Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820004 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820004

Odpowiedzi 37317

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Brakuje mi teraz esencji potężnego demona. Jeśli wierzyć ruskim to nie ma takiej esencji w ich spisie bossów. Może ktoś wie gdzie ją znajdę?

Post połączony: 2018-10-09, 21:08
@Adu Użyj funkcji szukaj w komputerze. Miałem takie coś z Returnem 1.1 Mój sejw po crashu wylądował w jakims wirtualnym folderze.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 co nie zmienia faktu, że nie wiem czy to bug czy przez AB czy zwykły returning ma jakiegoś ''questa'' dla nekromanty, aby odblokować te runki, więc raczej też moge tutaj też sie zapytać :)

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na odzyskanie Save z gry?

Wchodzę i czysto.. brak Save, 100h gry w plecy, folder Save pusty, odwracanie systemu do momentu gdzie na 100% było wszystko ok nic nie dało, folder nadal pusty i brak Save, miał ktoś coś takiego?

Znacie jakieś programy do przywracania plików, cokolwiek? Zwykłe przywracanie systemu nie przywraca Save.

Przeszukaj dokładnie komputer. Może masz dwa foldery z gothikiem i używasz tego drugiego? Nawet sprawdz kosz albo elementy w kwarantannie w antywirusie. Mi Kiedyś z dupy wyjebalo folder z zapisami z innej gry do kwarantanny...

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Zrobiłem nową grę i już nagle nie pokazuje mi wytrzymałości, godziny, dnia itd. Klikam 'l' ale nic nie pomaga jak to przywrócić ? na starych zapisach normalnie działa

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus Może to wina Ab albo jakiś bug, ktoś sie może orientuje czemu na 3 rozdziale na 3 kregu nie moge nauczyć sie run? (nekromanta)

sebix

sebix

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zaginął mi pyrokar w 7 rozdziale. zebrałem wszystkich do bitwy, powiedziałem o tym Hagenowi, a ten kazał mi jeszcze poinformować magów ognia, tylko że nie mogę znaleźć pyrokara. ktoś coś? w solucjach nie ma nic o jego zniknięciu czy zmianie miejsca pobytu

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby zabić Senyaka, trzeba zrobić krzyż żywiołów? Podobno lepiej sfery oddac Stonisowi? Mam Mortę Ulartu.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bez żadnego problemu wgniotłem go w podłogę nie używając krzyża.

Nie uwolniłem PopKorna z więzienia Garonda w drugim rozdziale. Teraz nie mogę się dostać do paki, a Garond tam siedzi wg solucji przynajmniej.

Czy to oznacza, że już mogę szukać kodu na ten klucz? Zbieram co prawda ekipę na atak.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@sebix Za to w dialogu jest, że idzie do tajemnej biblioteki.
@Namiot Jak zbierasz ekipę, to spoko - znajdziesz klucz przy dowódcy. Gorzej, jakbyś wybrał opcję z przeszpiegami w zamku.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao jeszcze jedno pytanko niestety. Pokręciłem się trochę po zamku i nagle Orik pojawił przed wejściem do więzienia. Orkowie go zabijają. O jest do czegoś potrzebny czy robi za znak informacyjny ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Też kiedyś miałem takiego buga. Orik nie jest potrzebny, więc spokojnie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zakładam, że nikt nie wie gdzie znajdę ta potężną esencję demona? W ogóle demony są przereklamowane 3 razy ulepszone są w sumie gorsze do szkieletow wojowników, tyle że nie giną od bossów.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś może kod na róg trolla jaskiniowego? Bo za cholere nie wiem gdzie mój zniknął. Możliwe jest żeby Falk go zabrał przy robieniu zbroi z czarnego trolla?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos tak do najlepszej zbroi myśliwych wymagany jest ten róg (za zbroję, którą możesz zrobić, gdy oddasz trofeum trolla z pustyni)

kod to: ITAT_BLACKTROLLHORN

ogólnie strona do kodów: https://rpgrussia.com/threads/gotika-2-vozvraschenie-2-0-marvin-zhiv.8731/

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos niemozliwe mam ten rog i razem z rogami cieniostwora wrzucilem do kufra u mysliwych, obok gdzie sie tworzy zbroje zeby sie nie zapodzial. Mi po pustyni zabral skore z konkretnie tego trolla, zadnego rogu nie zabieral az sie zdziwilem xD

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra znalazłem u ruskich gdzie mogę znaleźć wszystkie 6 esencji. Proponuję przenieść to do FAQ/solucji.
Słaba esencja demona - demon z świątyni Adannosa/Lucian
Średnia esencja demona-Teamruka demon z górskiej fortecy
Silna esencja demona - boss zombie z jaskini bólu
Słaba esencja arcydemona - demon z obozu bractwa
Średnia esencja arcydemona - demon z kopalni orków
Silna esencja arcydemona - Senyak
PS: tłumaczenie jest w naszej wersji zepsute.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus Może to wina Ab albo jakiś bug, ktoś sie może orientuje czemu na 3 rozdziale na 3 kregu nie moge nauczyć sie run? (nekromanta)
jak grasz na AB to kregów uczysz się od jakiejś tam ilości punktów many a nie rozdziałów

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie do łuczników, powiedzcie mi, czy mając umiejętność przebijających strzał normalne jest, że zadaje obrażenia (z łuku oczywiście) trollowi w stylu: 5,5,200,5,200,200,5,5,5,5,200,5 ? To tak ma być, że raz siądzie raz nie, czy cos mi się wali? :D

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko odnosnie zadania klucz constantino. Dostalem je i wedle solucji klucz ma mika i kupujemy go za 50 golda lecz u mnie mika nie ma opcji dialogowej zwiazanej z zadaniem. Trzeba z kims wczesniej pogadac czy jak? Bo sprawdzalem 3 rozne solucje i nigdzie nie ma napisane nic o tym.

0 użytkowników
Do góry