Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8254974 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8254974

Odpowiedzi 37317

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciałbym się zapytać czy jest sens nauki zbierania krwi i smoczych łusek, co później można z tego zrobić i czy opłaca mi się tego uczyc(gram najemnikiem pod zręczność)

I czy po zaczeciu wątku z kopalnia orków i zbieraniem reputacji po każdym zabiciu orka spada mi reputacja czy jak?

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest ork wojownik który ma pomóc nam w walce z czarnym smokiem? (Dolina Cieni) z szamanem pogadałem biegam po obozie i klikam CTRL na każdego.

Adell

Adell

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z misja "dziennik Crowe'a".
Zrobilem caly dol kopalni lacznie z bossem, ale zeby ruszyc zadanie "ucieczka niewilnikow" musze zagadac o krysztal z niewolnikiem Crowe;m, ale dopoki nie oddam mu jego pamietnika nie mam opcji dialogowej.
Pamietnik dostaje niby w zamian za ksiazke podstawy retoryki, ale nie moge tej ksiazki znalezc. Kiedys ja mialem i sprzedalem, teraz znikla-sprawdzilem wszystkich handlarzy.  Co moge z tym zrobic?

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zadanie ludzie do obozu mam w obozie następujące osoby
Erol ( zrobiłem zadanie zywnosc dla obozu)
Wąż, Snipes, Carl,Wilk, Gayvern, Saggita, Alrik
W solucji jest napisane ze jeszcze moge Grimesa wziąść oraz Edde

ALE GRIMESA nie mogę zabrac bo nie mam z nim opcji dialogowej oraz tak samo mam z Eddą
(Chyba ze przez wiele dni nie bede dozywiał obozu to misja z Edda sie odblokuje? nw)

Pomozecie?

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Adell Jak oddawałeś podręcznik Fernando jest on w skrzyni za ukrytą ścianą pierwszy dom na lewo w górnym mieście :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@gibonex16 Z Grimesem dupa, najwidoczniej nie zrobiłeś Płomienia Eligora. Z kolei Edda... a Niclas? A Farim? Wzięcie tego pierwszego powinno ich odblokować.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to jakiś bug czy od poziomu trudnego/legendy nie da się zapisywać gry na wyspie zagubionych dusz poza ogniskiem koło Ile'Sila ?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem w jakim dziale sie zapytać, więc napiszę tutaj:

Podczas gdy namierzam przeciwnika, kamerka (od odskakuje do tylu lub w bok) zawsze jest zawieszona na potworku, przez co nie moge ubic takiego MorBara, bo wpieprzam sie w ścianę i nie moge prawidlowo odskakiwac w okręgu. Wie ktoś jak to Zmienić?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakich przeciwnikow zawieraja fale przed krukiem? Bo 2 faka 4 szkielety po 5k hp troche ciezko ich zbugowac lucznikiem. Zajebalem zbroje elhazira, z mila checia wrocilbym pozniej bo za ciezko ale obawiam sie ze jak wyjde z tej lokacji to juz nie bede mogl wrocic xd

Adell

Adell

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wlasnie nie oddawałem Fernando bo za szybko poslalem go za kratki :)

Morales112

Morales112

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede 3 fala to 4 magów szkieletów, zaś 4 to 4 mini sniace, ale mają tylko po 5k hp.  Wczoraj przeszedłem ten wątek grając właśnie lucznikiem na poziomie legendarny, więc na luzaku powinieneś zrobić. Po prostu pokombinuj. Jak nie masz tego łuku el'hazira czy jakoś tak to używaj tego od Falka. Szybko powinna się udać. Wyjść nie możesz z tej lokacji.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo po zaczęciu wątku orków , każdy zabity ork w tym czasie zmniejsza reputacje.

A smoczą krew to nie wiem, może są tutaj jacyś weterani i wiedzą czy są jakieś receptury ze smoczej krwi?
Bo jeśli nie, to nie ma zastosowania dla innych gildii (tylko najemnicy)

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi to jest młot mrozu, leży w podziemnej świątyni na terenie górskich orków (325 atak/325 siły), trudno się tam dostać na tym etapie ale się da, koniecznie trzeba wziąć czarną mgłę.
Czemu on go na tym filmiku nie bije co chwile, to nie wiem, mogę się tylko domyślać, że boi się odbitych obrażeń i czeka na regeneracje. A sama regeneracja to smutna dla ciebie informacja, bo to dopiero w R3 u Assassynów.

@dede dopóki nie zagadasz do kruka to możesz swobodnie wyjść, ale jeśli chodzi o lokalizację po kruku (teleport) to nie możesz wyjść. Idąc tam powinieneś mieć minimum 500 zręczności, inaczej nie ma sensu

Do reszty, nie wiem jak z łuskami smoczymi, czy Bennet kupuje tylko od najemników, ale one się przydadzą do smoczej zbroi, którą zrobi Bennet, ale to tylko dla wojów pod siłę.
Smocza krew to porażka w tej grze, nie należy się jej uczyć

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czyli tak aby zakończyć tę jakby misje ze zdobywaniem reputacji u orków potrzebuje 80 reputacji.czyli jakbym wykonał zadania i wbił te minimalne 80 to nadal mam dostęp do pozostałych jak np o tym bagnie w starym obozie bractwa czy to się już kończy i jestem wpuszczony do kopalni. bardzo bym prosił o pomoc bo za szybko zacząłem wątek orków i teraz może być cięzko z exp

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo a nie masz jakiegos wczesniejszego save? Ja mam 2 rozdzial i 60 lvl a nawet jeszcze nie bylem w miescie orkow. Chociaz wszystkich orkow w GD wybilem procz tych za Wrzodem.
W ostatecznosci moge Ci swoj save podeslac :P

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo właśnie nie do końca (o ile dobrze zrozumiałem) i jest trąbione o tym na każdym kroku, że misje od Szamana orków: Sanktuaria Orków i Mroczne rytuały musisz przynajmniej zacząć jeszcze w trakcie trwania Najemnika Orków

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo a nie masz jakiegos wczesniejszego save? Ja mam 2 rozdzial i 60 lvl a nawet jeszcze nie bylem w miescie orkow. Chociaz wszystkich orkow w GD wybilem procz tych za Wrzodem.
W ostatecznosci moge Ci swoj save podeslac :P
KURDE nie mam wcześniejszych savevów no trudno dziękuje za propozycje co do twoich savevów ale nie dzięki wole przejść samemu, ale to znaczy że już nic nie mogę zrobić ??? nawet jak zbiorę te 80 reputacji to dalej będzie mi odejmować reputacje zabijając orków czy to się ciągnie aż do ukończenia całego wątku ???

Post połączony: 2018-10-04, 12:10
@Bartczenkooo właśnie nie do końca (o ile dobrze zrozumiałem) i jest trąbione o tym na każdym kroku, że misje od Szamana orków: Sanktuaria Orków i Mroczne rytuały musisz przynajmniej zacząć jeszcze w trakcie trwania Najemnika Orków
czyli mogę zacząć tę misję ale skończyć je już po osiągnięciu 80 reputacji ???

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo nie wiem czy dobrze pojmujesz wyrażenie wątek orków, bo to może wprowadzać cię w błąd. Nie możesz zabijać orków w trakcie aktywnego zadania "Najemnik orków", mogłeś przed i możesz je bić po skończeniu tej misji. Misję tę kończysz zagadując do Tarroka czy już cię wpuści i tak tu wystarczy tylko 80 pkt (możesz to sprawdzić ile masz u samego Tarroka tylko zapisz przed tym). A ja ci sugerowałem, żebyś zaczął sobie misję u szamana ZANIM pójdziesz do Tarroka zamknąć Najemnika Orków.
Z tym brakiem save'ów to się nie chwal głośno bo zaraz cię Tizgar opierdoli (z resztą słusznie), że po to masz 20 slotów, żeby je używać, a nie tylko jeden pierwszy :D
i przed każdym wątkiem radze robić osobny save na dolnych slotach

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo nie wiem czy dobrze pojmujesz wyrażenie wątek orków, bo to może wprowadzać cię w błąd. Nie możesz zabijać orków w trakcie aktywnego zadania "Najemnik orków", mogłeś przed i możesz je bić po skończeniu tej misji. Misję tę kończysz zagadując do Tarroka czy już cię wpuści i tak tu wystarczy tylko 80 pkt (możesz to sprawdzić ile masz u samego Tarroka tylko zapisz przed tym). A ja ci sugerowałem, żebyś zaczął sobie misję u szamana ZANIM pójdziesz do Tarroka zamknąć Najemnika Orków.
Z tym brakiem save'ów to się nie chwal głośno bo zaraz cię Tizgar opierdoli (z resztą słusznie), że po to masz 20 slotów, żeby je używać, a nie tylko jeden pierwszy :D
i przed każdym wątkiem radze robić osobny save na dolnych slotach
ok dzięki za odpowiedź no trochę (bardzo ) zepsułem ale to jeszcze na luzie da się naprawić.
Możę Tizgar nie zauważy :P. i jeszcze raz dziękuje :)

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morales112 tak mam wszystkie luki, mam taki sobie antyzrypowy save sprzed 20/25min zanim wszedlem do tej lokacji
mam ten łuk, w sumie caly set el hazira, hełm łuk zbroja (chyba, ze jest cos wiecej?) mam kolo 3k hp wszystko z bonusow (gram na normalku, jeszcze pod włócznie, ta z Goblina bossa z pustyni fajna bron, pozniej w duale pojde, nie wiem czy zaraz na poczatku gry nie powinienem troche zainwestowac w HP) okolo 330 zrecznosci z bonusami 200 normalnie wyuczone
a jak to jest ze zreka? uczyles sie jeszcze zreki majac 20PN za 5 zreki? narazie mam okolo 54/55 levela z tego co pamietam i ni chu chu nie spieszy mi sie do 3 rozdzial

@R.Loos o tej lokacji po kruku to nawet poki co nie mysle, moze pozniej xD

0 użytkowników
Do góry