Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8255154 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8255154

Odpowiedzi 37317

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z orkowa Bronia. Chciałem wykuc sobie Claymore orkowego herszta, mam wszystkie potrzebne skladniki (nawet sienie ułożyły w ekwipunku : szmaragd, rtec, 2x czarna ruda, 1x czarna perla, 10x siarka, 2x smola, 50x sztabka rudy) a oczywiście nasz bohater twierdzi, ze nie ma składników. I tak z każdą inną orkowa bronia. Ktoś cos?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzeba bryłki rudy a nie sztabki (oczywiście  magicznej) - błąd w tłumaczeniu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Komachi To zdobądź lepsza bron a nie interesuj się bronią która jest bezużyteczna bo jest wiele lepszy broni od młotka i do tego łatwo dostępnych. Rozumiem ze grasz pod 2h skoro chcesz ten młotek to już masz uriziela bo taki jest wymóg wiec twoje pytanie jest głupie dlaczego usilnie chcesz zdobyć słabszą bron od aktualnie posiadanej.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie zatruwa się broń i czy mogę nałożyć ten efekt na Uriziel?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@gibonex16 Wyprowadzenie Talbina z GD to wątek z podstawki. Najpierw musisz znaleźć Engroma obok paladyna Marcosa. A zadanie "Ludzie do obozu" zawsze zostaje w dzienniku i zamyka się dopiero w 7 rozdziale.
@Tizgar Zasadniczo eksplorację w krainie górskiej, w tym zdobycie młotka, aktywację teleportu, nawet rozmowę z Janusem można zrobić przed ukończeniem świątyni Śniącego. Jedynie zadań z orkami górskimi nie można zacząć, z oczywistych względów.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi To zdobądź lepsza bron a nie interesuj się bronią która jest bezużyteczna bo jest wiele lepszy broni od młotka i do tego łatwo dostępnych. Rozumiem ze grasz pod 2h skoro chcesz ten młotek to już masz uriziela bo taki jest wymóg wiec twoje pytanie jest głupie dlaczego usilnie chcesz zdobyć słabszą bron od aktualnie posiadanej.

Mordo, nie mam dostępu do Świątyni jeszcze. Wyobrażasz sobie ubijanie 8k szkieletow bronia 260dmg? Taki mlotek 320 juz lepiej wygląda. Przed Świątynią nie ma dostępu do Uriziela, tym bardziej, ze ludzie mi wcześniej tylko mlot wymieniali. Ale teraz zrobiłem orkowa broń i wyjebane z młotek;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Na start rozdziału 3 dostajesz bron z 300 dmg także wiesz
nie wyobrażam sobie bicia szkieletów które maja 8k zycia z baronia 260 dmg ja to robią z bronią która ma 180 dmg ale jest przeznaczona konkretnie do tego celu

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widze ze temat "ludzie do obozu" jest dosc czesto walkowany. Moze ktorys z wyjadaczy Returna wrzuci do tematu poradniki i solucje albo ewentualnie tutaj jak najlepiej dobrac kompanow zeby to mialo rece i nogi.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na start rozdziału 3 dostajesz bron z 300 dmg także wiesz
nie wyobrażam sobie bicia szkieletów które maja 8k zycia z baronia 260 dmg ja to robią z bronią która ma 180 dmg ale jest przeznaczona konkretnie do tego celu
No to możesz sie podzielić z nami tą informacją. Chodzi o miecz co byl, bodajże, koło zatopionej wiezy w Rebalancie?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@dawidos Ale to już jest dokładnie opisane w solucji i poradach.
@Komachi Chodzi o miecz ze skrzyni w zatopionej wieży Xardasa. Działa o tyle dobrze, że zadaje nieumarłym obrażenia nawet, gdy blokują. Wadą jest to, że postać 2h też musi się wtedy uczyć 1h (chyba, że jest paladynem, wtedy konsekrowany miecz daje ten sam efekt).

You didn't grow.
You didn't improve.

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić te 3 trolle za słonecznym kręgiem? Muszę je zabijać w jakieś kolejności czy jak? Jak zbijam któremuś do np. 3k hp to nagle się regeneruje. Warunek, ze muszą stać obok siebie spełniam, bo idealnie udaje mi się je zbugować...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Morales112 Nie chodzi o to, żeby stały blisko siebie, tylko, żeby wszystkie 3 miały HP na podobnym poziomie. Do ~2k możesz każdemu zbić, potem musisz pilnować, żeby żaden nie zaczął mieć wyraźnie mniej niż 2 pozostałe. I to pytanie za często wraca.

You didn't grow.
You didn't improve.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra a teraz na serio niech mi ktoś powie, czemu ten Jesper nie chce mi dać tej misji - znudzony jesper. Zespół jeszcze jest na placu, jestem w gildii złodziei i mam 12 pkt reputacji złodziejskiej. Żebym ja miał problem z takimi głupotami :D

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao czyli widzę, ze najemnik i SŚ mają pod górkę (dwureczniacy) ^^ Gdzie jeszcze (oprócz kopalni kruka) można znaleźć złoża złota?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Komachi W opuszczonej kopalni w GD (obejmuje ona dwie lokacje - jedna pomiędzy GD a Khorinis, druga nad wejściem od strony GD).

You didn't grow.
You didn't improve.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao jest tam opisane kogo mozna wziac i ewentualnie co trzeba zrobic zeby dana postac zwerbowac. Ale dream team tam nigdzie nie znalazlem, a glownie o to mi chodzi.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ja też tego nigdzie nie znalazłem. To nie wymaga wiele, zaledwie odrobiny inwencji.

You didn't grow.
You didn't improve.

Tangel

Tangel

Użytkownicy
posty64
Propsy3
  • Użytkownicy
Co jest za portalem po walce z krukiem bo nie mogę przez niego przejść ?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tangel jakaś lokacja, w której nie byłem.
@Jao  a nie można stuknąć jakiegoś paladyna co ma dwuręczniaka na nieumarłych?

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomógłby mi ktoś z zadaniem zapomniane wspomnienia loi? Zaprosiłem ją na pikinik i nie wiem za bardzo co robić dalej

0 użytkowników
Do góry