Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8255147 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8255147

Odpowiedzi 37317

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, dlaczego mogę zabrać tylko 5-6 ludzi na statek? (5rozdział)

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, dlaczego mogę zabrać tylko 5-6 ludzi na statek? (5rozdział)
Popatrz sobie wcześniejsze strony, po prostu musisz brać w odpowiedniej kolejności

Mathias

Mathias

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z wyrobem strzał. Otóż po zrobieniu grotów i kawałków drewna u Thorbena aktywując stół łuczarza mam komunikat "brak odpowiednich przedmiotów". Raczej mi na tym zależy, biorąc pod uwagę że kupowanie strzał i bełtów się nie opłaca. Byłbym niezwykle wdzięczny za pomoc.

Ponawiam pytanie. Jak uruchomić stół łuczarza koło Thorbena żeby zrobić patyki do strzał? Jakieś protipy?

A wykułeś głowicę strzał na kowadle? bez tego nie ruszyć nic przy stole łucznika czy jak to tam się zwię.
Potrzebne ci groty strzał z drewna oraz głowicę ze stalowych prętów i dopiero wtedy możesz iść robić strzały tam do Bospera czy do obozu myśliwych jak kto woli

Mam głowice strzał i kawałki drewna a mimo to nie moge uruchomić stołu łuczarza.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Mathias masz kawałki drewna wycięte z pnia, czy już porozdzielane na drzewce do strzał? Rozdziela się je na "Stole łuczarza" obok pnia przy domu Bospera. W tłumaczeniu jest oczywiście błąd - pisze "groty do strzał" a powinno pisać "drzewce do strzał".
Musisz oczywiście też mieć wykute na kowadle ostrza do strzał (nazwane "głowice strzał" - też nie do końca poprawne tłumaczenie, powinny być raczej w tym przypadku "groty strzał" lub "ostrza do strzał") i wtedy wchodzisz do domu Bospera i składasz strzały na "Warsztacie łuczarza".

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z wyrobem strzał. Otóż po zrobieniu grotów i kawałków drewna u Thorbena aktywując stół łuczarza mam komunikat "brak odpowiednich przedmiotów". Raczej mi na tym zależy, biorąc pod uwagę że kupowanie strzał i bełtów się nie opłaca. Byłbym niezwykle wdzięczny za pomoc.

Ponawiam pytanie. Jak uruchomić stół łuczarza koło Thorbena żeby zrobić patyki do strzał? Jakieś protipy?

A wykułeś głowicę strzał na kowadle? bez tego nie ruszyć nic przy stole łucznika czy jak to tam się zwię.
Potrzebne ci groty strzał z drewna oraz głowicę ze stalowych prętów i dopiero wtedy możesz iść robić strzały tam do Bospera czy do obozu myśliwych jak kto woli

Mam głowice strzał i kawałki drewna a mimo to nie moge uruchomić stołu łuczarza.

Masz kawałki drewna, ale czy zrobiles cos z nich na stole kolo Thorbena?
O ile sie nie myle to:
1.Stalowe pręty przerabiamy na groty
2. Zdobywamy kawalki drewna
3. Robimy z nich podstawy strzał na stole kolo Thorbena (kurr stół rzemieślnika? Stół stolarza? Nie pamiętam jak to sie nazywa, w każdym razie nie chodzi mi o stół luczarza u bospera)
4. Robimy strzały na stole luczarza

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Mam takie dość nietypowe pytanie odnośnie kamieni druidow. Czy istnieje jakiś spis tych kamieni?
Nie chodzi mi płytki aktywujace, tylko o same kamienie.

Poszukuję tego spisu głównie dla Górniczej Doliny, ponieważ no nie mogę ich znaleźć. Liczyłem że przed wejściem do miastem orków będzie - nie ma i muszę zasuwac albo z zamku albo spod Starej Kopalni.
Liczyłem że będzie przy orkach w górach obok Wrzoda - nie ma, muszę zasuwac od wieży Xardasa.
No to jak tam nie ma to gdzie one są? W Khorinis tych kamieni jest tyle że to aż przesada, dodatkowo czasem są praktycznie 3 obok siebie (obóz myśliwych, bractwa, za brama blokująca wejście do Doliny) a w dolinie nie ma do tak kluczowych miejsc, tylko trzeba biegać z buta?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No   trzeba to jest nic ty się dopiero nabiegasz to jeszcze przed tobą.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
W zadaniu ludzie do obozu jest możliwość wyprowadzenia grimesa i skazannca przez tą kopalnie? Bo gdy mówię mu ze możemy iść tedy to on mówi żebym prowadził a on stoi w miejscu nwm czy on się gdzieś respi czy o co chodzi?

