Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822047 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822047

Odpowiedzi 37317

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
@Cruc

Nie no to to ja wiem xD, tylko pytanie jest takie czy po zeżarciu przez goronc staminy, spadać zaczyna hp. Bo jak tak, to kiepsko.

PS: Pozdro wszystkim tym tym, którzy przechodzą Pustynię Adanosa bez DX11 i bez płynących z niego korzyści w postaci możliwości widzenia naraz całego terenu. Nie śmieję się, po prostu pozdro - bo podziwiam. Kiedyś próbowałem, ale stwierdziłem, że nie mam cierpliwości.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Corypheus z tego co pamiętam to hp spada, ale bardzo powoli, możesz prawie nie zwracać na to uwagi

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 mnie też jako tako nie przeszkadza poza nielicznymi przepaściami gdzie zwykły skok z akrobatyką da radę, a ten ze ścianą już nie i niestety reset akrobatyki tego nie naprawiał.
Ale i tak masz propsa za fatygę.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Głupi Jasiu F

Głupi Jasiu F

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś co trzeba posiadać do tworzenia zwojów ? Aha i jak użyć pochodni, gdzieś czytałem że wystarczy wcisnąć 6 ale to brednia.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie brednia tylko prawda, 6 na klawiaturze numerycznej z WYŁĄCZONYM num lockiem.

Do zwojów trzeba piór i atramentów - pióra u Brahima, a atrament u Zurisa (w jego domu też jest jeśli wcześniej mu nie ukradłeś)

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Na co dokładnie wpływa procentowo liczona moc magiczna? Wiem, że na pewno na siłę run. Na coś jeszcze?

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te ekspedycje magów ognia da sie zrobic w 3 rozdziale?
Przeczytałem te kroniko Stonnosa, ale nie pamiętam ile części bo to gówno znika po przeczytaniu...

Czy w Bezgranicznej Potędze, przejdzie czaszka Senyaka? Gdzieś coś czytałem, ze niby ona tez dziala.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi te questy zakończysz w rozdziale VII bo potrzebujesz ubić smoka ożywieńca - potrzebujesz jego duszę, aby przejść Janusa Dwulicego. Poza tym ostatni tom Kronik Stonnosa jest na Irdorath. Oczywiście wcześniejsze działania możesz wykonać w 1-3 rozdziale. Czaszka wypada ci z pierwszego ubitego demona-bossa (S'enyak, Shemron, Morag'Bar, Irh'Tar, Nebiros) po przeczytaniu książki w jaskini bólu

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś podać kod na smoka ashtara? Bo mam pewien problem i muszę coś sprawdzić

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dziwny problem. Jestem w lesie assassynów i zaraz po wyjściu z tej ich świątyni jak mam iść do Osaira to wchodząc do jaskini oni mn atakują. Co dziwniejsze jak dla sprawdzenia wróciłem się do tej świątyni to też mn atakowali. Sprawdziłem też czy jak pójdę do Gonzalesa od razu po wyjściu ze świątyni czy  mn będą atakować. No i nie atakowali. Więc wygląda to tak że jak oddalę się bardziej od świątyni np. zapisując przed jaskinią Osaira to jak wrócę to zaczynają mn atakować. Da się to jakoś wyjaśnić?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak sie bełty robi? mam drewno pociachane, obok Thorbena zrobilem końcówki i nadal nie moge u bospera zrobic bełtów
mam nauczone tworzenie

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 brakuje ci grotów wykutych na kowadle ze stalowych prętów, jeden pręt - 50 sztuk.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 brakuje ci grotów wykutych na kowadle ze stalowych prętów, jeden pręt - 50 sztuk.
nie mam na kowadle opcji takiej

edit. nie wazne, schowało sie w wytrychach

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam dziwny problem. Jestem w lesie assassynów i zaraz po wyjściu z tej ich świątyni jak mam iść do Osaira to wchodząc do jaskini oni mn atakują. Co dziwniejsze jak dla sprawdzenia wróciłem się do tej świątyni to też mn atakowali. Sprawdziłem też czy jak pójdę do Gonzalesa od razu po wyjściu ze świątyni czy  mn będą atakować. No i nie atakowali. Więc wygląda to tak że jak oddalę się bardziej od świątyni np. zapisując przed jaskinią Osaira to jak wrócę to zaczynają mn atakować. Da się to jakoś wyjaśnić?
@Ezry jaką drogą idziesz? Jeżeli tą kródszą to się nie dziwie. Twórcy zrobili tak że musisz iść na około (wszak zabiłeś na tej kródkiej ścieżce nowicjusza , który odprowadzał niewolnika). Jeżeli jednak to nie pomoże no to nwm

Moje pytanie. Poza doliną cieni to gdzieś można dostać lepszy kostur od szponu beliara? (AB)

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wow no dz ci bardzo. Ale kurde, co z tego że zabiłem na tej ścieżce nowicjusza? Przecież to jest bez sensu. I to oznacza że muszę teraz śmigać na około cały czas?

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie problem.
Czasami kiedy mam gdzieś daleko pójść to zdejmuję wszystko ze swojej postaci aby mniej się męczyła.Po przebyciu drogi zapisałem, a po jakimś czasie zauważyłem, że bezi traci co chwila po 1 hp.Można temu jakoś zaradzić ?

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Wow no dz ci bardzo. Ale kurde, co z tego że zabiłem na tej ścieżce nowicjusza? Przecież to jest bez sensu. I to oznacza że muszę teraz śmigać na około cały czas?
Z tego co pamiętam to musisz do momentu zostania cieniem albo do końca przygody. Powiem ci na początku też mnie to denerwowało jednak po 3h przestałem już o tym myśleć.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś podać kod na te tabliczki potrzebne w zadaniu blask dawnej świetności? Brakuje mi chyba 1 albo 2, a nie chce mi się latać po całej pustyni szukając tych tabliczek

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to musisz do momentu zostania cieniem albo do końca przygody. Powiem ci na początku też mnie to denerwowało jednak po 3h przestałem już o tym myśleć.

Co ty za pierdoly gadasz xD
Pierwsze słyszę by chodzenie po "dolince" triggerowalo Cienie. XDDD

0 użytkowników
Do góry