Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8254764 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8254764

Odpowiedzi 37317

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nabijesz 500 zręki i opanujesz duale to proponuje cisnąć tam jak najszybciej.
A jeśli chodzi o naukę zręczności to źle rozumujesz - tu nie jest jak w podstawce, że uczysz się do jakiegoś progu, naucz się na danym etapie wszystkiego co ci jest potrzebne (trofea, mikstury, walki, języki itp), a zręczność będziesz wbijał do końca gry i to nawet wielokrotnie gdy będziesz miał 30PN za 5. Tak tu jest z głównymi atrybutami, więc jak nie masz innych priorytetów na ten moment, to wbijaj zrękę.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Śmiechu warta sprawa!

Jestem w mieście umarłych, otworzyłem kraty do takiej jakby areny i jak tam wbiegam to postać płynie - jestem w wodzie :)

Miał ktoś coś podobnego?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no mam az 120 pn nadto, wiec prawdopodobnie z 30pn zostawie

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Śmiechu warta sprawa!

Jestem w mieście umarłych, otworzyłem kraty do takiej jakby areny i jak tam wbiegam to postać płynie - jestem w wodzie :)

Miał ktoś coś podobnego?
Miałem to samo. Musisz pomanewrowac po mapie tak dopóki nie znajdziesz miejsca w którym nie spadniesz z "wody" na podłogę. Nie pamiętam gdzie ono bylo, musisz szukać do skutku.
Ja przez ten bug robiłem cale miasto drugi raz by myślałem że złe mi się wgrała mapa  :lol:

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jej udalo sie szkielety zbugowac za kazdym razem jak zabilem 1 z luku, robilem zapis, oni zeskaliwali z podwyzszenia, to wczytywalem save i znowu stali i by7li zbugowani, kaplani, minisniacy czy kruk to pikus
To teraz chyba w kopalnie orkow oczyszcze a pozniej opuszczona, nowa i stara kopalnie

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@darel666

Dzięki za radę, Naprowadziło mnie to na rozwiązanie po przez "podlecenie" do szkieletów, gdzie i one nie wpływały. Po czytaniu gry mogłem tam spokojnie walczyć i mam te kuszę...

A nie nie mam bo po walce z zombie utonąłem :)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ja pier*ole czy ktoś z was pokonał tego obseranego Golema w lokacji z Zaginionym Bratem ? Toż im całkiem odpieprzyło jak można walczyć z golemem który po oddaleniu się 2 metry od respawnu ma odnawiane do full 50k hp i wraca w miejsce respawnu ? Zbiłem mu HP do 180 !! i mimo że bez przerwy go biłem gra go cofnęła na respawn i znów miał 50 k hp przez te gówno nie mogę pociągnąć dalej gry

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Namiot Skoro udało ci się jakoś zdobyć kuszę, to najlepiej byłoby od razu wybiec z lokacji, a jak chcesz coś jeszcze zabić, to wróć potem. Też miałem ten błąd (jeszcze przed wyjściem spolszczenia, myślałem, że to coś dało, bo u innych się to już nie zdarza), niestety nijak nie udało mi się go naprawić (ani nawet zdobyć kuszy, cóż...)
@paulpolska Cóż, skoro zbiłeś mu HP prawie do zera, znaczy, że wiesz, jak go pokonać i zwaliłeś w krytycznym momencie. Niespecjalnie mogę ci tu (ani ktokolwiek inny, jak sądzę) pomóc.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja pier*ole czy ktoś z was pokonał tego obseranego Golema w lokacji z Zaginionym Bratem ? Toż im całkiem odpieprzyło jak można walczyć z golemem który po oddaleniu się 2 metry od respawnu ma odnawiane do full 50k hp i wraca w miejsce respawnu ? Zbiłem mu HP do 180 !! i mimo że bez przerwy go biłem gra go cofnęła na respawn i znów miał 50 k hp przez te gówno nie mogę pociągnąć dalej gry

Witamy w Returningu a ten golem to dopiero początek męki w tej lokacji  :D

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam kilka pytań.

1. Lepiej iść pod broń 1H czy 2H grając pod zręczność (głównie mam zamiar używać łuku)
2. Kiedy Bosper zechce nauczyć mnie tworzenia łuków? Póki co nie mam żadnej opcji dialogowej z Nim na ten temat (1 rozdział)
3. Gdzie znajdę jakąś dobrą broń pod zręczność i łuk na początek gry? Jak narazie mam pałasz bandytów i łuk od Bospera, za mocne to to nie jest :x
4. Co do zbroi grając pod zręczność - lepiej używać gildijnych (mam zamiar zostać Najemnikiem) czy lepiej z gildii złodziei/myśliwych?

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Witamy w Returningu a ten golem to dopiero początek męki w tej lokacji  :D

Faktycznie ten boss z dwoma toporami to dopiero wymysł. 3 hity i leże a mam 4k hp a o zasięgu jego toporków nie wspomnę nawet

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam kilka pytań.

1. Lepiej iść pod broń 1H czy 2H grając pod zręczność (głównie mam zamiar używać łuku)
2. Kiedy Bosper zechce nauczyć mnie tworzenia łuków? Póki co nie mam żadnej opcji dialogowej z Nim na ten temat (1 rozdział)
3. Gdzie znajdę jakąś dobrą broń pod zręczność i łuk na początek gry? Jak narazie mam pałasz bandytów i łuk od Bospera, za mocne to to nie jest :x
4. Co do zbroi grając pod zręczność - lepiej używać gildijnych (mam zamiar zostać Najemnikiem) czy lepiej z gildii złodziei/myśliwych?
1. ja sam gram postacią pod zręczność i używam broni 1h ponieważ w gildi złodziei ramirez nauczy cię tworzenia dobrych broni pod zreke z bonusami.
2. Tutaj się nie wypowiem bo zwaliłem i wybrałem harada.
3.tak jak mówię dołącz do gildii złodziei i ramirez powinien cię uczyć dobrych 1h.
4.na początku kupuj zbroję od złodziei ponieważ jak masz ją na sobie to możesz u złodziei kupić itemy które podnoszą zręke gdy masz daną zbroję

Post połączony: 2018-10-04, 19:46
mam pytanie bo w mieście orków jest zadanie że mamy zrobić kuszę, ogólnie wiem jak całe te zadanie wygląda ale czy ja muszę zrb te zadanie żeby zniknęło z dziennika i czy w ogóle ono mi się pojawia ??? bo raczej nie ma sensu robić jej ponieważ gram pod zręczność a raczej będzie na siłe no nie ???

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajdę recepturę z leśnych i polnych jagód ?
Wczesniej miał ją Lutero a teraz ?

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo warto robić misje dla expa, i możesz zawsze ją oddać orkowi za miksury siły/zreki i czegos tam jeszcze

@quentin123 uczy Clif w GD w zamku

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos aha można ją oddać ok dzięki

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
quest Mroczna sieć kto mi może powiedzieć coś o zwoju od hodgesa ?

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie. Czy to jest normalne że na poziomie trudnym bedac na wyspie zagubionych dusz nie mogę zapisywać nigdzie indziej gry jak koło Ile Sil'a na samym starcie lokacji? Przecież tak nie idzie grac...

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darel666 Będziesz mógł zapisać zawsze po pokonanym bossie,których jest tam DUŻO.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lece do dolnej kopalnii. Zwerbowalem juz orka kolo wejścia, również ekipe od UrThralla i... co dalej? Nie mam żadnego dialogu z orkiem koło kladki, jak ruszyć to dalej? XD

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gadałeś z orkiem w drużynie?

0 użytkowników
Do góry