależnie od gildii są bardzo potężni, a to za zasługą kosturów.

You didn't grow.
You didn't improve.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao
Nie nazwałbym maga wody potężnym, wręcz odwrotnie poza tym ma dramatycznie mało run z kręgów wody. Kostury niewiele zmieniają

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy zeby zakraść sie do Asmala i Wambo trzeba mieć wyuczone skradanie się? Bo zacząłem już wątek z gildią zabójców, ale tego z gildią złodziei jeszcze nie i nie małem za bardzo od kogo się tego nauczyć. Jeśli trzeba to oni będą się pojawiali o północy każdego dnia dopóki ich nie przyłapie tak jak w pierwszym returningu?

Na jeden rozdział u Harada za wykuwanie broni mogę zebrać max 10 siły, tak?

U kogo mogę kupić porządną broń obuchową? Obleciałem już wszystkich kupców i nie mam, a nie ukrywam, że bardzo jest mi potrzebna(1 rozdział bez gildii)

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mając 43lvl mogę już normalnie przechodzić do 4 rozdziału, czy lepiej jeszcze trochę expić postać?

Chyba wypadaloby poexpic troche ja dopiero zaczalem gornicza doline w 2 rozdziale i mam prawie 37 ; o

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zeby zakraść sie do Asmala i Wambo trzeba mieć wyuczone skradanie się? Bo zacząłem już wątek z gildią zabójców, ale tego z gildią złodziei jeszcze nie i nie małem za bardzo od kogo się tego nauczyć. Jeśli trzeba to oni będą się pojawiali o północy każdego dnia dopóki ich nie przyłapie tak jak w pierwszym returningu?

U kogo mogę kupić porządną broń obuchową? Obleciałem już wszystkich kupców i nie mam, a nie ukrywam, że bardzo jest mi potrzebna(1 rozdział bez gildii)

Będą tam tylko tej jednej nocy i nigdy więcej. Spróbuj podejść od strony studni, ale nie wiem czy bez skradania da radę.

Tak

Raczej u nikogo nie kupisz nic mocnego. Obuch jest chyba w jaskini z golemami, obok piramid

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zeby zakraść sie do Asmala i Wambo trzeba mieć wyuczone skradanie się?

Na 90% nie. Ja odpaliłem skrypt bez skradania. Po prostu próbowałem się skitrać za beczką i jakoś zatrybiło.

Jeśli trzeba to oni będą się pojawiali o północy każdego dnia dopóki ich nie przyłapie tak jak w pierwszym returningu?

yyy... Przecież masz tylko jedną noc. Jak nie przyjdziesz odpowiedniej to wszystko powinno przepaść.

Nie u Harada, a od kowadła, ale tak :P

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to co mówi Marduk o konsekrowanej zbroi (że nie można jej już zdjąć) to prawda ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Matrixen To była prawda w starej wersji, teraz już można ją spokojnie zdejmować.

You didn't grow.
You didn't improve.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciał bym się już powoli wybrać do doliny cieni i moje pytanie czy to też jest lokacja jedno razowego pobytu?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie. Portal normalnie działa przez cały czas.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O no to fajne. To jeszcze tak zapytam czy 4 rozdział daje Łowcy Smoków jakieś profity w postaci np jakiejś zbroi jak jest to w przypadku paladyna albo jakaś dobra kusza do kupienia w sklepie albo jakaś tarcza? Bo dla tej zbroi w przypadku paladyna warto iść do 4 rozdziału i zastanawia mn czy dla łowcy smoków tez coś jest.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co wiem to Łowca Smoków, dzięki dolinie cienia, może już w 3 rozdziale zdobyć najsilniejszą dla siebie zbroję. Zgaduję, że po prostu ze smoczych płytek od Azgalora i notatki, którą znajdujesz w lokacji, ale szczegółów Ci nie podam, bo łowcą nie grałem.

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta wiadomość już mi się przewinęła tylko w formie że w dolinie cieni znajdę schemat na tę najlepszą zbroję i że mogę ja mieć w 3 rozdziale. I pomyślałem że skoro tak, to coś się zmieniło że te płytki smoka może nie są potrzebne skoro paladyn też dobrą zbroję ma przed smokami. Więc myśl mi podpowiadała że skoro tak jest to może średnią zbroję łowcy smoków dostanę po wejściu do 4 rozdziału. No ale nie wiedziałem że główny boss Azgalor w dolinie cieni to smok. No i teraz wszytko jasne. Dzięki

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
@joe w wersji AB magowie nie maja tak zle.. Regeneruja mane i ch go wie co jeszcze

Kosturu to ja nawet nie uzywam szkoda na to gry i ten dmg z inta bezsensu jak juz bym zrobil kostur to by byl jak w skyrim ze moge uzyc co jakis czas np odmawialnej wlasciwosci kosturu np tarcza many itd

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hamerajt Nie trzeba żadnych łusek na te zbroje.
Wystarczy, że przeczytasz tylko książkę "Sila Rudy" i pogadasz z Bennetem. Na zbroje potrzeba tylko golda.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Co jest, nadmienię, nielogiczne, jako że m. in. z dialogu wynika, że zbroja jest z łusek pokrytych magiczną rudą, a fabuła zakłada, że w tym momencie jesteśmy po smokach i daliśmy Bennetowi ich łuski... Ale łowca smoków może szybciej mieć zbroję, żeby być taki OP!!!!111 Jeeeeeej?

You didn't grow.
You didn't improve.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest, nadmienię, nielogiczne, jako że m. in. z dialogu wynika, że zbroja jest z łusek pokrytych magiczną rudą, a fabuła zakłada, że w tym momencie jesteśmy po smokach i daliśmy Bennetowi ich łuski... Ale łowca smoków może szybciej mieć zbroję, żeby być taki OP!!!!111 Jeeeeeej?

Teoretycznie to wyjebane bo i tak 2 rozdziale można mieć zbroje z Zaginionego Brata. Xd a Łowca jest poszkodowany bo nie ma dwureki na nieumarle111!1!1!!1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Po prawdzie to nawet nie jest mu potrzebna to jest luksus ok ale jak się na bombisz siła to takim urizielem to będziesz w pień wyżynał

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

0 użytkowników
Do góry