Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8848444 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8848444

Odpowiedzi 37317

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
nie nie mozesz,jakbys czytał poradnik to bys wiedział,zostaje Ci wczytanie gry.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

waldess

waldess

Użytkownicy
posty29
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z trollami walczy sie normalnie. Bijesz ile dasz rade, on cie uderza, bugujesz tylde i dalej bijesz, i tak w kółko.

Możesz użyć karmy, zanim dojdziesz do szponu (tylko dwurwczny szpon, nie ma wersji "włóczni") to nabijesz jeszcze mnóstwo u Beliara.

Mi właśnie chodzi o to, żeby mnje nie uderzał. Nie bije trolli jeszcze wystarcxająco mocno żeby przeżyć kilka uderzeń i go zabić. Na dalszym etapie to i owszem, można tak robić.

Jak sie buguje tylde ?

Mnie*

Skoro nie zadajesz mu tyle dmg ile trzeba to sie nie pchaj do walki z nimi, proste.
Tylde sie buguje... poprzez klikanie jej!

xardars

xardars

Użytkownicy
posty48
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proszę o pomoc

Zwerbowałem węża do obozu i jak go zaprowadzam to on cały czas za mną łazi i mnie ma żadnej rozmowy to jakiś bug czy coś zapsułem?

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oddałem maskę sniacego xsardasowi bo nie gram jako mag, dobrze zrobiłem czy będzie mi po coś potrzebna?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Proszę o pomoc

Zwerbowałem węża do obozu i jak go zaprowadzam to on cały czas za mną łazi i mnie ma żadnej rozmowy to jakiś bug czy coś zapsułem?
musisz go zaprowadzic do kopalni a mianowicie do jednej z odnóg z rudą.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ktoś ma pomysł gdzie mogę znaleźć/kupić srebrny miecz? 3 rozdział jako łowca smoków

,,Śmierć to pojęcie względne''

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Witam Pytanie czy zapisy z wersji  66.1 nie są kompatybilne z 66.2 ? bo chce zagrać na nowej Wersji Returna a przypomniałem sobie że ta nowa wersji już jest a przed chwilą zacząłem grać w 66.1 tak więc czy save będą działały na 66.2 czy nie ?

DomekGaming

DomekGaming

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanko, jak dokładnie przebiega tworzenie strzał? Postępowałem dokładnie tak jak pisało mi w dzienniku(pisało że muszę mieć stalowe pręty, piłę i szczypce) stworzyłem groty do strzał, podszedłem do warsztatu Bospera i gdy zaznaczyłem stwórz strzały => normalne strzały i wyskoczył mi komunikat "Nie mam wszystkich składników!" Proszę o pomoc bo próbuję to rozgryźć już jakiś czas

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Musisz jeszcze coś zrobić w warsztacie Thorbena  z tego co pamiętam
@DomekGaming 

DomekGaming

DomekGaming

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Okej problem rozwiązany, te groty strzał co koło Thorbena się robi miałem. Problem polegał na tym że te pręty trzeba było przekuć w głowice strzał na kowadle. W samej grze nie było o tym wzmianki, pisało tylko że pręty są potrzebne, lul.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oddałem maskę sniacego xsardasowi bo nie gram jako mag, dobrze zrobiłem czy będzie mi po coś potrzebna?
Nie. Maskę chyba tylko nekromanta może używać ale może również inni magowie.

Post połączony: 2018-11-10, 16:49
Witam Pytanie czy zapisy z wersji  66.1 nie są kompatybilne z 66.2 ? bo chce zagrać na nowej Wersji Returna a przypomniałem sobie że ta nowa wersji już jest a przed chwilą zacząłem grać w 66.1 tak więc czy save będą działały na 66.2 czy nie ?
Nie będą działały ale pamiętam, że był jakiś patch, który umożliwiał przejście z jednej wersji do drugiej. Może to było z wersji 66.1 do 66.2. Musiałbyś poszukać na rosyjskim forum.

Post połączony: 2018-11-10, 16:51
Ktoś ma pomysł gdzie mogę znaleźć/kupić srebrny miecz? 3 rozdział jako łowca smoków
Z tego co pamiętam to w kopalni po/m Khorinis i GD, w wieży Xardasa w GD i u Kreola. Kupić raczej się nie da.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Kolejne pytanie czy na hardzie takie opcje jak Karma u bogów + dzień i godzina nie jest pokazana bo mi się nie pokazuje a w opcjach jest zaznaczone że ma być pokazane

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Kolejne pytanie czy na hardzie takie opcje jak Karma u bogów + dzień i godzina nie jest pokazana bo mi się nie pokazuje a w opcjach jest zaznaczone że ma być pokazane

Kliknij I na klawiaturze

,,Śmierć to pojęcie względne''

Graba4

Graba4

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, gram sobie takim łotrzykiem. Mam już 100 zręczności, osiągnąłem 3 próg zręczności (3pkt nauki za 1zręczności). Czy teraz mogę pić wszystkie eliksiry i tak dalej na zręczność czy zostawić na później?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Graba4 Mikstury możesz pić bez problemu ponieważ progi punktowe się "przesuwają" z każdą wypitą miksturą.

Bobo0

Bobo0

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć dusze do ulepszania szponu beliara?

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bobo0 mozecie przestac spamic tym samym pytaniem co 5 stron??? wpisz w internet gothic 2 returning dusza szpon beliara to ci chyba z tego forum ze 100 odpowiedzi wyskoczy ale po co przeciez lepiej tu pisac

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Jakie zadania MUSZĘ zrobić aby z czystym sumieniem przejść do 4 rozdziału?

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Bobo0

Bobo0

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mystoo Nie bo to wcale nie jest tak, że szukałem i nie mogłem znaleźć odpowiedzi(nie mowię ze jej tam nie ma, po prostu mi się nie udało). Specjalnie założyłem konto aby o to zapytać. To był mój pierwszy post. A Ty zamiast odpowiedzieć i nie zaśmiecać tematu to wolisz pisać swoje mądrości które są tak samo potrzebne jak mądre.

Ps. Możesz se odpowiadać, nie licz na kolejne moje odpowiedzi. Dla mnie dyskusja jest skończona, zadałem pytanie i liczę, że ktoś udzieli mi pomocy.

0 użytkowników
Do góry