Spokojnie zrespią się przy bramie do Górniczej Doliny i tam będą czekać ... albo będzie czekać tylko Grimes bo ja tak miałem np :D

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

bratt94

bratt94

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, mam pytano do Was, mianowicie jestem w 4 rozdziale i muszę odpalić zaklęcie niepamięć na Ur-shaka. Problem sie pojawia, że zaklęcie tego nie mam a Ignaz nie żyje. Doradzicie gdzie mogę go kupić/znaleźć/stworzyć??
Gram łowcą smoków wiec nauka zaklęcia od guru odpada ;//

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką nagrodę wybrać dla nekromanty za zadanie mroczna sieć?

Urszizu

Urszizu

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję za poprzednią odpowiedź ale mam kolejny problem.
Górnicza dolina - opuszczona kopalnia kolo przełęczy Khorinis.
Po wejściu do kopalni mijam tą wodną sadzawkę (można iść w dół do kilku szkieletów albo w prawo) - skręcam w prawo i problem jest taki, że za chiny nie mogę wskoczyć na te schodki. Postać podskakuję do góry ale nie łapie krawędzi a to jedyna droga w głąb kopali, ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić. Jestem w rozdziale 2 ale wątpie żeby to miało jakiś wpływ.

EDIT: dobra, musiałem wyrzucić na ziemie pancerz najemnika i po nim wejść

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś alternatywa dla potek HP? Wykorzystałem wszystkie potki, wszystkie serafisy na potki, a jeszcze dużo do zarobienia przede mną (2 rozdział)
Cos tam o jakiejś wodzie Adanosa słyszałem.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jest jakaś alternatywa dla potek HP? Wykorzystałem wszystkie potki, wszystkie serafisy na potki, a jeszcze dużo do zarobienia przede mną (2 rozdział)

Jak to możliwe, że wszystko zużyłeś ? Wykupiłeś od handlarzy też ? Pierwszy raz spotkałem taki problem :D Nie masz śpiwora czy jak ? jedynie to Ci pozostaje albo czekanie do następnego rozdziału.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jak to możliwe, że wszystko zużyłeś ? Wykupiłeś od handlarzy też ? Pierwszy raz spotkałem taki problem :D Nie masz śpiwora czy jak ? jedynie to Ci pozostaje albo czekanie do następnego rozdziału.
Tak to jest jak na 2 rozdziale robisz co sie da xD
Za dużo potkow zuzywalem na początku i tak wyszlo, ze jestem goły i wesoły, a nawet PA nie dokonczylem xD

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Duale to miazga, ze o jeju, jestem w trakcie robienia lasu assasynow, ktos określiłby dokładnie gdzie jest Famid ten od questa do zadania wierni ludzie Osaira? 3 tamtych zrobilem, banalne pytnie, przeszukalem przed samym wejsciem do swiatyni (tam gdzie zabijalo sie nowicjusza dla zbroi), przed wejsciem do samej swiatyni, no ale brak pomyslu, a robie to zadanie przy okazji robienia innych questow, wiec bez spiny pewnie znajde, ale noo wolalbym zrobic questa to z gorki byloby juz
edit. a jednak znaleziony i byl w swiatyni przy brzegu hah, wiedzialem ze jak napisze to od razu znajde no ale coz

mani124578

mani124578

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak moge zdobyć czysty alkohol?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@mani124578 Kupić lub zrobić z grogu/ginu. Receptury u Samuela i chyba Constantino.

Post połączony: 2018-10-19, 19:56
Dobra nie moge sobie poradzić z tymi dwoma Amulami. Demony mi ich wypychają od siebie i sie uzdrawiają. Nie mam też tyle mocy żeby zburstować tego słabszego. Jakieś rady/ruski filmik?

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie jest lester? ostatnio go spotkałem kolo wierzy jak xsardas  zniknal teraz nie widze go tam akt 5

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Ile potrzeba retoryki aby przekonać Onara żeby więcej płacił?
2. Czy kupienie dziennika Vatrasa za 5k jest ważne, bo to trochę sporo hajsu i mi szkoda.
  Wiem, nie zdążyłem na czas i muszę teraz kupić :(. Więc wole się upewnić czy warto.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak masz wyuczone kowalstwo i wydobycie rudy na 100, to 5k golda to marne grosze, więc nie ma co żałować.

0 użytkowników
Do góry