O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8255056
Odpowiedzi 37317
Jao
Dudeus
paulpolska
@paulpolska Musisz najpierw zdobyć moc bogów. Netbek wspomniał, żebyś porozmawiał z nim następnego dnia, zajmij się tym, o czym ci wtedy powie.@Namiot Chodzi o esencję demona do run demonologa.@Dudeus Głowy nie dam, ale chyba średnia esencja arcydemona.
CCichociemny
LightMaaFire
Qasto
Namiot
Jest gdzieś spis pancerzy w modyfikacji?
R.Loos
Mam pytanko, na początku lokacji Lasu Asasynów zabiłem tego elitarnego cienia w odnodze jaskini. Czy da radę jakoś jeszcze przejść ten wątek pokojowo czy już tylko walka? :(
quentin123
Cytat: CCichociemny w 2018-10-08, 10:49Jest gdzieś spis pancerzy w modyfikacji?@CCichociemny Na rpgrussia. Wpisz w google i wejdź z tłumaczeniem na polski. Odszukaj Ret 2.0 i dalej już z górki.@Dudeus to nie pamiętam bo gram palym i nie zwracam uwagi na runy demonologa.
dawidos
Adu
Tizgar
Cytat: LightMaaFire w 2018-10-08, 11:30Mam pytanko, na początku lokacji Lasu Asasynów zabiłem tego elitarnego cienia w odnodze jaskini. Czy da radę jakoś jeszcze przejść ten wątek pokojowo czy już tylko walka? :(Najlepiej to wczytanie save, a jeśli nie masz to powodzenia, bo czeka cię niezła rzeźnia
gelenczei
@LightMaaFire Jakieś 10k expa, może więcej, i niewielką ilość złota.@paulpolska Może załóż ten miecz?
Puma127