Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8857698 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8857698

Odpowiedzi 37317

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@quentin123, rozumiem. Czyli trochę problemów miałeś. W takim radzie dzięki że mi to opowiedziałeś i powodzenia w dalszej gierce :).

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Ezry Las asasynów to lokacja jednorazowa, nie możesz już tam wrócić po zakończeniu wątku, który i tak będzie od ciebie wymagał zabicia wszystkich poza Gonzalesem. W ogóle fajny spoiler @quentin123 :F Niestety to jeszcze nie jest poziom "jego sań" chyba, więc może warto się wstrzymać.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie załącza sie filmik po spotkaniu z loą ? Ide za latarnie i przenosi odrazu koło wyra..
Po wejsciu do GD miałem filmik gdzie smok atakuje zamek a tutaj ni chuchu...
Nie wiem czy to jakis błąd.

Przeszukałem forum ale nikt o tym nie pisał. Nie wiem czy w przyszłości tez nie właczy mi sie jakis bo cos mam nie tak.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znaleźć 3 kawałki czarnej rudy ? Potrzebuje ich do zrobienia najlepszej wersji Drag Nimrod :D

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao aha, w takim razie widzę że nie będę miał z tym problemu.
@xKondziox 1 kawałek jest w magazynie paladynów w farcie azgan. I 1 jest jeszcze chyba na wieży nad Gomezem (chyba).

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czysty Ret

1. Chyba zepsulem misję z Wenzelem. Zanim się ujawnił wyczyscilem dolny poziom kopalni i nie mam kamienia ogniskujacego. Da się coś zrobić? Jakiś kod na ten kamień byle ruszyć zadanie?

2. Kiedy mogę bezpiecznie wykosic miasto orków? Tak aby nie popsuć żadnych zadań w przyszłości

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Znajde gdzieś róg cieniostwora do UluMulu bez nauczenia się i tracenia 5pkt nauki? gram na najtrudniejszym i szkoda każdego pkt ;)

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kratos188 a na jakim poziomie grasz? legenda? bo nawet na trudnym warto się nauczyć rogów cieniostwora
@xKondziox w magazynie paladynów w azgan są 3 kawałki

Post połączony: 2018-11-26, 18:43
@quentin123 filmik z loą pojawia się po przeprowadzonej poprawnie rozmowie na wieży i zejściu na dół i za wieżę. Mi nie chciało to zaskoczyć bo loa wracała na górę. W końcu zeskoczyłem i szybko wybiegłem z wieży i zaskoczyło.
W GD filmik ze smokami nie ma większego znaczenia, jest chyba kilka miejsc, w których się może pojawić

Post połączony: 2018-11-26, 18:53
@SolariS 1. idź sprawdź jeszcze raz. Nie ma znaczenia czy wcześniej wziąłeś questa. Pewnie nie zabiłeś strażnika sfery skały albo nie wziąłeś z niego "dziwnego kamienia"
2. Gdy zrobisz wszystkie questy, czyli możesz już w II rozdziale. Oczywiście nie można zabić przywódcy

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@kratos188 a na jakim poziomie grasz? legenda? bo nawet na trudnym warto się nauczyć rogów cieniostwora

legenda i mi ta umiejętność jest zbędna bo hajsu mam pod dostatkiem

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kratos188

Tu nie tyle o kase chodzi tylko o exp, za każdy róg jest u bospera, chyba 240 expa. Rogów można mieć ponad 100 co daje jakies 24k expa

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
*nie u Bospera, a u Bustera.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Racja, mój błąd.

kratos188

kratos188

Użytkownicy
posty30
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
to jest gdzieś ten róg cieniostwora do zdobycia czy tylko nauka?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xKondziox w magazynie paladynów w azgan są 3 kawałki

Post połączony: 2018-11-26, 18:43
@quentin123 filmik z loą pojawia się po przeprowadzonej poprawnie rozmowie na wieży i zejściu na dół i za wieżę. Mi nie chciało to zaskoczyć bo loa wracała na górę. W końcu zeskoczyłem i szybko wybiegłem z wieży i zaskoczyło.
W GD filmik ze smokami nie ma większego znaczenia, jest chyba kilka miejsc, w których się może pojawić

Post połączony: 2018-11-26, 18:53
@SolariS 1. idź sprawdź jeszcze raz. Nie ma znaczenia czy wcześniej wziąłeś questa. Pewnie nie zabiłeś strażnika sfery skały albo nie wziąłeś z niego "dziwnego kamienia"
2. Gdy zrobisz wszystkie questy, czyli możesz już w II rozdziale. Oczywiście nie można zabić przywódcy
Wydaje mi się że te 3 kawałki już zabrałem , tylko że dałem je kowalowi orków a zapomniałem że do kuszy 4 potrzebuje , a mam 1 ... Więc może jakieś inne pomysły :D

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kratos188 wydaje mi sie, ze chata pustelnika w jarkendarze, kufer lub obok kufra

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Planuje za chwile zagrać wojem pod tarcze i 1h, gdzie w 1 rozdziale znajde najlepsza tarcze i 1h?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czarnej rudy jest od cholery, ale ciężko zapamiętać wszystkie miejsca. Na pewno w Zaginionym bracie sie zdobywa pare sztuk, w jarkendarze w kanionie, nagroda z misji itd

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W pierwszym rozdziale najlepsza tarczą będzie chyba tarcza zabrana bandytom z tego co pamiętam ... A najlepszy 1H to Rozjemca od Andre za przyniesienie mu głowy Hannibala

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 najlepsze miecze to jako czeladnik u Harada zrobisz, następnie jak będziesz strażnikiem miejskim to z questa na zabicie 6 imiennych bandytów od Andre, a jako najemnik to miecze z rudy nauczone od Beneta, ale to z magiczną rudą musisz pokombinować i jeszcze pamiętam że jako najemnik najlepszy miecz 1h zdobyłem 145 dmg bodajże od tego imiennego bandyty na nowych terenach nie daleko wieży Xardasa, ale nie jestem tego do końca przekonany bo po prostu zauważyłem ten miecz w eq a że wtedy nie dawno byłem właśnie go odwiedzić, więc wydaje mi się że od niego był ten miecz. A co do tarczy to zwykła drewniana (dostaniesz od Arika) następnie tarcza najemnika ze świątyni w jarku w kanionie, potem tarcza z magazynu paladynów w GD a potem tarcza paladyna za zadanie mroczna sieć od Hagena (ta w 3 rozdziale dopiero). I te tarcze są niezależne od gildji więc każdą będziesz mógł mieć.

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne że na gtx 1050 w khorinis i na farmie Onara jest <30 fps, a w innych lokacjach dobija do 120 ?

0 użytkowników
Do góry