Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861274 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861274

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
polowa hp mu nie zleciala, ale go zabilem poza tym podobno na 480 sily da rade to zrobic

Post połączony: 2018-09-28, 17:10
zna ktos jakis dobry sposob na tego ducha w zadaniu zaginiony brat i czy da sie mikstury jakos pod przycisk przypisac?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zombiego jest łatwo ubić kuszą

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@milygosc Z 480 siły nie powinieneś mieć żadnego problemu, zdziwiło mnie, że o tym pisałeś :P Z duchem jest taki problem, że srebrne bronie pod siłę się nie skalują, więc nie można mu zadać więcej. Trzeba mieć sihill albo konsekrowany miecz paladyński, a i tak może być ciężko. Buguj go jakoś. Z kolei mikstury są przypisane domyślnie na 1, 2 i 3 na klawiaturze numerycznej (nie jest to może bardzo rozbudowany system i pozwala tylko wypić najsilniejszą z posiadanych, ale w środku walki się sprawdza).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podałby mi ktoś kolejność lokacji jakie powinnismy robić? Byłbym bardzo wdzieczny

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jednak okazalo sie ze z duchem nie ma takiego problemu gorzej jest z ognistym golemem to jakis rak jest

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Heh, heh, heh. Nie ma za bardzo rady - musisz go jakoś zmuszać do szarży, wtedy unik na bok i możliwie długo spamić w plecy. Jak się odwróci, uciekasz i od nowa to samo.

You didn't grow.
You didn't improve.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jej udało mi sie znalezc czas na gre w gothica demon na bagnach zniszczony zostalo kilka szkieletów niedaleko bagien, gdzie byl netbek blotne weze i kilka bagiennych golemów narazie jak na 2 rozdział jest git, poki co 48 level z pustyni adanosa, jeszcze exp wpadnie a tak to tylko po troszku te 2 mini sniące ubiłem, mam 2 lub 3 te kawałki, podobne co leciały z kamiennych strażników i smocze jajo jeszcze znalazłem, takze chyba po bagnach lece chyba na pustynie adanosa, bo doline cienia to raczej planuje po pustyni adanosa, chyba jak tak dobrze idzie to poki co nawet nie ma co leciec do 3 rozdziału i męcze się w 2 rozdziale i ubijam wszystko co daje rade łucznik xD

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czy grając pod zręczność lepiej być czeladnikiem Bospera czy jednak Harad ? Bosper uczy podobno tworzenia dobrych łuków

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
lepiej harad więcej kasy zarobisz na mieczach

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
halo panowie
zbugowana jest ta dziura wyjsciowa w lesie assasynów czy jak sie to nazywa
nie mogę wyjsc z niej tylko cały czas mi bezi pływa
(na dół o takiego małego zejscia obok aligatora jest taki tunel z przepłynięciem) i cały czas mi sie buguje i płynie nie mogę wyjsc
chyba ze jest inne wejscie tutaj link do filmu zobaczcie

https://video-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t42.3356-2/42585214_2365839473456854_128531084452029240_n.mp4/video-1538166190.mp4?_nc_cat=100&vabr=641176&oh=49011fb54baf374b4f3e4d2e9518235e&oe=5BAFBB2A&dl=1

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie znajdę czwartą kronikę stonnosa?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak tylko spytam jak sie juz pokona tego ostatniego bossa w tym zadaniu zaginiony brat to na obu oltarzach sie pojawia przedmioty w zaleznosci od preferencji postaci ( na wojownika albo na maga)?

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od czego jest zależny krytyk z duali?

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem pod koniec 2 rozdziału, w GD dolinie wyczyściłem opuszczona kopalnie, i tą kopalnie za Grimesem prócz sfery. W 2 rozdziale mogę zniszczyć orki na drakarze? Oraz gdzie mogę jeszcze coś wartościowego wykonać przez 3 rozdziałem?

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania:

1. W jaki sposób mam zeskoczyć do wielkiej dziury na pustyni adanosa i to przeżyć? Mam prawie 3k życia, przemiany w krwiopijce nie mam bo Ignaz nie żyje, nikt inny (a przeleciałem KAŻDEGO) nie ma tego zwoju do kupienia a Bezi mi ciągle ginie jak próbuję tam zeskoczyć na tę pierwszą półkę skalną i nie mogę wątku pustyni dalej posunąć... W ogóle kto takie motywy wymyśla, żeby robić tak cholernie głęboki spadek, że bez odpowiednich rzeczy/umiejetnosci/zwojów nie da się tego zrobić...

2. Jakie trzeba do cholery spełniać wymagania żeby Cassia nauczyła mnie akrobatyki? Gdzieś wyczytałem że niby trzeba mieć 60/70 zręczności, no to jest to jedna wielka bujda bo mam jej 130 i ciągle gada, że brakuje mi jakichś umiejętności.
Zrobiłem też zadanie z krwawymi kielichami jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dameczek a próbowałem tak jakby plecami spadać? Wtedy dużo mniej hp zabiera upadek z wysokości.
Co do akrobatyki to nie wiem, może jakiś błąd?

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
@dawidos
Dzięki za pomysł ze spadaniem na plecy, to jest strasznie ciekawa sprawa, ze spadajac normalnie trace całe życie a spadając na plecy tylko 200 :v

A to jak w takim razie nauczyć się akrobatyki? Do tej pory jedynie Cassia potrafiła mnie tego nauczyć. Jest gdzieś ktoś jeszcze kto uczy akrobatyki?

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dameczek teoretycznie akrobatyka nie będzie Ci do niczego potrzebna, kup sobie z 3 zwoje przemiany w cieniostwóra i wystarczy Ci na całą grę :D , ewentualnie popróbuj wyuczyć się innych umiętności złodziei i może wtedy coś zaskoczy?

BTW. Mam 51 lvl w 2 rozdziale i pewnie jeszcze jakiś 1-4 lvle może wbije, a pytanko brzmi, jak mieć w 3 rozdziale na duale 500 zreki i 700 wytrzymałości O.o jak na ten moment mam 313 zreki i 320 wytrzymałości, i 268 pkt nauki do wydania oraz jeszcze 3/4 dary do wykorzystania od bogów... Mam dylemat co do sposobu uzyskania tych wartości.
Poradzi mi ktoś?

I czy Orik da mi misję z tymi dowódcami orków, jak zabiłem ich w 2 rozdziale?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Dameczek Hart w mieście orków też uczy akrobatyki. Nie ma żadnych wymagań, trzeba tylko przynieść jego miecz i być mistrzem areny.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry