Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8846475 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8846475

Odpowiedzi 37317

Flintstone

Flintstone

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, chciałbym się od Was dowiedzieć, w jaki sposób można zwiększać poziom jubilerstwa, tworząc po prostu pierścienie czy coś?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Flintstone Jubilerstwa uczy tylko Mateo: 2 rozdział (żelazne pierścienie), 4 rozdział (złote pierścienie), 5 rozdział (pierścienie i amulety z magicznej rudy)

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potrzebuje szybkiej ale konkretnej odpowiedzi
Jak jako mag mam uwalić tego demona w swiątyni starego obozu na bagnach?????
Summonery odpadają, zbugować go nie ma jak bo podobno musi być w tym okręgu
Czekam na porady bo moja kreatywność się właśnie skończyła (btw. Mag wody, Rozdział 3)

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo widziałem że pytałeś się o zbroję ze skór czarnego trolla. Mógł byś mi napisać jej stat bo chciałem iść na pustynię adanosa i jak by miała fajne staty to by mi się przydała. A problem mam taki że nie mam kłów na nią i musiał bym latać po GD i zabijać wargi. Jak również jeśli by była niezbyt dobro to też miałem plan pójść do tej ognistej lokacji zrobić kuszę wielkiego łowcy a do niej też jest potrzebny róg czarnego trolla.

Flintstone

Flintstone

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ezry Pancerz ze skóry czarnego trolla:
Wymaga: 550 wytrzymałości
Ochrona przed cięciem: 150
Ochrona przed obuchem: 130
Ochrona przed przeszyciem: 110
Ochrona przed ogniem: 50
Ochrona przed magią: 30
Ochrona przed odrzutem: 40

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam prosiłbym o odpowiedź
Czy opłaca się uczyć niewidzialnosci u tego orka za oddanie kuszy? O co w ogóle z tym chodzi i czy jest to przydatne
EDIT: nie ważne on daje tylko czarna mgle

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo jakiej niewidzialności? Możesz dostać miksturę niewidzialności. Chyba lepiej wziąć staty

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje szybkiej ale konkretnej odpowiedzi
Jak jako mag mam uwalić tego demona w swiątyni starego obozu na bagnach?????
Summonery odpadają, zbugować go nie ma jak bo podobno musi być w tym okręgu
Czekam na porady bo moja kreatywność się właśnie skończyła (btw. Mag wody, Rozdział 3)

Mag wody to ogólnie najgorszy mag, ma mało czarów i są słabe. Musisz bic go z tego spella co zjada ochronę, a potem już z tego którym normalnie walczysz. Demona najlepiej bić z pomieszczenia z kratami, bo tam sie nie mieści. Tylko pilnuj żeby nie zgubił targetu na Ciebie, bo wtedy się uleczy.

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie lepiej dać Talbina? Do mojego obozu czy do obozu myśliwych? Jeżeli go wezmę do siebie to zadanie "nowi myśliwy " nie zniknie mi z dziennika.

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak jest ta dolinka Ash'Tara to co trzeba zrobić aby po otwarciu skrzynek w niej się znajdujących nie ginąć ?

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
@Matrixen

Przysługuje ci tylko jedna socjalna skrzynka. Nie bądź łapczywym kapitalistycznym imperialistą.

Pozdravleniya, Tovarish Komandir.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, jeszcze jedno.Podczas rozmowy z tym smokiem powinienem mieć jakąś opcję dialogową na temat tabliczki tylko że nie ma tej opcji.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Jak podbic mane na poczatku? (Spodoby)

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Matrixen Musisz ją najpierw użyć.

@Sorfarius Punktami nauki?

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Cruc No zes sie nie wysilil z ta odpowiedzia juz poszukalem ze ciasta ze grzybow datki i tablice czy bonus boga i mikstuury cos pominalem? Takiej odpowiedzi oczekiwalem

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie chce mi sie farmic mieczy u Harada, jest jakis szybszy sposob na zrobienie duzej ilosci zlota? Moga byc cheaty..

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Konsolą wbijasz na statek paladynów tak, żeby wyruszyć do Irdorath.
2. Znajdujesz triggerchangelevel, żeby przenieść się na zagubioną wyspę.
3. Znajdujesz triggerchangelevel, żeby wrócić do Khorinis.
4. Przywołujesz sobie Ulu-Mulu.
5. Dodajesz siłę.
6. Biegniesz po mieście zbierając loot z martwych ludzi.
7. Sprzedajesz co się da pierwszemu, lepszemu handlarzowi.

(Ja hajsu nie farmiłem. Z żelaza korzystałem jedynie do dodatkowych punktów siły. Jak nie chce Ci się farmić mieczy to zainwestuj w umiejętności łowieckie, albo w wydobywanie złota.)

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie lepiej dać Talbina? Do mojego obozu czy do obozu myśliwych? Jeżeli go wezmę do siebie to zadanie "nowi myśliwy " nie zniknie mi z dziennika.

Jeśli masz wystarczającą ilość produkowanego jedzenia / zapotrzebowanie to możesz typa dac do myśliwych. Jeśli jednak masz za dużo osób w obozie i nie wyrabiaja z jedzeniem, wtedy Talbin powinien iść do Ciebie.

Post połączony: 2018-12-03, 23:48
a no to jeszcze długo zanim go zdobędę

Idź do starej wieży Xardasa i weź sobie ten mieczyk na DUCHY, jesli grasz dwureczna oczywiście.
Potem dopiero Sihil.
Przeciwko nieumarłym nie ma broni dwurecznej, co, wedlug mnie, jest największą pomyłką tego moda.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Przeciwko nieumarłym nie ma broni dwurecznej, co, wedlug mnie, jest największą pomyłką tego moda.
Ależ jest. Tylko dla paladynów, ale jest.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry