Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8933442 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8933442

Odpowiedzi 37317

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra dzięki

Post połączony: 2018-09-24, 20:00
Dlaczego jak wykonuje zadania orków to L zamiast reputacja wzrastać to maleje przed głową lista i zapasami miałem - 13 teraz - 47 co się dzieje a zabiłem 1 orka tego szpiega

Post połączony: 2018-09-24, 20:15
Dobra nieważne

Post połączony: 2018-09-24, 20:16
A dlaczego ten najwyższy z orków nie chce rozmawiać ze mną o sniacym mówi że poradzą sobie samib

Post połączony: 2018-09-24, 20:24
Nie mogę dalej tej misji zrobić mroczna sieć pierścień dałem zwój znalazłem i co dalej wytłumaczy mi ktoś

Reynevan

Reynevan

Użytkownicy
posty45
Propsy5
  • Użytkownicy
Cześć, mam takie pytanko. Gram na poziomie trudnym, zrobiłem co mogłem w Khorinis i chciałem ruszyć dalej w inne miejsca. Chcę wyjść z miasta tą bramą od strony Martwej Harpii itd ale na dzień dobry wita mnie wataha wilków na drodze itd. Co powinienem zrobić żeby wyjść z miasta? W końcu muszę to zrobić bo brakuje mi różnych przedmiotów do zadań w mieście, no i chciałem trochę przyexpić w innych miejscach żeby pokonać pewne osoby w Khorinis. Z góry dziękuję za wskazówki :)

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
powiecie mi co dalej z tą świątynią śniącego? bo doszedłem do tego najwyzszego orka i on mi nie chce dac klucza do świątyni.

gdzie jest broń harta?
gdzie jest stary przyjaciel lee?
to tyle z góry dziękuję

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Reynevan
przeczytałęs listy gończe na przeciwko Wulgara?
najlepiej wziąć Mike za 100 golda do farmy Akila wiekszosc wybije (nie wiem jak jest na trudnym czy musisz last hitowac, bo na normalu jak Mika zabijal dawał 100% expa)
No i jest Lares jak bedziesz odnosic ornament dla Saturasa ale tutaj uwaga!(jak pewnie wiekszość lub wszyscy, do Laresa przyprowadzilem wszystkich bandytów i mi powybijał i dostałem kupe kasy od Lorda Andre za bandytów) a na początkowych levelach byl stomp to tak na szybko

@gibonex16 solucja 1 strona 1 post

Reynevan

Reynevan

Użytkownicy
posty45
Propsy5
  • Użytkownicy
@Reynevan
przeczytałęs listy gończe na przeciwko Wulgara?
najlepiej wziąć Mike za 100 golda do farmy Akila wiekszosc wybije (nie wiem jak jest na trudnym czy musisz last hitowac, bo na normalu jak Mika zabijal dawał 100% expa)
No i jest Lares jak bedziesz odnosic ornament dla Saturasa ale tutaj uwaga!(jak pewnie wiekszość lub wszyscy, do Laresa przyprowadzilem wszystkich bandytów i mi powybijał i dostałem kupe kasy od Lorda Andre za bandytów) a na początkowych levelach byl stomp to tak na szybko

Dzięki :)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
W obecnej wersji R2.0 Demon z Kopalni Orków przyzywa ciągle Demoniczne Szkielety. Razem z nimi nie jestem w stanie go pokonać a każde oddalanie się od demona powtarza ciąg zdarzeń Uzdrowienie>Wezwanie Nieumarłych po moim ataku>itd.  Jak go pokonać ? Wcześniej nikogo nie przyzywał dopiero na 66.2 się z tym spotkałem a ilości szkieletów są spore i respią się centralnie obok mnie nawet jak atakuje z dystansu kuszą

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska mikstura szybkości, biegniesz w jego stronę (aż za niego), cios lub dwa zanim się odwróci i znów odbiegasz, ale nie pod samą ścianę bo mogą się szkielety zrespić i tak w kółko

Post połączony: 2018-09-24, 21:29
powiecie mi co dalej z tą świątynią śniącego? bo doszedłem do tego najwyzszego orka i on mi nie chce dac klucza do świątyni.

