Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844298 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844298

Odpowiedzi 37317

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest też chyba jeden w ładowni Esmeraldy.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzieś czytałem że w zamku w GD można znaleść jakąś tarczę, więc moje pytanie brzmi gdzie ona jest ?

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W magazynie paladynów jak wchodzisz wejściem od Engora to do końca i po prawej na skrzynkach.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
1krag magi u nekro co wybrac?
-strzala ciemnisci
-szkielet goblin
-paranoja

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Wybierz 1. Z tego co pamiętam to można zdobyć większąść run nekro w zadaniu nekronomikon. (spr na AB. Jak jest w normalnym Returnie 2.0 to nwm).
A podać ci za free poradnik dla nekro.
1.Bierzesz tylko runy offensywne (runy przywołania to szajs)
2.Wyuczasz się demonologi i jak najszybciej wbijasz 6 krąg. Mój demon 5 kręgu dobrze mi służy a kończe 5 rozdział :).
3.Polecam wyuczyć się u Galahada run leczenia , zdejmowania negatywnych efektów i regerowania staminy
To tyle co powinieneś wiedzieć grając nekro. Powodzenia :)

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Szkoda ze nekro fabularnie nie powala same ubicie dzieki za @MrTLord001PL  dzieki porady zabicie nowicjusza to bezsens skoro przez cala gre sluzymy przeciw beliarowi a xardas tylko na tym skorzysta tak wiec fabule juz trzeba wziasc nienapowaznie

Post połączony: 2018-12-04, 19:15

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ech szkoda że goecja wyjdzie dopiero gdzieś w 2022 roku (oby wcześniej :)). Nie mogę doczekać aż zobacze co rosjanie wymyślili nam jako sługa beliara (oby to było tak dobre jak wątek lasu assasynów) :D

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to Trazege usunął kanał na YT, więc nie byłbym taki pewien co do wyjścia Goecji.

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu znika mi
Spoiler
pancerz bogów
po zabiciu stonnosa? Tak ma być?
Widziałem jak gracze na koniec gry posiadali go więc nie rozumiem ;/

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi pancerz i broń również zniknęły.

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy do 100% w 2h?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem najemnikiem i nie mam żadnego dialogu z Eddą aby mnie czegoś nauczyła?

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Dwa pytania
1.Czy sprzedawać kamienie szlachetne typu opał topaz itd czy się przydadzą do jubilwrstwa?
2.Nie moge otworzyć skrzyni w siedzibie lorda hagena tam wyżej gdzie jest gallahad i cornelius koło piecyk w koncie jest tam 1k goksa kamienie i pierścień złoty lecz za każdym razem płonę 8 umieram

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Nie sprzedawaj potem sie przydadzą no chyba że ci nie zależy na dobrych pierścieniach amuletach.
2 Musisz mieć dużo zręczności żeby rozbroić pułapkę ale nie pamiętam teraz ile.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Ehh ok to ze zreka bedzie problem na poczatku a jeszcze zapytam o porady pod lucznika na legendzie w sensie jak go rozwojac na poczatku zeby dal sobie rade do konca gry

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ehh ok to ze zreka bedzie problem na poczatku a jeszcze zapytam o porady pod lucznika na legendzie w sensie jak go rozwojac na poczatku zeby dal sobie rade do konca gry

Z tego co sie pytasz to jesteś chyba nowy w returningu więc porada ode mnie: zmień poziom trudności.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Komachi nie jestem nowy juz go przeszedlem pytam prostu czy isc tylko w luki czy beds musial isc tez w 1h a ze nigsy nie gralem lukiem to oczekuje odpowiedzi kogos kto na legendzie dal rade daleko zajsc a gram tylko na najwyzszyk poziomie trudnosci bo lubie wyzwania

grigori93

grigori93

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem torba pełna rudy w gd. Jestem na etapie gdzie wziąłem kość alepha z jego truchła i ta kość mi po prostu zniknęła z eq po zapisie gry. Szkieletu nie mogę ponownie przeszukać a xardas nie ma opcji dialogowej związanej z tym zadaniem. Nie chce mi się wczytywać zapisu sprzed 5h gry. Da się to jakoś dodać konsolą żeby nie popsuć gry?

0 użytkowników
Do góry