Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849260 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849260

Odpowiedzi 37317

Adell

Adell

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam taki problem, mam wyuczona akrobatyke z miasta orkow, ale po otawrciu orkowej skrzyni akrobatyka znika. Niby w umiejetnosciach wciaz figuruje, ale postac skacze normalnie, i nad paskiem hp nie ma jej ikonki. Da sie cos zrobic z tym bugiem?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hatton Tzn. Ze Ur_Trall musi wpuścić mnie do kopalni i jest tam jakiś quest? Bo jeszcze tego nie robiłem.

Tak, to jest cała seria zadań w mieście orków. Najpierw dostęp do ur thralla, potem kopalnia, wejście w głąb kopalni i zabicie demona na końcu.

Co do postu wyżej, nie sądzę żeby zabicie demona na bagnach było konieczne. Ja na tamtym etapie jeszcze nie zabijałem a mnie puścił.

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

xxx123

xxx123

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chcialem sie dowiedziec, czy ktos przeszedl cala gre na poziomie trudnym i czy faktycznie jest ,trudno' ?
zamierzam grac magiem , najlepiej ognia.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
chcialem sie dowiedziec, czy ktos przeszedl cala gre na poziomie trudnym i czy faktycznie jest ,trudno' ?

Ja grałem nekro. Jest dramat. Najgorsze jest to że jako mag ogranicza Cię rozdział bo nie możesz się kolejnego kręgu nauczyć

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
z tego co mi wiadomo to w AB mozna(chyba) uczyc sie kregow wczesniej,jest to zalezne od many i chyba ingeligencji,jak jest jeszcze inaczej to niech mnie ktos poprawi

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Hatton słuchaj no to zależy jak barzdo czujesz się na siłach. Wielu ludzi na tym forum odradza poziom normal bo ich zdaniem w pewnym momencie robi się za łatwo. jednak na trudnym i wyżej trzeba naprawdę się przyłożyć :D nie zepsuć żadnych zadań z gildiamii żeby expa nie stracić zbierać wszystko itd itd. Ja osobiście wybrałem trudny łucznikiem, miałem mnóstwo chwil zwątpienia, strzaskałem jedną klawiaturę, ale nie żałuję :D bo satysfakcja z przejścia kolejnego etapu ogromna.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja gram na legendarnym wojownikiem 2h, nawet pomimo uczucia, że ta klasa odstaje w returningu od reszty. Nie najlepiej poprowadziłem swoją postać, potraciłem sporo statystyk, ale daję radę i jest ta satysfakcja, kiedy wcześniej męczyło się z jednym smoczym zębaczem, a teraz rozrzyna się całe stado :D

Btw. Powiem Wam, że ostatnio moją zbroją jest pancerz obdartusa. Na pytanie czemu od razu odpowiem. Zdecydowanie mniejsza utrata wytrzymałości, a i tak przez cały czas robię wszystko, żeby nie zostać trafionym ani razu, a różnica +/- 160 hp, kiedy już mnie coś w końcu uderzy, to dla mnie not big deal.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Legenda wcale nie jest taka trudna z tego powodu, że umiejętności i taktyki potworów zbytnio się nie zmieniają. Zmieniają się tylko pkt ich statystyk. Także bójka ze scierwojadem czy innym przeciwnikiem nie wiele się różni czy to łatwy czy legendarny

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A takie pytanie. Co to za efekt, który nakładają zombie i jak go usunąć? :F

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jest to efekt hmm zatrucia bądź jakiegoś tam opętania. Jedyny sposób jaki znam aby to usunąć to zwój oczyszczenia. Bardzo przydatna rzecz. Generalnie pare razy cofam grę od starszego save bo nie wiedziałem jak to usunąć a hp spadało ;/

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jest to efekt hmm zatrucia bądź jakiegoś tam opętania. Jedyny sposób jaki znam aby to usunąć to zwój oczyszczenia. Bardzo przydatna rzecz. Generalnie pare razy cofam grę od starszego save bo nie wiedziałem jak to usunąć a hp spadało ;/

Pomaga jeszcze woda święcona

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pomaga jeszcze woda święcona
Przepraszam, dokładnie zwój się nazywa "oczyszczające światło". U mnie woda święcona nie pomaga na ten efekt. Może to kwestia poziomu trudności. Gram na trudnym.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na to działa bodajże czysty alkohol.

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
To i ja zadam pytanie.

Mam zamiar zacząć rozgrywkę ponownie, bo nie ukrywam że skusiłem się trybem Alternative Balance i płynącymi z tego korzyściami jak np. zdobywanie kręgów magii polegając na statystykach, a nie na rozdziałach. Prosiłbym o wypisanie wszystkich poziomów trudności i ich zmian względem siebie. Chyba, że są już gdzieś wypisane, to poprosiłbym o link. Tak z grubsza, to interesowałyby mnie głównie zmiany w misjach i najbardziej między hard a legendary - chyba, że jest coś wyżej.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na AB nie ma czterech tradycyjnych poziomów trudności, zamiast tego wszystko ustawiasz ręcznie - ilości HP i siły potworów, ilość PN-ów na poziom, limit lub brak limitu snu itp. Jest jedynie dodatkowa opcja - poziom "Nightmare", na którym wartości do wyboru są mniej korzystne, do tego zapisy można robić tylko w konkretnych miejscach itp. Zmian w misjach brak.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o orki to mogę ich zabijać bez strachu o zadnia powiązane z nimi w ich mieście? Bo po zabiciu orka spada o 1 reputacja ale w solucji pisze że i tak jest bug i aby iśc do Ur thralla nie trzeba 80 reputacji tylko trzeba wszystkie zadania zrobić.

Illuzius

Illuzius

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak dostarczyć kobiete dla skipa w misji "facet bez dziury chodzi ponury"

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Ezry Potrzebujesz reputacji, więc nie przesadzaj z zabijanymi orkami, dopóki nie wejdziesz do Ur-Thralla. Oczywiście, tej reputacji da się na upartego zebrać nawet 300, no ale tym niemniej.
@Illuzius Tak samo, jak prowadzi się kogokolwiek w misjach eskortowych. Problemem może być wytrzymałość przy płynięciu, no ale masz łódki, masz wejście do kanałów, masz skały...

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ xD - ale to tak na później xD

Mogę - bez obaw, że później okaże się, że można było z nimi gadać i wykonywać dla nich jakieś zadania - pozabijać orkowych dowódców wokół zamku w GD?

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

0 użytkowników
Do góry