gdzie jest broń harta?
to tyle z góry dziękuję

a wziąłeś questa na zabicie demona na bagnach i go zabiłeś?
broń harta jest w magazynie paladynów w rogu, chyba w tym pomieszczeniu co zapasy do podpalenia lub w następnym
stary przyjaciel lee jest za nową kopalnią. Musisz wyjść z drugiej strony w śnieżnych górach orków

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak mam naprawic pamiec lokiemu?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc idź porozmawiaj z Tionem - każe ci zrobić miksturę, ale musisz do niej mieć kwiat kaktusa (można je znaleźć na Płaskowyżu Starożytnym lub w razie konieczności załatwić w Khoorinis

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska mikstura szybkości, biegniesz w jego stronę (aż za niego), cios lub dwa zanim się odwróci i znów odbiegasz, ale nie pod samą ścianę bo mogą się szkielety zrespić i tak w kółko

Post połączony: 2018-09-24, 21:29

gdzie jest broń harta?
to tyle z góry dziękuję

a wziąłeś questa na zabicie demona na bagnach i go zabiłeś?
broń harta jest w magazynie paladynów w rogu, chyba w tym pomieszczeniu co zapasy do podpalenia lub w następnym
stary przyjaciel lee jest za nową kopalnią. Musisz wyjść z drugiej strony w śnieżnych górach orków

Przecież to nic nie da efekt jest taki sam jak podczas sprintu a ten efekt opisałem powyżej

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ten mag za ten kwiat kaktusa kaze mi dac czarna rude, nie ma jej gdzies w korinis?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc w 3 rozdziale powinieneś już mieć przynajmniej 20 kawałków czarnej rudy. W razie czego skocz do fortu azgan do magazynu - tam są 4 kawałki

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No coz,  podjalem decyzje ze mimo ponad 50 lvl i 3 rozdzialu,  zaczynam returninga od nowa. Za duzo bledow popelnilem, a duzo rzeczy mi ucieklo.
Zbieram teraz wszelkie porady i solucje.
Na ta chwile potrzebuje:
- liste szczawi krolewskich w jarkendarze - oczywiscie lokacje
- liste lokacji gdzie znajde czarna rude.
Prosze o pomoc.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tego demona w kopalni orków nie jest tak trudno zabić. Na początku też miałem z tym problem szczgólnie, że przy wyjściu z areny jak się znajdziesz respi się cała armia szkieletów. Wystarczy biegać wokół niego i go walić ile się da, nie odbiegać za daleko. Lepiej bronią 2h. Ja wtedy miałem chyba smoczą zgubę.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
skad niby 20 bryrek czarnej rudy? w forcie agan wzialem juz rude, ogolnie to 9 jej zmarnowalem na super kusze i by dac orkowemu kowalowi. Do doliny cieni chce isc dopiero jak wykonam ta lokacje po kruku dlatego chcialem wejsc do lasu asasynow bo tam podobno sa 4 brylki potrzebne mi do shilla

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc niepotrzebnie już dawałeś kowalowi orkowemu. Ja mu dałem dopiero jak miałem zrobioną kuszę, broń orkową lidera, sigila i dodatkowo 20 wolnych kawałków. Nie pamiętam lokalizacji, ale w I rozdziale możesz zdobyć 1 kawałek, w drugim 25, a w trzecim 5

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ur-Karras nie zleca mi 4 misji, a mianowicie tej z zabiciem paladynów pod klasztorem zmiennokształtnych.. zrobiłem dla paladynów wcześniej wszystkie misje i zabiłem ich dla misji Kreola.. Coś da się z tym zrobić?

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@milygosc niepotrzebnie już dawałeś kowalowi orkowemu. Ja mu dałem dopiero jak miałem zrobioną kuszę, broń orkową lidera, sigila i dodatkowo 20 wolnych kawałków. Nie pamiętam lokalizacji, ale w I rozdziale możesz zdobyć 1 kawałek, w drugim 25, a w trzecim 5

Skad w 2 rozdziale mozna zdobyc 25 szt czarnej rudy? Moglbys to jakos rozpisac,  moze jest jakas lista gdzie tego szukac?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam wszystkie skladniki juz do zrobienia tego eliksiru przywrocenia pamieci, a baal tyon nie cche mi zrobic mikstury to jakis bug?

0 użytkowników
Do góry