Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8255059 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8255059

Odpowiedzi 37317

mryantar

mryantar

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede dzięki. A papier runiczny można dostać też u jakiegoś kupca?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@dede dzięki. A papier runiczny można dostać też u jakiegoś kupca?

Zwoje można kupić u magów i Gallahada

Grając paladynem warto się uczyć pozyskiwania smoczej krwi i łusek?

Na logikę, nie

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuję kogoś kto, wojownikiem, przeszedł Bagno na 2 rozdziale. Jakieś rady jak to wszystko zacząć itd.
Prosiłbym o priv

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
kurde nie ma tego zwoju w misji cienie przeszłosci
ten kolo młotu trolla z g1 znalazłem a tego drugiego nie ma koło tych kolumn i nie ma koło tych głazów

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kolo tych kolumn co sa miedzy 1 a 2 kaplanem z g1 co sie wysuwaja by wejsc wyzej do jeszcze jednego kaplana z gothica 1, powinno tam lezec na 100%

Post połączony: 2018-10-03, 18:38
@Komachi bagno rob jak masz misje od szamana orkow na zabicie demona bo ci sie zbuguje

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a co można zrobić z tej smoczej krwi i smoczych łusek iczy przyda mi się to na najemniku(gram pod zrękę)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak zabić Ognistego Golema z misji Zaginiony Brat ? Twórcy Returna użyli chamskiego wręcz tricku i jakiekolwiek oddalenie się od obszaru w którym się respi kończy się magicznym teleportem golema z powrotem z odnowionym paskiem zdrowia co to ma być ?? "Platforma" na której się on znajduje ma może z 3 na 3 metry a po każdym ciosie spadamy w dół co również odnawia i teleportuje golema. Strzelanie z kuszy nie ma sensu bo od razu dostajemy napis "Umarłeś". Typowa chamówa od twórców moda i jak to niby zabić ? Nawet stanie na "półce" niżej gdzie łatwiej nie wypaść z mapy nic nie daje. Dosłownie 2 metry niżej albo dalej od drzewa i golem ma teleport na respawn i z powrotem 50k hp. Co to ma być ??

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kolo tych kolumn co sa miedzy 1 a 2 kaplanem z g1 co sie wysuwaja by wejsc wyzej do jeszcze jednego kaplana z gothica 1, powinno tam lezec na 100%

Post połączony: 2018-10-03, 18:38
@Komachi bagno rob jak masz misje od szamana orkow na zabicie demona bo ci sie zbuguje

No właśnie dla tej misji robie te bagno :D

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie zdobędę Róg czarnego jaskiniowego trolla?

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puma127 np. na pustyni Adanosa z Czarnego Trolla.

Ps. Warto na 60 lvlu iść już do 3 rozdziału?

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Przepraszam że robię lekki spam, ale bardzo bym prosił o odpowiedź na moje poprzednie pytanie:

Czy w zadaniu "Ludzie do obozu" jest jakieś ograniczenie zanim dostanę propozycje odnośnie zrobienia zbroi? W poradniku wygląda to tak jakby te zadania miały iść ciągiem a śpię już chyba 30 dni pod rząd a w obozie o tej zbroi cisza.

Bardzo by mi zależało na tej zbroi, chyba że jest gorsza niż ulepszony lekki pancerz łowcy smoków na +5 to wtedy już nie za bardzo mi zależy :D

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos Skopałem bo zrobiłem pustynię bez nauczenia się Zdobywania rogów cieniostwora :(

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a jak zrobiłem wczesniej misje Artefakty Hadesu i zabiłem tego szamana to juz nie bede mógł wykonac misji cienie przeszłosci?
jezeli tak to trudno

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos na 60 lvlu to już nawet należy iść do 3 rozdziału :D

@paulpolska dlatego tarcze są najlepsze (może po dualach), ja jako wojonik 1h+tarcza biłem go stojąc w miejscu bez żadnych problemów, ale to tylko tarczownicy tak mają. Ty musisz wykorzystać trick taki, że jak on cię bije, to żeby nie wylecieć naciskasz dwa razy "~", w tedy postać zacina się w powietrzu, trzeba to podszkolić, a i nie można schodzić niżej

@Komachi jeżeli chodzi o bossa demona na bagnie to na stronie ruskich masz filmik jak sobie z nim poradzić (nie wiem czy ci się to przyda ale oglądnij :D)
https://rpgrussia.com/threads/gotika-2-vozvraschenie-2-0-imennye-i-geroicheskie-monstry.8782/
zjedź na dół

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jestem w 4 rozdziale a Lutero nie chce mi dac żadnego zadania  a w tym rozdziale powinno być już zadanie z Sara jakieś pomysły ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@gibonex16 Wystarczy nóż, który szaman miał przy sobie.
@Szreder1977 Z zadaniem z asystentem należało poczekać do 4 rozdziału. Teraz już dupa.
@Dameczek Zdaje się, że tej zbroi nie ma w ogóle. Nie wiem, czemu, ktoś nawalił może przy produkcji nowej wersji.
@Proceente Spieprzyłeś. W świątyni Śniącego należy przeszukiwać wszystkie trupy, inaczej przeciążą silnik.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puma127 W sumie są 3 takie trolle. W II rozdziale zdobędziesz z trolla przy drzewie życia na Płaskowyżu oraz w Dolinie Cieni w pobliżu miejsca odpowiadającego czarnemu trollowi w Khorinis. W III rozdziale w lesie Assasynów, niedaleko Gonzaleza (idź za skalny łuk)

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przez gve nie da sie jakos?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidos na 60 lvlu to już nawet należy iść do 3 rozdziału :D

@paulpolska dlatego tarcze są najlepsze (może po dualach), ja jako wojonik 1h+tarcza biłem go stojąc w miejscu bez żadnych problemów, ale to tylko tarczownicy tak mają. Ty musisz wykorzystać trick taki, że jak on cię bije, to żeby nie wylecieć naciskasz dwa razy "~", w tedy postać zacina się w powietrzu, trzeba to podszkolić, a i nie można schodzić niżej

@Komachi jeżeli chodzi o bossa demona na bagnie to na stronie ruskich masz filmik jak sobie z nim poradzić (nie wiem czy ci się to przyda ale oglądnij :D)
https://rpgrussia.com/threads/gotika-2-vozvraschenie-2-0-imennye-i-geroicheskie-monstry.8782/
zjedź na dół

Dzięki! Widzę, ze mogę dac rade. Ale pare pytań:
Co to za młot co ma koleś
Gdzie go zdobyć
Jak sie regenki hp nauczy
I dlaczego raz mu zabiera HP jak uderza demona, a raz nie

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak