Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8251524 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8251524

Odpowiedzi 37317

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
@Artos123 jaki masz poziom i staty?
lvl 47
siła 50
zr 50
hp 1500
wyt 300
mana 250
int 115
p.n.25

Post połączony: 2018-11-04, 12:31
@Jao  jeszcze gorzej 5 hp odejmuje i to tylko aż mi się wytrzymałość nie skończy xd

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Artos123 jaki masz poziom i staty?
lvl 47
siła 50
zr 50
hp 1500
wyt 300
mana 250
int 115
p.n.25

1.5k hp i 47lv pod koniec 3 rozdziału
*pani spadająca z łóżka*
Z takimi statystykami to ja sie nie dziwie, ze nic zabić nie umiesz. Masz szpon beliara jako rune? Z takimi pkt inteligencji to ja bym sie nawet do Jarkendaru nie pchal.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No many ma mało, ale hp nie jest takie złe o ile gra na trudnym. Ja miałem chyba 600 many i 1.7k hp na pustyni 

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wbić 40 inteligencji nowicjusz ciemności w 1 rozdziale nie wydając całej kasy na książki. Mam 26

Silvero

Silvero

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moje pytanie dotyczy nauki many, ponieważ mam już drugi rozdział i żaden z trainerów (Vatras, Xardas, Gallahad) nie chce mnie uczyć, ponieważ piszę że osiągnąłem limit, który wynosi 50 punktów many. Wiecie kiedy ten limit się zmienia?

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moje pytanie dotyczy nauki many, ponieważ mam już drugi rozdział i żaden z trainerów (Vatras, Xardas, Gallahad) nie chce mnie uczyć, ponieważ piszę że osiągnąłem limit, który wynosi 50 punktów many. Wiecie kiedy ten limit się zmienia?

Musisz kilka razy wybrać opcję nauki po 1 punkcie. Wtedy znowu odblokuje ci sie po 5 pkt
Przynajmniej tak jest u mnie

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne, że przed przyjściem do ur-daha na mapie są tylko 4 mroczne kryształy? Bo obszedłem wszystkie miejscówki i więcej nie ma.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ej bo miałem misje od maga ognia aby przyprowadzić salandrila ponieważ czeka go kara, powiedzcie mi o co chodzi bo on cały czas stoi w klasztorze i jest obrażony nawet niepamięć nie działa, mogę coś tym zrobić czy o co chodzi ???

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak to się chyba konczy. Juz nic nie zrobisz. Ogólnie to nie on był winny tylko bodajże rossi żona sekoba

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra pogadałem  z ur-dahem i sprawdziłem wszystkie miejsca i wciąż nie mogę zrobić zadania. Co mogę zrobić?

Artos123

Artos123

Użytkownicy
Mistrz palenia
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz palenia
Dobra inne pytanie jak zabić tego wielkiego pełzacza , bo tę kolumnę użyłem już dawno temu i nie mam zapisu xd

Nawet jak upadne to wstane a wtedy masz PRZEJ*BANE

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Inaczej go nie zabijesz.
Czyli nie zrobisz pustyni.
Czyli zjebales

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Bartczenkooo Teraz powinieneś mieć już opcję oddania questa u Serpentesa.
@Dudeus Użyj kodów - edit focus i goto vob. Pokaże ci to, który kryształ ominąłeś. Potem wczytaj save, żeby nie mieć Marvina w osiągnięciach.
@Artos123 Serio, kurwa, serio? Zostaje ci wejść do jego leża po wypiciu czarnej mgły.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao ale co napisać po tym Goto vob?

Post połączony: 2018-11-04, 14:54
Nvm, dostaje powiadomienie no vobs found.

kuba25000

kuba25000

Użytkownicy
posty38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktos do huja Jak wreszcie zalozyc ten jebany szpon beliara? Gadalem o nim z saturasem i tym smokiem a w kapliczce jest tylko ulepsz szopn jak klikam pisze za malo dusz. Wiec przyzwalem na kodach ten szpon moge go zalozyc ale ciagle mnie piorun napierdala co jakies 2minuty POMOCY!!!!!!!!!!!

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kuba25000 Musisz ulepszyć szpon zwykłymi duszami. Nie wiem ile trzeba ich na miecz bo gram magiem.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktos do huja Jak wreszcie zalozyc ten jebany szpon beliara? Gadalem o nim z saturasem i tym smokiem a w kapliczce jest tylko ulepsz szopn jak klikam pisze za malo dusz. Wiec przyzwalem na kodach ten szpon moge go zalozyc ale ciagle mnie piorun napierdala co jakies 2minuty POMOCY!!!!!!!!!!!

Powinieneś mieć okolo 300 karmy u Beliara, kryształ z duszą Senyaka lub 400 zwykłych dusz. Po tym zabiegu dopiero normalnie możesz z niego korzystać. Z Xardasem rozmawiales na ten temat?

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Inteligencja z tego co widze wpływa na dmg zaklęć , a na co wpływa magiczna moc?

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

kuba25000

kuba25000

Użytkownicy
posty38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Powinieneś mieć okolo 300 karmy u Beliara, kryształ z duszą Senyaka lub 400 zwykłych dusz. Po tym zabiegu dopiero normalnie możesz z niego korzystać. Z Xardasem rozmawiales na ten temat?

mam 300 karmy u beliara krysztal z dusza senyaka tez

Post połączony: 2018-11-04, 17:34
@kuba25000 Musisz ulepszyć szpon zwykłymi duszami. Nie wiem ile trzeba ich na miecz bo gram magiem.

Jak zbierac te dusze

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@kuba25000 Mam dziwne wrażenie, że już ci o tym pisałem. Za pomocą Mory Ulartu.
@Dudeus Po "goto vob" wpisujesz kod na czarny kryształ - ten, który pokaże ci się, gdy mając taki kryształ zaznaczony użyjesz "edit focus". Jeśli to nie pomaga, zostaje ci insert.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry