Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820868 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820868

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Marid To był jeden z demonów, które mogłeś przyzwać runą demona Legionu - na imię miał bodaj Shemron. I ten temat miałby kilkaset stron mniej, gdyby każdy offtop był kasowany.
@SolariS Zostaje ci błagać Gravo o pomoc. Albo wczytać save'a i sprzątnąć Opolosa jak należy (jeżeli Parlan nawet cię nie zagadał, spróbuj wejść nocą lub na czarnej mgle, żeby wymusić z nim dialog)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Karuzel

Karuzel

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie dlaczego spadła mi umiejetnoś walki bronią jednoręczną? Zaraz na początku wbiłem na 30%, potem zdobyłem kilka bonusów, uzylem tabliczek i mam mniej niż 25 teraz i koszt nauki 2.Sa jakies ujemne modyfikatory w tej modyfikacji?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao u Gravo nie mam żadnej kwestii dialogowej a save nie wchodzi w gre bo to było kilkadziesiąt questów i cały jeden rozdział temu.. Nie chce zaczynać od nowa głupio zrobiłem bo nie pomyślałem że zjebałem dalszą grę (nie grałem nekro nigdy wcześniej)

Musi być jakiś sposób

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@SolariS
(jeżeli Parlan nawet cię nie zagadał, spróbuj wejść nocą lub na czarnej mgle, żeby wymusić z nim dialog)
@Karuzel Może nosiłeś wcześniej broń, która dawała ci bonus?

You didn't grow.
You didn't improve.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie najlepiej łowić ryby???

W wodzie.
ale ty jesteś błyskotliwy powiem ci przygłupie

Graba4

Graba4

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, proszę o pomoc 1 pytanie dotyczy misji z Sonją, aby przyprowadzić ją Skipowi. Przychodzę do niej po 2/3 dniach próbowałem obu opcji i jedynie co mówi to "Zostaw mnie w spokoju". A 2 pytanie dotyczy, łowienia jak się łowi bo nwm ;c.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao zrobiłem to na czarnej mgle niestety Parlan ma swoje typowe dialogi ale poszedłem tak do Pyrokara i ruszyłem sobie zadania niestety to sposób dosyć słaby bo oni nadal mnie nienawidzą

Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@SolariS To zostało wczytanie save'a. Powinien być dialog z Parlanem, w którym mówi, że jesteś teraz banitą w klasztorze, potem można pogadać z Gravo. Może twoje majstrowanie w GVE to zepsuło.
@Graba4 Do Sonji przyjdź, gdy dostaniesz wpis w dzienniku do zadania dotyczący tego, że masz ją sprowadzić z powrotem.

You didn't grow.
You didn't improve.

Karuzel

Karuzel

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak napisałem miałem 30%. Bonusa od miecza nie liczę to tylko 2% bo to początek gry. Teraz miałem 24% musiałem się douczyć 6% i to po 2PN za 1%. Powinienem mieć kolo 40 w tym momencie. Jest tak jaby zamiast dodawać mi odejmowało punkty.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao miałem backup sprzed zmian w GVE wgrałem go i spróbowałem twojego sposobu jednak to nadal nie działa

Chyba pozostaje mi nowa gra bo nawet nie mam starego save chyba że ktoś ma jakiś sposób

Graba4

Graba4

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao wiesz może jak uzywa się wędki i jakie profity moze przyniesc lowienie?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nowa kopalnia - to wątek snieznych gor orkow? moge tam wbic w 3 rozdziale czy to na pozniej?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Karuzel Brakuje mi pomysłów. Spróbuj poszukać wcześniejszych sejwów i zobaczyć, kiedy dokładnie "spadły" ci procenty.
@SolariS Może rzuć niepamięć na Parlana i do niego zagadaj. Ogólnie to bardzo dziwnie wygląda.
@Graba4 Nie. Nigdy tego nie używałem.
@dede Wolną kopalnię możesz wyczyścić kiedy chcesz, jednak za nią jest kraina górskich orków, tam lepiej się nie pchaj, dopóki nie dostaniesz orkowej zbroi.

You didn't grow.
You didn't improve.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej,

Czy zadanie "Ur-shak" da się jakoś wykonać? Z którymi orkami mam pogadać? Jak zabiję Hosh-packa to zadanie chyba zawiśnie w próżni? ...

Dzięki

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Hosh-Paka możesz zabić, tylko pamiętaj, że jeśli zechcesz o tym powiedzieć Ur-Shakowi, musisz mieć zwój Niepamięci. Żeby zadanie ukończyć, musisz pogadać z Ur-Thrallem po zakończeniu wątku Doliny Cieni.

You didn't grow.
You didn't improve.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hosh-Paka możesz zabić, tylko pamiętaj, że jeśli zechcesz o tym powiedzieć Ur-Shakowi, musisz mieć zwój Niepamięci. Żeby zadanie ukończyć, musisz pogadać z Ur-Thrallem po zakończeniu wątku Doliny Cieni.

Jao, właśnie tu mam problem. Nie mam zwoju niepamięci, a Ignaza mi otruli w 3 rozdziale ... Czy możne gdzieś taki zwój jeszcze zdobyć? ...

Graba4

Graba4

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao nie wyswietla sie nic w dzienniku, przesypiam na szybko te 3 dni i dupa. Nic w dzienniku nie ma, a ona mowi tylko zostaw mnie w spokoju xd.

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę fajkę dla Jacka? W solucji pisze że mam iść do Grega (2 rozdział). Idę do Grega, pytam się go czy znał jakiegoś tam pirata, on mówi że tak ale nic więcej nie wie. Zadania dl niego wszystkie wykonałem a fajki jak nie ma tak nie ma. Dodam, że jestem w 3 rozdziale. To coś zmienia? I jeszcze jedno.. Czy książka u Matteo dla Loi pojawia się w określonym momencie, bo nie mam możliwości kupna  jej od niego?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę fajkę dla Jacka? W solucji pisze że mam iść do Grega (2 rozdział). Idę do Grega, pytam się go czy znał jakiegoś tam pirata, on mówi że tak ale nic więcej nie wie. Zadania dl niego wszystkie wykonałem a fajki jak nie ma tak nie ma. Dodam, że jestem w 3 rozdziale. To coś zmienia? I jeszcze jedno.. Czy książka u Matteo dla Loi pojawia się w określonym momencie, bo nie mam możliwości kupna  jej od niego?

Musisz zagadać do Grega w momencie jak pali fajke. Dla Loi potrzebujesz książki "poezja Myrtany" czy coś takiego.

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hatton dzięki za pomoc z fajką, a co do książki to wiem że tej potrzebuje i w solucji pisze że ma ją Matteo do sprzedania ale u mn jej nie ma i w tym problem.

0 użytkowników
Do góry