Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8845682 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8845682

Odpowiedzi 37317

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kurde balans to co jest... z tego co pamiętam to ostrza do przebijania tego ma się z nieumarłych szamanów orków, tak w jedynce przynajmniej było, ale nawet jeśli tak to przecież nie sprzedawałem niczego ani nic, więc nie widzę powodu dla którego miałoby to nie działać

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Deathrou nie przebijasz tych z oryginału tylko te wyżej obok sniacego, nie musisz mieć do tego zadnego przedmiotu

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po zadaniu mroczne rytuały można wybić wszystkich orków których przysłał ur-thrala jako posiłki ?
Ci oddać Saturasowi do zadania magia guru? Sądziłem że bo będzie dziennik Y'beriona z demona

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@darel666 1. Tak. 2. Masz rację, ale musisz najpierw pogadać z Norolasem - jest przy ognisku Ratforda i Draxa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dameczek

Dameczek

Użytkownicy
posty56
Propsy5
  • Użytkownicy
Byłem u Thekli, tak jak kolega kilka postów wyżej mi radził i nauczyłem się robić ciasto z grzybów. Jednak to jest ciasto z tych całych mięs kopacza a nie tak jak myślałem z ciemnych grzybów. Zatem ponawiam trochę pytanie: Czy z ciemnych grzybów są jakieś przepisy na eliksiry/jedzenie dodające mane na stałe?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz ugotować gulasz. Niestety tu jest wpadka z tłumaczeniami. Przy kotle wybierasz dolną "ugotuj zupę" i masz tam mięsny gulasz, z którego bonus jest jednorazowy, po zjedzeniu 20 sztuk - czyli 40 ciemnych grzybów i 20 mięs chrząszcza. Drugą opcją jest zupa z ciemnych grzybów - na nią trzeba aż 50 ciemnych grzybów, a daje podobnie jak powyższa opcja +1 do many, ale tą można jeść wielokrotnie i zdobyć trochę many

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Walka dwoma mieczami ma crit z 2H czy 1H ?
Ponawiam :D

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wzialem wilka do mojej wiezy.bz tego wzgledu nie moze chronic farmy bengara. Kto moze to robic?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja mam pytanie co do łucznika, bo poki co kosze wszystko co sie rusza Lukiem Cienia od Falka, wg ruskich pozniej moge zdobyc Hamasin (Trofeum z halom Kor[Kor Calom raczej xd], jeśli zręczność jest charakterystyką profilu)
Obrażenia: 190
Wymagana agility: 250
Wymagane umiejętności posiadania: 60%
Ochrona przed magią: 25
Cena: 1000

a ostatnią bronią jest Cicha śmierć (Gonzalez daje po ukończeniu Dziennika Masiatha (trzeba go zabrać ze sobą / musi przeżyć!))
Cicha śmierć
Obrażenia: 200
Wymagana zręczność: 260
Wymagane umiejętności władania: 65%
Ochrona przeciwpożarowa: 25
Cena: 1500

no wlasnie i to koniec? niestety nie zostalem czeladnikiem u Bospera ze wzgledu na mozliwosc nieskonczonej ilosci zlota od Harada, martwie sie na zapas, wiadomo grajac lucznikiem pewnie powinienem zostac u Bospera (ale fanem jego nie jestem) kurde tylko jakich łukow on moglby mnie uczyc, ktora wymagaja +300 zrecznosci? jak tak to kicha :d

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede jest łuk wymagający 310 zręczności, wypada z Im Araha na pustyni.
Z senyaka wypada łuk na 340 zręczności.
Właśnie u ruskich jest bardzo ubogi spis łuków, nie wiedząc czemu, a jeśli chodzi o Harada to jeśli grasz na łatwym/normalnym to dobrze zrobiłeś.

@Dameczek wybacz, zapomniałem w tedy o zupie z ciemnych grzybów :D

@xKondziox duale mają crita 2h

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@R.Loos dziekuje, bo juz sie martwilem, a wiekszy spis lukow gdzies masz? Bo rozumiem to co napisales to pamieciowka ;d  Irytuje mnie tylko kupowanie kerenowych strzal, bo kilkanascie dni trzeba przespac, ale warto. 1/2 orkow wokol zamku w GD wyczyszczona, ale strzal zabraklo ;d

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, jak nalezy uruchomić zadanie "ukryty portal w kopalni orków" zrobiłem już większość zadań, poznałem paladyna teraz wybieram się do dolnej części kopalni ale nie mam w notatniku nic o portalu przes któy mają chyba uciec niewolnicy... (widziałem na youtubie, że chyba trzeba mieć jakąś tabliczkę którą przetłumaczy jeden z niewolników po oddaniu mu jego pamiętnika) pamiętnik oddany ale nic o portalu nie mam...

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede na tym forum Solucja+porady strona 7 jest fajny spis broni legendarnych, ale zasmucę cię, że poza tymi dwoma co wymieniłem, zostały tylko 2 - pierwszy z nich dopiero od smoka ożywieńca :D

@bassarka84 oczyść dolny poziom kopalni, tam znajdziesz kamień ogniskujący oraz teleport po tym dziennik cię poprowadzi ale będziesz musiał zagadać z Wenzlem oraz Crowem

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zna ktoś kod do konsoli na miecz Ar'Urat? I na pancerz krwii?
Nie mam zadania zaginionego brata, a chciałbym zobaczyć ten mieczyk i zbroję co to za ciekawostka, że najlepsze ewkip w grze.
Nie da się tego zdobyć bez tego questa?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@R.Loos haha no to pozniej na duale sie przerzuce chociaz bugowanie przy scianach drzewach taki fun sprawia i cyk z luku

A wiesz kiedy bede mogl zabic niesmiertelnych kamiennych straznikow kamiennych panoszacych aie na pustyni? Mlot adanosa nie dziala, w miare rozwoju wydarzen na pustyni adanosa czy jak?

bassarka84

bassarka84

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@R.Loos dzięki, a mam pytanko warto tracić pkt nauki na walke bronią orkową a potem tworzenie broni orkowej?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dede wiem, musisz zdobyć na pustyni najpierw berło ze łzami adanosa, a później koronę i ubrany w berło, korone i młot możesz je ciachać. Koniecznie przed zabiciem kruka, bo tak jak w podstawce, ulegną autodestrukcji :D

@bassarka84 jak ciśniesz w 2h to może się opłacać, bo ten najlepszy jest całkiem spoko - 475 dmg plus 500 do życia, tyle że podobno są wolne w machaniu. Chyba, że wcześniej robiłeś pustynię i masz szpona to się średnio opłaca

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wojna z orkami. Po powiadomieniu magów ognia brak dialogu z netbekiem o pomocy jego bóstwa. Co trzeba zrobić

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Skąd wiedziałem, że padnie to pytanie? xD
Zapraszam do najczęściej zadawanych.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

chaffe45

chaffe45

Użytkownicy
posty57
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki jao :)  a w zadaniu sekret magii guru po rozmowie z zielarzem?

0 użytkowników
Do góry