@Namrok19r Nie rozumiem wgl twojej logiki, piszesz, że Returning jest dla wytrawnych graczy, a nie dla osób typu pokolenie " Amerykańskich hamburgerów". (xd) Po co na siłę pokazujesz że jesteś super myślącym graczem i uważasz że jak ktoś sobie sam rady nie daje i płacze bo ma za małe staty na lokacje to jest leszczem i nie powinien w tego moda wgl grać. Dobra te słabe staty w jakimś stopniu jestem wstanie zrozumieć (trzeba jakoś umieć rozwijać postać) ale kurde, gdzie w czystym Gothicu 1,2,3 trzeba jakieś porady czytać, tam nie ma co zrąbać a jak już to da się jakoś naprawić. A w returnie jak sam napisałeś trzeba porady na start czytać. Jak zaczynam grać w grę to nie myślę o znajdowaniu porad na start tylko o dobrej zabawie i że sam sobie dam rade nie spojlerując niczego poradami. Mi akurat się dobrze gra, bo czytam te porady, choć wolałbym sobie sam dawać radę ale już sie nauczyłem że jak coś źle zrobię to konsekwencje tych czynów mogą doprowadzić że nie ukończę gry więc wolę się upewnić. Ale nie na tym to powinno polegać.