Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831982 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831982

Odpowiedzi 37317

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
...granie pod zręczności jako SS jest  chybionym pomysłem.
Dlaczego? Rozwiń. Gram łucznikiem (2H) w AB i przymierzam się do bractwa.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile siły powinienem mieć na 3 rozdział? Poszedłem do Masyafu. Wszystko było elegancko. Każdego brałem na kilka uderzeń. Wszedłem do sanktuarium i tam nawet 5 sekund nie mogłem przeżyć. Przeszedłem tę lokację tylko dzięki Kronowi, który uporczywie zadawał przeciwnikom po 20 obrażeń i bieganiu w kółko Caloma, aż w końcu sam pozabijał sobie tych demonów-strażników (którzy swoją drogą byli dużo mocniejsi niż boss, którego pokonałem chwilę wcześniej :x)

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Winiu

Winiu

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z ulepszeniem szponu beliara, posiadam 400 dusz i kiedy chce wzmocnić nimi szpon to pisze że beliar nie jest zainteresowany moim darem, mogę jedynie umieścić dusze senyaka.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, czy po ubiciu kruka mogę bez konsekwencji rozwalić Adanara ? ( tego smoka przed świątynią).

Dzięki z góry.
Hatton

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić zeby odblokować opcje regenki many u Xardupy?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić zeby odblokować opcje regenki many u Xardupy?

Mieć 2 rozdział

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Hatton Smok jest w dalszym ciągu nieśmiertelny, o ile pamiętam.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Fenoloftaleinowy

Fenoloftaleinowy

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@muli27 Ja miałem to samo. Zaniosłem do Andre wszystkie głowy i dostałem tylko kasę. Zaznaczam, że nie byłem strażnikiem miejskim, ale myślę, że miecz mi się tak czy inaczej należał :P. Podejrzewam, że nie zaliczyło mi tego questa bo zabiłem wszystkich bandytów zanim w ogóle przeczytałem listy gończe z tablicy, może u Ciebie było to samo? Albo przyczyna była taka, że nie jestem strażnikiem.

Pytanie nr 1: Czy pancerz, który może stworzyć Bennet po przypłynięciu do Dworu Irdorath jest coś warty? Mam na myśli to czy jest lepszy od Pancerza Krwi z questa 'Zaginiony Brat'?
Pytanie nr 2: Co daje pasywka 'Przypływ adrenaliny' (czy jakoś tak :D)?

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
@Cruc  Jak przeszedłeś wszystko bez większych problemów a Calom sprawił Ci trudności to moim zdaniem masz dobrą ilość siły. Calom z tymi demonami to jest jeden z tych bardziej upierdliwych bossów. Ja to robiłem mając chyba tam z 400 siły z hakiem może.

@Hatton Nie zabijesz go, niestety nieśmiertelny, a szkoda.

@Fenoloftaleinowy Podbijam, też bym chciał wiedzieć co daje ten "Przypływ adrenaliny" w pancerzu krwi.

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
@Winiu

Za mało karmy u Beliara chyba masz. Albo z tego co pamiętam to nie każda gildia może konszachtować z Beliarem.

Edit: Jest ktoś w stanie potwierdzić, że wszystkie, albo chociaż 95% questów znajduje się w przyklejonym do tematu poradniku na steamie?

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Fenoloftaleinowy to bez znaczenia. Sam robiłem tego quest czytając listy już po zabiciu dwóch. To musiał by się bug a misję może zrobić każdy nie trzeba być strażnikiem ale tylko strażnik dostanie miecz w nagrodę

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, jeszcze jedno pytanie. Jestem w 4 rozdziale. Kojarzy ktoś może gdzie zdobędę jakąś lepszą kusze niż ta sklepowa od tandora? (ciężka kusza, bodaj 240 dmg, wymaga 250 siły) dzięki

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Najlepszą kuszą jest, oprócz tej z małą ilością bełtów, kusza od orkowego łowcy z miasta orków. W temacie o solucji i poradach jest bodaj wylewny post na temat zdobycia najlepszej wersji tej kuszy. No, chyba, że od 2.0+AB jest do zdobycia jakaś LEPSZA kusza, ale raczej nie sądzę. Chociaż, jak piszesz - 4 rozdział - to nie wydaje mi się, żebyś był ją w stanie zdobyć, CHYBA, że nie odwiedzałeś jeszcze ognistej jaskini z duchem ognia z zadania od opiekunów. Zresztą, przeczytaj post, ocenisz sam co zrobiłeś i czy sobie poradzisz.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Najlepszą kuszą jest, oprócz tej z małą ilością bełtów, kusza od orkowego łowcy z miasta orków. W temacie o solucji i poradach jest bodaj wylewny post na temat zdobycia najlepszej wersji tej kuszy. No, chyba, że od 2.0+AB jest do zdobycia jakaś LEPSZA kusza, ale raczej nie sądzę. Chociaż, jak piszesz - 4 rozdział - to nie wydaje mi się, żebyś był ją w stanie zdobyć, CHYBA, że nie odwiedzałeś jeszcze ognistej jaskini z duchem ognia z zadania od opiekunów. Zresztą, przeczytaj post, ocenisz sam co zrobiłeś i czy sobie poradzisz.

W jaskini niestety już byłem. Nie można tam wejść już drugi raz? Dzięki za tego Tag Nora, ogarnę go. A kojarzysz gdzie on mniej więcej stoi? Nie kojarzę żebym z nim gadal kiedyś jak grałem nekro.

Dodatkowo jeszcze jedno pytanie. Czy istnieje jakaś mapa tych 14 kamiennych tablic do zadania blask dawnej świetności? Nie chce mi się tam lazic i tyle szukać :(

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam śmieszny problem Greg nie chce do mnie zgadać. Początek gry gram na AB ktoś miał coś takiego? Coś się zmieniło i jest jakiś nowy warunek?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W jaki sposób można zabić tego ognistego demona w Bibliotece Uczonych, Broń na niego nie działa a z czarami też krucho bo gram Strażnikiem Miejskim a nie magiem.

Bobo0

Bobo0

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić aby Ur_Trall pogadał ze mną o świątyni Śniącego? Cały czas mi mówi, że orkowie sami se poradzą.

@Keldron musisz mieć srebrną broń 1h jest w zawalonej kopalni w drodze do GD, a 2h w starej wieży Xardasa.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić aby Ur_Trall pogadał ze mną o świątyni Śniącego? Cały czas mi mówi, że orkowie sami se poradzą.

@Keldron musisz mieć srebrną broń 1h jest w zawalonej kopalni w drodze do GD, a 2h w starej wieży Xardasa.

Musisz zabić demona w kopalni orków.

Bobo0

Bobo0

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatton Tzn. Ze Ur_Trall musi wpuścić mnie do kopalni i jest tam jakiś quest? Bo jeszcze tego nie robiłem.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Bobo0

Aby Ur thrall wpuścił nas do orkowej kopalni musimy spełniać kilka wymagań:

- Zabić demona na bagnach w zadaniu Mroczne rytuały
- Mieć rozpoczęte zadanie zaginieni bez wieści u Garonda do momentu udania się do lidera orków czyli po rozmowie z Yergenem , Talbonem i Garondem.
- Posiadać 60 retoryki

I tak musisz ogarnąć kopalnie żeby iść dalej

0 użytkowników
Do góry