Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8873045 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8873045

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Oni akurat są tylko po to, żeby ich zabić.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.AB 2.0 jak zdobyc 5 ektoplazm? bez AB dało sie widma zabic z 2 kręgu easy teraz nic im nie robie, constantino miał tylko 1 i sie nie resetuje

2.Pet demonek u nekrofila wydalem 20pn na przyzwanie go, warto bylo? Powolny jak cholera i mały, pozniej ewoluuje na duzego i ksiecia np?

muli27

muli27

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ze znalezieniem orkowej receptury dla Salandrila
Z wcześniejszych postów wyczytałem za ma ją ork elita koło mostu w GD
Specjalnie na potrzeby zadania wybiłem i przeszukałem wszystkich orków przy moście
obok jaskini z Rudą dla Vipera i niestety żaden z nich nie miał jej przy sobie.

mryantar

mryantar

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli nie uratowałem Ur Karrasa i w 3 rozdziale nie mam go ani w Khorinis ani w miescie orków, to da rade bez questów u niego dostać się do Ur Thralla i doliny cieni?

Bobo0

Bobo0

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Dolna Kopania, pogadałem już z szefem kopalni on poprosił o posiłki od Ur_Tralla. Pogadałem, przysłał orków ale dalej nie wiem jak dostać się na dół tej kopalni. Kołowrót na tej platformie nie działa, bo brakuje mi odpowiedniego przedmiotu.

Jak to rozwiązać?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli nie uratowałem Ur Karrasa i w 3 rozdziale nie mam go ani w Khorinis ani w miescie orków, to da rade bez questów u niego dostać się do Ur Thralla i doliny cieni?

tak

Post połączony: 2018-11-14, 21:54
Mam problem z zadaniem Dolna Kopania, pogadałem już z szefem kopalni on poprosił o posiłki od Ur_Tralla. Pogadałem, przysłał orków ale dalej nie wiem jak dostać się na dół tej kopalni. Kołowrót na tej platformie nie działa, bo brakuje mi odpowiedniego przedmiotu.

Jak to rozwiązać?

Dowodca orkow ktorzy przyszli ma

Adell

Adell

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie odnosnie akrobatyki, dlaczego po otwarciu dowolnej orkowej skrzyni postac traci umiejetnosc akrobatyki? (w spisie umiejketnosci jest zaznaczona jako wyuczona)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanie odnosnie akrobatyki, dlaczego po otwarciu dowolnej orkowej skrzyni postac traci umiejetnosc akrobatyki? (w spisie umiejketnosci jest zaznaczona jako wyuczona)
Y odpowiada chyba za wyłaczenie trybu akrobatyki a pewnie uzywasz Y lub shift+Y

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
@muli27

Nie chodzi ci czasami o orkową, ale miksturę, a nie recepturę? Bo przewertowałem cały poradnik i nigdzie nie jest nic napisane o "orkowej recepturze dla Salandrila". Mikstura powinna być do zdobycia u orka-łowcy na polanie znajdującej się po lewej stronie przy wyjściu północno-wschodnią bramą - tą prowadzącą na farmę Akila.

Pytanie powinno paść co prawda w "Pytania i problemy techniczne" jednak widzę, że ten wątek jest znacznie częściej odwiedzany. Jak się ma posiadanie dysku SSD do szybkości wczytywania światów, save'ów i szybkości pojawiania się przed postacią npc'tów, obiektów i tak dalej? Pamiętam, że na leciwym hdd npc'ty czy obiekty pojawiały mi się prawie przed nosem, dysk zmieniłem i chciałbym się dowiedzieć jak to będzie wyglądało na ssd. O ile oczywiście, ktoś gra w returninga na ssd'ku.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Wojowniq

Wojowniq

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie po misji Gaduła z zabójstwem Luisa, gdzie jest Asmal bym mógł mu powiedzieć o wykonaniu zadania ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Corypheus ja gram na ssdku i powiem ze nie ma nawet co mowic,roznica jest prze kolosalna a gra smiga 21318x szybciej,jak najbardziej polecam ssd.

@Wojowniq w chatce po prawej stronie jak idziesz w strone statku,bedziesz musial przejsc przez pare skrzyn.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

sajmaj

sajmaj

Użytkownicy
posty19
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Po odpaleniu portalu do pustyni Adanosa wszyscy magowie wody z jarkendaru zniknęli. Ktoś ma pojęcie gdzie oni teraz są?

Fenoloftaleinowy

Fenoloftaleinowy

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie 1: Kiedy Bennet ukończy pancerz z zadania 'Najlepszy pancerz na świecie'? Przespałem z tydzień, a on dalej kuje :D
Pytanie 2: Miał ktoś kiedyś tak, że zniknęła mu (tak po prostu) umiejętność 'akrobatyki'? Lece wesoło po 20m na akrobatce przez Dwór Irdorath, a tu nagle (chyba po otwarciu jakiejś skrzynki, ale nie wiem czy to ma znaczenie) już nie skacze tak daleko tylko jakbym nie miał wyuczonej tej zdolności (chociaż figuruje w dzienniku z dopiskiem 'uczony'). Wie ktoś co na to poradzić?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty669
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co mi się bardziej opłaci? Zabić palladynów z Etlu dla expa, czy zostawić ich, żeby mi karma u Innosa nie zeszła za nisko?

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Cruc to już zalezy kim grasz. Karmę zawsze można odkupić jak masz za dużo kasy

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po odpaleniu portalu do pustyni Adanosa wszyscy magowie wody z jarkendaru zniknęli. Ktoś ma pojęcie gdzie oni teraz są?
[/quote

Sprawdź w tej początkowej świątyni z portalem z khorinis do Jarka.

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fenoloftaleinowy 1. a zabiłeś czerwonego smoka?
2. spójrz 5 postów powyżej twojego pytania

Fenoloftaleinowy

Fenoloftaleinowy

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 Dzięki za uświadomienie z tą akrobatyką, a smok leży i kwiczy

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fenoloftaleinowy jeśli zabicie czerwonego smoka nie ruszyło fabuły ze zbroją to może trzeba jeszcze ubić Arhola. W każdym bądź razie na smoka ożywieńca zbroja będzie gotowa (i nie trzeba czekać śpiąc)

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś czemu nie mogę handlować z Constantinem ? Jedyne co mogę to uczyć się nowych receptur , więc żeby zdobyć przepis na czysty alkohol musiałem go pobić , a z tego co pamiętam to on chyba ma dwa przepisy

0 użytkowników
Do góry